Vacature Leerkracht middenbouw Amsterdam Noord in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht middenbouw Amsterdam Noord 
Datum online
2021-10-14 14-10-2021
Sluitingsdatum
14-11-2021
Met ingang van
Startdatum in overleg
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Voor openbare basisscholen in Amsterdam is DE BREDE SELECTIE  op zoek naar een gedreven leerkracht(en) voor de middenbouw in Amsterdam Noord.

DE BREDE SELECTIE is opgericht door zeven schoolbesturen en verzorgt vervangingen voor 110 openbare basisscholen in Amsterdam. Wij hebben direct contact met deze scholen en zorgen door onze persoonlijk aanpak dat we voor jou de passende volgende uitdaging vinden.

Na het kennismakingsgesprek met één van onze adviseurs gaan we voor je aan de slag, we kijken of deze vacature bij je past en kijken ook gelijk of we wellicht nog andere leuke opdrachten hebben die aansluiten. Je maakt kennis met de door ons voorgestelde scholen en samen kijken we dan naar de voor jou beste werkplek. De opdrachten zijn verschillend van duur. Dat kan zijn een kortdurende vervanging of een vervanging voor het gehele schooljaar. Je krijgt een tijdelijke aanstelling bij het bestuur waar je je eerste opdracht gaat vervullen met uitzicht op een vaste aanstelling.

Wil jij meer weten over de verschillende opdrachten in Amsterdam Noord of  ben jij al enthousiast genoeg om het gesprek met ons aan te gaan? Reageer dan snel!

Eisen

Functie-eisen
  • Uiteraard een onderwijs bevoegdheid
  • Enthousiasme en plezier in je werk
  • Een beschikbaarheid van minimaal 2 dagen per week
  • De mogelijkheid om te reizen naar Amsterdam Noord

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
  • Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast bij het onderwijs bestuur van je opdracht
  • Salaris volgens de CAO PO
  • Opbouw pensioen via het ABP pensioenfonds

Over DE BREDE SELECTIE

Naam school
Adres
Baarsjesweg 224 , 1058AA Amsterdam Noord-Holland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Carola Vermaat
Omschrijving
DE BREDE SELECTIE is een samenwerkingsinitiatief van zeven schoolbesturen en verzorgt oplossingen voor alle korte en langdurende vervangingen voor alle 110 openbare scholen  voor primair onderwijs in Amsterdam. De samenwerkende schoolbesturen zijn: AWBR, OOadA, STAIJ, Zonova, Innoord, STWT en Orion 

DE BREDE SELECTIE zoekt voor korte en langdurende vervangingen op 110 gevarieerde openbare scholen in Amsterdam breed inzetbare, enthousiaste leerkrachten voor basis- en speciaal (basis)onderwijs.

 
Bijzonderheden
DE BREDE SELECTIE werkt alleen met bevoegde leerkrachten. 4e jaars PABO-studenten worden wel uitgenodigd om alvast te solliciteren.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.