Vacature Meewerkend coördinator schoonmaak in Raalte

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Meewerkend coördinator schoonmaak 
Datum online
2021-10-18 18-10-2021
Sluitingsdatum
16-12-2021
Met ingang van
06-10-2021
Referentienummer
4713
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 - 0,6
Omschrijving
Heb jij de basisopleiding schoonmaken (SVS) afgerond? Wil jij ons schoonmaakteam aansturen en steek je daarbij zelf ook graag de handen uit de mouwen? Goed dat je dit leest! Wij zoeken per direct een collega, die vijf dagen per week beschikbaar is van 14.00 uur tot 18.30 uur.

Jouw verantwoordelijkheden
Je stuurt je collega's van het schoonmaakteam (15 medewerkers) aan op onze schoollocaties voor vmbo/praktijkonderwijs en havo/vwo in Raalte. Als meewerkend coördinator schoonmaak  voer je zelf ook een eigen schoonmaaktaak uit. Daar waar nodig spring je bij. Je voert controles uit, plaatst bestellingen, draagt zorg voor de urenregistratie en aan het einde van de werkdag sluit je het gebouw af. Met teamleiders en docenten van de school onderhoud je contacten over de samenwerking en kwaliteit van schoonmaak op de locaties.

Jouw profiel
Je bent in het bezit van een SVS-diploma (basisopleiding schoonmaken) en hebt bij voorkeur ervaring in een coördinerende rol. Je bent flexibel wat betreft de inzet van uren en taken. Je kunt goed omgaan met leerlingen in het voorgezet onderwijs. Je bent in staat om op enthousiaste wijze het schoonmaakteam aan te sturen. Je bent je bewust van je voorbeeldfunctie, neemt de verantwoordelijkheid en bent ook bereid verantwoordelijkheden te delen. Je kunt goed omgaan met computerprogramma's zoals Word, Excel en Outlook.

Jouw werkplek
Je bent werkzaam op alle 3 locaties van het Carmel College Salland in Raalte. Wel word je zo veel als mogelijk op een vaste locatie en domein ingezet. Er wordt per gebouw gewerkt met een groep schoonmakers, dus je bent nooit alleen op school. Je bent bereid om extra te werken bij vervanging van een collega en incidenteel tijdens schoolvakanties.
Binnen Carmel College Salland werken we met domeinen: een soort minischolen-in-de-school. Een domein bestaat uit ongeveer zeven theorielokalen, een leercentrum waar leerlingen zelfstandig kunnen werken en een stiltewerkplek.
Carmel College Salland in Raalte is een brede scholengemeenschap met bijna 2.500 leerlingen, ruim 300 medewerkers. Een school waar volop mogelijkheden zijn om in gezamenlijkheid verder te bouwen aan het onderwijs. We bieden praktijkonderwijs, vmbo basis, kader en gemengd theoretische leerweg, havo, atheneum en gymnasium. De sector bedrijfsvoering ondersteunt op het gebied van financiën en beheer, P&O, ICT, communicatie, kwaliteitszorg, huisvestings- en facilitaire zaken.

Ons aanbod
Het betreft een tijdelijke, parttime functie (facilitair medewerker B) van 0,6 fte. De ingangsdatum is per direct. Je werkt vijf dagen per week van 14.00 uur tot 18.30 uur. Ook werk je een aantal dagen in bepaalde schoolvakanties. Conform de CAO VO bieden we een salaris in schaal 5 met maximaal 2.659 euro bruto per maand bij een volledige baan.
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
 
Carmel College Salland maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de functie is uitsluitend telefonisch te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Loes Kamphuis
Functie: Teamleider Facilitaire Dienst
Telefoon: 0572 – 348 500

Procedure en solliciteren
Ga je deze uitdaging aan en wil je solliciteren op deze functie? Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo snel mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.) 

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
OOP 5
Arbeidsvoorwaarden
Maximaal 2.659,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 5).

Over Carmel College Salland

Adres
Florens Radewijnsstraat 6 , 8101BW Raalte
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Carmel College Salland vind je op: www.carmelcollegesalland.nl.

Carmel College Salland is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.