Vacature Assistent begeleider Ondersteuningspunt havo-vwo in Schagen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Assistent begeleider Ondersteuningspunt havo-vwo 
Datum online
2021-10-13 13-10-2021
Sluitingsdatum
1-11-2021
Met ingang van
10 januari 2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5000 fte
Aantal uren
20 klokuur
Omschrijving
Wij zoeken, in verband met het vertrek van onze collega,  een assistent begeleider voor het Ondersteuningspunt (OSP) havo-vwo, locatie Wilhelminalaan.

Ondersteuningspunt
Medewerkers van het OSP dragen zorg voor de begeleiding van leerlingen door het opstellen, uitvoeren, evalueren en bijstellen van OSP handelingsplannen en het systematisch in kaart brengen van gedrag van leerlingen en handelen van docenten middels observaties in het OSP en in de reguliere lessen. Daarnaast ondersteunen zij leerlingen in het OSP op zowel onderwijskundig als sociaal-emotioneel gebied. 

Verantwoordelijkheden
De assistent begeleider OSP assisteert de Begeleider OSP en neemt beslissingen over het zelfstandig begeleiden van leerlingen met een specifieke begeleidingsaanpak. De assistent begeleider zoekt naar geschikt trainingsmateriaal en past deze aan na evaluatiemomenten. De assistent begeleider OSP vraagt studiewijzers, oefenmateriaal en toetsen op bij de docenten. Ook neemt hij/zij deze toetsen af. Daarnaast is de assistent begeleider belast met het uitvoeren van administratieve en verzorgende taken in het Ondersteuningspunt en het assisteren bij andere activiteiten.
Alle assistent begeleiders leggen functioneel verantwoording af aan een lid van de sectordirectie over de juistheid, tijdigheid en volledigheid van de werkzaamheden.

Kennis en vaardigheden
  • Praktische kennis op het gebied van begeleiding van leerlingen met een ondersteuningsbehoefte;
  • Kennis van groepsmanagement en toepassen bij een groep van leerlingen in het OSP;
  • Kennis van gangbare methodes en materialen voor de begeleiding van leerlingen met hun schoolwerk;
  • Kennis van executieve functies; 
  • Kennis van veel voorkomende gedrags- en ontwikkelstoornissen;
  • Kennis van handelingsgericht werken;
  • Vaardigheid in het omgaan met negatief gedrag van leerlingen;
  • Vaardigheden in het uitvoeren van beknopte OSP handelingsplannen;
  • Vaardigheid in het vastleggen van gegevens in een leerlingvolgsysteem.

 

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Opleidingsniveau
Voor deze functie vragen wij minimaal MBO werk- en denkniveau binnen het domein jeugdzorg, pedagogisch werk en/of psychologie.
Wij bieden een prettige werkomgeving in een goed samenwerkend team.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Schaal 6
Arbeidsvoorwaarden
Functie
Het betreft een tijdelijke aanstelling van 0,5000 fte ( 20 klokuren) verdeeld over drie dagen voor de periode van één jaar met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd. Dit laatste is afhankelijk van het functioneren en beschikbaarheid van voldoende formatie. Afhankelijk van je ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 2.785,- bij een fulltime aanstelling (functieschaal 6, CAO-VO). Startdatum van de functie is 10 januari 2022.

Over Regius College Schagen

Adres
Emmalaan 2 , 1741CX Schagen
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Carianne Epskamp
Niveau
pro, vmbo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Goede docenten zijn en blijven dé kwaliteitsbepalers voor goed onderwijs. Daarom zoeken wij docenten die stimuleren, een rolmodel zijn en oog hebben voor de individuele talenten en bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen. Lesgeven is een ambacht en zoals bij alle ambachten moet men voortdurend op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, zowel in het vakgebied als van vernieuwende onderwijskundige ontwikkelingen. Professionalisering van alle medewerkers is een noodzakelijke voorwaarde om te komen tot (nog) beter onderwijs. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Contact
Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met mevrouw Carianne Epskamp, afdeling personeelszaken, uitsluitend per mail: vacature@regiuscollege.nl

Solliciteren
Herken je jezelf in deze functieomschrijving? Laat het ons weten door je motivatie en CV (aanleveren in pdf)  te versturen via de button “solliciteren”.
Je kunt reageren tot en met maandag 1 november 2021. Wij streven er naar de selectieprocedure uiterlijk 25 november 2021 afgerond te hebben.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.