Vacature Leraar Sport in Zwolle

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leraar Sport 
Datum online
2021-10-14 14-10-2021
Sluitingsdatum
24-10-2021
Met ingang van
per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,6-1,0
Omschrijving
Leraar Sport (24-40 uur)
Sporten, bewegen en vitaliteit is belangrijk voor iedereen. SportEC (SportExpertiseCentrum) levert een vitale bijdrage aan studenten en medewerkers. Voor dit top team zijn wij per direct op zoek naar een sportdocent voor maximaal 1,0 fte die allround direct inzetbaar is.

Inspireren en Ontwikkelen bij Deltion
Binnen Team SportEC betreft jouw aanstelling het verzorgen van verschillende sportlessen, bewegingsonderwijs en het verzorgen van de clinics binnen het Sportkeuzeprogramma. Wij zijn op zoek naar een leuke allround en flexibel inzetbare collega.

Het Deltion College werkt actief aan de ontwikkeling van studenten én eigen medewerkers. We stimuleren studenten en medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Studenten moeten succesvol kunnen zijn in de maatschappij, hun beroep en hun persoonlijke leven. Je motiveert ze om iedere dag het beste uit zichzelf te halen. Studenten moeten succesvol kunnen zijn in de maatschappij, hun beroep en hun persoonlijk leven. SportEC levert een bijdrage aan deze ontwikkeling door aandacht te besteden aan bewegen en vitaliteit. Hiermee werken wij aan kennis, vaardigheden en bewustzijn van de studenten naar verantwoordelijkheid op het gebied van eigen vitaal burgerschap en vitaal werknemerschap als ook het begeleiden van anderen binnen de wereld van sport, bewegen en leefstijl. Daarnaast geeft SportEC sportclinics aan medewerkers binnen Deltion.

Samen het beste waarmaken bij Deltion 
Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de (internationale) arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren. Zo levert Deltion een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze zelf de baas blijven over hun carrière.  

Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich: ook onze docenten leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten. We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst. 

Eisen

Functie-eisen
Een enthousiaste, ondernemende en professionele collega. Je bent proactief, ontwikkelingsgericht en je wilt samen met je collega’s altijd gaan voor het beste resultaat.
Daarnaast zien wij graag het volgende:
- een hbo werk- en denkniveau;
- een onderwijsbevoegdheid Lichamelijke Opvoeding (C)ALO;
- ervaring met de doelgroep studenten/jongeren;
- bij voorkeur ervaring met het werken op een mbo;
- een goede dosis humor;

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je alleen bij Deltion. Je tekent een contract tot en met 31 januari 2022. De functie van leraar is ingedeeld in salarisschaal LB. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 4.429,-- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Het dienstverband zal worden aangegaan via Randstad Employability.
 

Over Deltion College

Naam school
Adres
Mozartlaan 15 , 8031AA Zwolle Overijssel
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Dhr. van Zuthem
Omschrijving
Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 16.000 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken 1.600 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan! Solliciteer dan uiterlijk 24 oktober 2021. Vul ons sollicitatieformulier in en voeg je motivatiebrief en cv bij. Voor meer informatie kun je contact opnemen per mail met Suzette Kaper via skaper@deltion.nl. Je kunt je sollicitatie ook aan Suzette Kaper richten. De sollicitatiegesprekken vinden z.s.m. in overleg plaats (in de week van 25 september). Na publicatie gaan we direct over tot selecteren. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.