Vacature Medewerker personeels- en salarisadministratie in Alphen aan den Rijn

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Medewerker personeels- en salarisadministratie 
Datum online
2021-10-14 14-10-2021
Sluitingsdatum
8-11-2021
Met ingang van
1 december 2021 of zo mogelijk eerder
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1
Omschrijving
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? En zoek jij deze uitdaging in een mix van hard en nauwkeurig werken, leuke collega’s en bij een afdeling die in beweging is? SCOPE scholengroep zoekt voor het bestuurskantoor in Alphen aan den Rijn een integere, gedreven en resultaatgerichte


                                                             MEDEWERKER PERSONEELS- EN SALARISADMINISTRATIE
                                                                              (werktijdfactor 0,8 – 1,0 fte)
 
die met ervaring en verantwoordelijkheidsgevoel werkt aan de uitvoering van de personeels- en salarisadministratie, de rechtspositionele regelingen en algemene (salaris)administratieve werkzaamheden verricht voor de dienst Personeel.

SCOPE Scholengroep is een organisatie voor christelijk onderwijs in Alphen aan den Rijn.
Meer dan 10.000 leerlingen uit Alphen aan den Rijn en omgeving volgen onderwijs op één van de SCOPE-scholen. In het primair en voortgezet onderwijs (op alle niveaus), het praktijkonderwijs en het (voortgezet) speciaal onderwijs zetten ruim 1.000 collega’s zich in om het beste uit ieder kind te halen.
 
‘Leren doe je samen’ is het motto van onze scholengroep. In onze regio zijn we een toonaangevende speler.
 

Eisen

Functie-eisen
Wij zoeken een medewerker met gedegen kennis op het gebied van regels, voorschriften en uitvoering van de personeels- en salarisadministratie. Ook is vaardigheid in het werken met geautomatiseerde systemen een must. Als medewerker psa krijg je energie van het voeren van een goede personeels- en salarisadministratie, waarbij je samenwerkt met en onderdeel uitmaakt van een fijn en gemotiveerd team. Je bent een actieve en zichtbare collega en je vindt het belangrijk dat je werk er goed en verzorgd uitziet.
 

Over SCOPE scholengroep (Voortgezet Onderwijs)

Adres
Prinses Beatrixlaan 4 , 2404XC Alphen aan den Rijn
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Omschrijving
SCOPE scholengroep is de grootste onderwijsorganisatie in Alphen aan den Rijn en omstreken. Onze  scholengroep bestaat uit twaalf basisscholen, een school voor speciaal onderwijs, de christelijke scholengemeenschap Groene Hart met vier vestigingen, de Groene Hart Praktijkschool en de katholieke scholengemeenschap Ashram College met twee vestigingen.

Bij SCOPE scholengroep werken, verdeeld over de scholen en het bestuurskantoor, zo’n 950 medewerkers. Ruim 650 docenten en leerkrachten geven les aan ongeveer 7.500 leerlingen. Naast de docenten en leerkrachten zijn er nog veel meer mensen direct en indirect met het onderwijs en de zorg voor de leerlingen bezig. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je belangstelling voor deze functie?  Bekijk de website voor meer informatie over SCOPE scholengroep en de uitgebreide profielschets. Voor nadere inlichtingen over de vacature kun je contact opnemen met Brenda Molenaar, tel: 06 – 82666951.

Uw schriftelijke sollicitatie kan gericht worden aan Brenda Molenaar. Deze sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk op 8 november 2021 op het e-mailadres brmo@scopescholen.nl o.v.v. ‘sollicitatie medewerker psa’.

De eerste gespreksronde wordt op donderdagochtend 18 november aanstaande gehouden. De vacature wordt in- en extern uitgezet.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.