Vacature docent scheikunde 2e graads in Doorwerth

Onderwijs

Vacature

Functietitel
docent scheikunde 2e graads 
Datum online
2021-10-14 14-10-2021
Sluitingsdatum
14-11-2021
Met ingang van
ca. 13-12-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,16
Aantal uren
4
Omschrijving
In verband met aanstaand verlof van onze collega zijn wij op zoek naar een docent scheikunde 2e graads voor de volgende 2 klassen:
- 3H
- 3V
De vervanging zal half december aanvangen en duren tot einde schooljaar.

Eisen

Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
CAO-VO

Over Dorenweerd College

Naam school
Adres
Dalweg 5 , 6865CZ Doorwerth
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Wagter
Omschrijving

Het beste uit jezelf halen? Solliciteer bij het Dorenweerd!
Het Dorenweerd College is een scholengemeenschap voor (tweetalig) vwo, havo en mavo. In een prettige sfeer leveren wij vanuit de kernwaarden samen, ambitie, passie en veilig een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van jonge mensen. Ons doel? Leerlingen stimuleren en begeleiden, zodat zij het beste uit zichzelf halen. We leiden leerlingen breed op; naast het verwerven van kennis en vaardigheden, staat vorming op persoonlijk en sociaal vlak centraal. Zo kunnen leerlingen zich ontwikkelen tot zelfstandige volwassenen met een brede kijk op de wereld.
 
Het Dorenweerd College staat voor uitdagend onderwijs. We moedigen leerlingen aan om hun talenten te ontdekken en te ontplooien. Door een breed scala aan extra modules en activiteiten op het gebied van sport en bewegen, kunst en cultuur, bèta, politiek en maatschappij en internationalisering krijgen zij veel kansen om zich te verdiepen in hun interessegebied. Door differentiatie in de lessen kunnen we daarnaast steeds beter inspelen op verschillen tussen leerlingen wat betreft leerbehoefte, -tempo en -stijl.
 
Ook als medewerker krijg je op het Dorenweerd mogelijkheden om je talenten te ontwikkelen. Nieuwe collega's worden op school goed begeleid, zowel op schoolniveau  als op professioneel vlak. Bovendien investeren wij in zittende medewerkers door het bieden van (docent-)begeleiding en coaching.
 
Heb jij de passie om samen met ons te werken aan de ambitie van het Dorenweerd College? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!  
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Mariejan Wagter, staffunctionaris P&O. Haar telefoonnummer is 026-3397030 of email naar : m.wagter@dorenweerd.nl

We zien je reactie graag tegemoet!

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.