Vacature Docent handvaardigheid / tekenen in Emmen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent handvaardigheid / tekenen 
Datum online
2021-10-15 15-10-2021
Sluitingsdatum
20-12-2021
Met ingang van
10-01-2022
Referentienummer
4730
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 - 0,8
Omschrijving
Ben jij een eerstegraads docent tekenen en handvaardigheid en ben je per 10 januari 2022 beschikbaar voor een tijdelijke baan in Emmen? Past lesgeven aan verschillende niveaus en aan verschillende leerjaren bij jou? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen tekenen en handvaardigheid aan leerlingen in alle afdelingen en leerjaren, waaronder TTO (tweetalig onderwijs).

Jouw profiel
Je beschikt over een eerstegraads lesbevoegdheid voor de vakken tekenen en handvaardigheid. Lesgeven in het Engels is voor jou geen probleem. Bij voorkeur heb je ervaring met het geven van lessen (waaronder kunstgeschiedenis) aan examenklassen.

Jouw werkplek
Het Carmelcollege Emmen is een brede scholengemeenschap met de opleidingen vmbo-beroepsgericht, mavo, havo en atheneum. Daarnaast kent de school tweetalig onderwijs (TTO) voor havo- en vwo-leerlingen, faciliteiten voor topsportleerlingen (TTS) en sportklassen voor leerlingen van het eerste, tweede en (deels) derde leerjaar. Dit schooljaar hebben wij ruim 1.300 leerlingen (verdeeld over twee gebouwen) en circa 150 mensen in dienst. Differentiatie is één van onze speerpunten. Ons gebouw is hierop aangepast.

Het Carmelcollege Emmen is een aantrekkelijke school waar een prettige en collegiale sfeer heerst. De laatste jaren heeft de school een behoorlijke kwaliteitsslag gemaakt. Nieuwe docenten kunnen rekenen op een goede begeleiding. Bovendien is er voldoende ruimte voor nieuwe ideeën. 

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,6 - 0,8 fte, tijdelijk ter vervanging tot ongeveer 18 maart 2022. Ingangsdatum: 10 januari 2022.
Bij deze baan hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Carmelcollege Emmen maakt deel uit van de Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 

Meer weten? 
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij: 
Contactpersoon: Dhr. F. Dijks
Functie: teamleider mavo
Telefoonnummer: 0591 - 622 870

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

Eisen

Functie-eisen
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Over Carmelcollege Emmen

Naam school
Adres
Wendeling 59 , 7824TB Emmen Drenthe
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Carmelcollege Emmen vind je op: www.carmelemmen.nl.

Carmelcollege Emmen is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.