Vacature ROOSTERMAKER - 0,6-0,8 FTE in Wijk en Aalburg

Onderwijs

Vacature

Functietitel
ROOSTERMAKER - 0,6-0,8 FTE 
Datum online
2021-10-14 14-10-2021
Sluitingsdatum
14-11-2021
Met ingang van
Met ingang van januari 2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6-0,8
Omschrijving
ROOSTERMAKER (0,6-0,8 FTE)
Willem van Oranje College Wijk en Aalburg: vmbo bb/kb, mavo, havo, atheneum

Jij weet als geen ander dat het maken van een rooster één grote puzzel is. Je moet met veel aspecten rekening houden, zoals beschikbaarheid van docenten, leerlingen, lokalen, volgorde van bepaalde lessen, reistijden, faciliteiten, tussenuren en noem maar op… 

Wij zijn daarom op zoek naar een roostermaker die verantwoordelijk is voor het goed functioneren van het jaarrooster in afstemming met de locatiedirecteur en de afdelingsleiders.

Een ander belangrijk onderdeel van de werkzaamheden is het bijhouden en publiceren van de dagroosterwijzigingen aan leerlingen, docenten en ouders. De roostermaker blijft meedenken en meewerken aan het optimaliseren van de rooster-gerelateerde werkprocessen en werkafspraken. Het roosterpakket Zermelo is hierbij de drijvende kracht achter deze werkprocessen.

Willem van Oranje College
Onze missie: “Onze leerlingen worden gezien. Hun zelfstandigheid wordt vergroot en we voorzien ze van een goed ontwikkeld besef van waarden. Zij worden voorbereid op hun verdere leven.” Onze leerlingen krijgen de mogelijkheid hun talenten te ontwikkelen, waarbij wordt uitgegaan dat naar school gaan, meer is dan een diploma halen. Onderwijs volgen op onze school is onderzoekend leren. Ons onderwijs gaat uit van de gedachte ‘wat kan wel’ en is ondernemend van aard. Ieder neemt zijn verantwoordelijkheid, zowel medewerkers, ouders als leerlingen.

Locatie Wijk en Aalburg: vmbo bb/kb, mavo, havo, atheneum
De school is gehuisvest in het dorp Wijk en Aalburg. Het is een kleinschalige school waar leerlingen leren door te ervaren. De persoonlijke aandacht voor de leerling staat centraal. De school telt ongeveer 600 leerlingen en 75 medewerkers.

Willem van Oranje Scholengroep
Willem van Oranje College is onderdeel van Willem van Oranje Scholengroep. Onze scholengroep faciliteert en ondersteunt zeven scholen. Een oprecht betrokken scholengroep, die jonge mensen de beste kansen biedt voor de toekomst. Een onderwijsorganisatie die vanuit de protestantschristelijke traditie gelooft en respecteert dat ieder mens uniek is. Dat is waar Willem van Oranje Scholengroep voor staat. 

Eisen

Functie-eisen
Wie zoeken wij:
  • Je beschikt minimaal over een mbo-diploma niveau 4 en hebt ervaring met roosteren.
  • Je beschikt over goede ICT-vaardigheden en hebt ervaring met het programma Zermelo (of je bent bereid om een cursus Zermelo te volgen).
  • Je hebt ook ervaring met planmatig werken, je bent analytisch sterk en stressbestendig en ziet complexe vraagstukken als een uitdagende puzzel.
  • Je bent betrokken en sociaal ingesteld.
  • Je bent collegiaal en een teamspeler.
  • Je bent flexibel en breed inzetbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
  • Een aantrekkelijke en uitdagende baan binnen een protestants-christelijke organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
  • Een contract tot aan het einde van het schooljaar met uitzicht op een vast contract (afhankelijk van eventuele formatieruimte).
  • Een inschaling volgens cao vo, afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Een TMA (Talent Motivatie Analyse), waarin je in een persoonlijk gesprek direct inzicht krijgt in jouw talenten.

Over Willem van Oranje College

Adres
Perzikstraat 7 , 4261KC Wijk en Aalburg
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Hiske Dollevoet-Boogaerdt
Omschrijving
Willem van Oranje College, Wijk en Aalburg
Het Willem van Oranje College is een protestants-christelijke school voor vmbo Techniek vmbo Zorg & Welzijn, mavo, havo/vwo in Wijk & Aalburg. Op deze locatie volgen 540 leerlingen onderwijs en zijn er 69 medewerkers.
 
Onze school is perfect ingericht op ‘leren door te doen’. We beschikken over veel faciliteiten voor praktisch onderwijs, zodat leerlingen in een omgeving die lijkt op de werkpraktijk hun vaardigheden leren. Zo hebben we moderne praktijkafdelingen, waar we investeren in kennis en materiaal zodat we modern onderwijs kunnen bieden.
Ook investeren we veel in goede contacten met lokale ondernemers en vinden veel van onze leerlingen dankzij school-stages na het behalen van hun diploma’s snel een baan.
 
 
Willem van Oranje Scholengroep
Willem van Oranje College is onderdeel van Willem van Oranje Scholengroep. Onze scholengroep faciliteert en ondersteunt zeven scholen. Een oprecht betrokken scholengroep, die jonge mensen de beste kansen biedt voor de toekomst. Een onderwijsorganisatie die vanuit de protestants-christelijke traditie gelooft en respecteert dat ieder mens uniek is. Dat is waar Willem van Oranje Scholengroep voor staat.

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Interesse?
Herken jij jezelf in het profiel? Dan nodigen wij jou graag uit om voor 12 november 2021 te solliciteren. Je kunt je cv en je motivatie mailen naar Hiske Dollevoet, HR-adviseur via vacatures@wvoranje.nl. Voor inhoudelijke informatie, kun je contact opnemen met Jan Willem Westland, afdelingsleider Willem van Oranje College Wijk en Aalburg.

Na de sluitingsdatum vindt er een selectie plaats en word je geïnformeerd over de voortgang van de procedure. De vacature is zowel intern als extern uitgezet, waarbij interne kandidaten voorrang hebben op de benoeming.

Contactgegevens
Naam school: Willem van Oranje College Waalwijk
Adres: Perzikstraat 7, 4261 KC Wijk en Aalburg
Contactpersoon: Jan Willem Westland (afdelingsleider) - 0416 691722 - j.w.westland@wvoranje.nl 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.