Vacature Docenten Nederlands in Raalte

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docenten Nederlands 
Datum online
2021-10-14 14-10-2021
Sluitingsdatum
5-11-2021
Met ingang van
13-10-2021
Referentienummer
4731
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,7 - 1,0
Omschrijving

Ben jij tweedegraads docent Nederlands (of in opleiding hiervoor) en wil jij je met een team van betrokken collega's inzetten voor goed onderwijs in Raalte? Ben je per direct beschikbaar? Dan hebben wij een leuke, tijdelijke baan voor jou! We zien je sollicitatie graag tegemoet!  

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen Nederlands aan leerlingen in de onderbouw en/of de bovenbouw (dus ook examenklassen) van het vmbo, van basis- tot gt-niveau. Je zet de leerlingen aan tot leren door uitdagende werkvormen en moderne ICT-middelen te gebruiken en je richt je lessen actueel, activerend en betekenisvol in. We vinden coachende vaardigheden en creativiteit van belang. Je bent mentor en verzorgt ondersteuning bij keuzestudie-uren.

Jouw profiel 

Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Nederlands. Ook kandidaten, die in de afrondende fase van hun studie zitten, zijn van harte welkom om te solliciteren! Wij zoeken een energieke en enthousiaste docent, die een goede relatie met leerlingen belangrijk vindt en die in staat is de leerlingen mee te nemen in de liefde voor het vak. 

Je levert graag een bijdrage aan de ontwikkeling van je vak en de integratie daarvan binnen de vmbo-profielen. Bovendien ben je een echte teamspeler, die openstaat voor feedback en deze ook kan geven. Je wilt een actieve bijdrage leveren aan je team en je vakgroep. Je bent in staat om het vak Nederlands vakoverstijgend in te zetten.

Jouw werkplek 

Carmel College Salland in Raalte is een brede scholengemeenschap met meer dan 2.400 leerlingen en ruim 300 medewerkers. Een school waar volop mogelijkheden zijn om in gezamenlijkheid verder te bouwen aan het onderwijs. We bieden praktijkonderwijs, vmbo basis, kader en gemengd theoretische leerweg, havo, vwo en vwo+. In leerjaar drie en vier vmbo bieden wij het profiel 'Dienstverlening en Producten' aan. 

Je bent werkzaam op de locatie Florens Radewijnsstraat. Hier zijn het vmbo en het praktijkonderwijs gevestigd. Ons vmbo kent drie leerwegen: basis beroepsgerichte leerweg, kader beroepsgerichte leerweg en gemengd theoretische leerweg.

Het onderwijs is georganiseerd in teams. Elk team heeft een eigen domein in een deel van de school. Dit heeft als voordeel dat de leerlingen in een overzichtelijke en vertrouwde omgeving werken, waar ze gezien en gekend worden. De teamleden zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het pedagogisch-didactisch klimaat en de begeleiding van de leerlingen, uiteraard onder leiding van de teamleider. Op deze wijze kunnen wij leerlingen optimaal begeleiden bij hun ontwikkeling.

Naast de reguliere lessen is er aandacht voor ervaringsleren en is er ruimte voor leerlingen om keuzes te maken, bijvoorbeeld bij de Carmel Classes in de onderbouw en bij de keuzestudie-uren. Iedere leerling beschikt over een laptop, die natuurlijk ook ingezet wordt voor online lessen via Microsoft Teams for Education.

Ons aanbod 

Het betreft twee tijdelijke, parttime functies, per direct wegens ziektevervanging. De uren zijn nu verdeeld in 0,75 fte en 1,0 fte. Geef in je motivatie aan voor welke functie je in aanmerking wilt komen. Ben je minder uren beschikbaar? Reageer dan gerust! We kunnen dan samen kijken wat mogelijk is.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro (schaal LB) bruto per maand bij een volledig dienstverband. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 

Het Carmel College Salland maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 

Meer weten? 

Voor meer informatie kun je terecht bij Bert-Jan Korteschiel, teamleider, telefoonnummer 0572 - 348 500.

Solliciteren? 

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo snel mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs. 

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Over Carmel College Salland

Adres
Florens Radewijnsstraat 6 , 8101BW Raalte
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Carmel College Salland vind je op: www.carmelcollegesalland.nl.

Carmel College Salland is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.