Vacature Docent Rundveegezondheid in Dronten

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Rundveegezondheid 
Datum online
2021-10-13 13-10-2021
Sluitingsdatum
8-11-2021
Met ingang van
13-10-2021
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 1,0 FTE
Omschrijving
Onze nieuwe collega:
 • Inspireert en coacht studenten door het verzorgen van onderwijs op het gebied van gezondheid en welzijn van rundvee.
 • Heeft een drive om nieuwe inzichten toe te passen in het onderwijs, onderwijsmateriaal of projecten.
 • Draagt verantwoordelijkheid voor begeleiding van studenten en beoordeling van hun prestaties bij (praktijk)opdrachten, stages en afstuderen.
 • Staat open voor participatie in toegepast onderzoek en/of internationale projecten.
Wie ben jij?
 • Je hebt specifieke vaktechnische kennis en ervaring op gebied van diergezondheid en dierwelzijn en bent daarnaast breder inzetbaar.
 • Je bent een dierenarts (Master Gezondheidszorg landbouwhuisdieren en veterinaire volksgezondheid) die beschikt over ervaring in de rundveehouderij.
 • Je bent in staat om theorie en praktijk op een aansprekende manier met elkaar te verbinden.
 • Je bent een mensenmens; beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Je hebt werkervaring en beschikt over een goed netwerk in de sector.
 • Je bent in het bezit van een didactische aantekening of bent bereid deze te halen.

Aeres Hogeschool
Aeres Hogeschool is geworteld in het groene en educatief hoger onderwijs. Wij richten ons op onderwijs, onderzoek en het delen en toepasbaar maken van kennis. Professioneel ontwikkelen, grenzen verleggen, innovatief ondernemen, contextueel leren en duurzaam handelen; dat vinden we belangrijk. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals. Professionals die in staat zijn om verantwoorde beslissingen te nemen in een complexe wereld. Binnen de faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen studeren bijna 3.875 studenten. Iedere faculteit heeft zijn eigen profiel en focus.

Aeres Hogeschool Dronten
De faculteit in Dronten is toonaangevend in het agrarisch domein. Wij leggen ons toe op agribusiness in al haar facetten; op agrofood & ondernemen en mens, dier & gezondheid. Er studeren ongeveer 2.475 (Nederlandse en internationale) studenten die gebruik kunnen maken van onze vele voorzieningen om praktijkervaring op te doen.
De christelijke identiteit van de faculteit in Dronten komt tot uiting in de 'Economy of Life'. Daarin gaat het om 'samen leven' in de ware zin van het woord. Niet 'hebben en moeten', maar 'zijn en mogen' vormen de kern van het leven. 'Rentmeesterschap' is voor ons het begrip waarin duurzaamheid en ondernemerschap samenkomen. We zijn benieuwd hoe jij hieraan vorm en inhoud wilt geven. We vinden hierover graag iets terug in je motivatiebrief. In sollicitatiegesprekken praten we er graag over door.

Ons aanbod
Het uitdagende van werken bij Aeres Hogeschool is dat je met een team werkt aan de ontwikkeling van professionals in samenwerking met de sector waarvoor wij opleiden. Je krijgt ook volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Aan de functie Docent Rundveegezondheid is een salarisperspectief gekoppeld van gekoppeld van schaal 11 van de cao hbo (minimaal € 3453,16 en maximaal € 5026,85 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). We werken met een normjaartaak van 1659 uren (fulltime dienstverband). De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. We bieden een vaste dertiende maand, 8% vakantiegeld en een collectieve ziektekostenverzekering.
Bij alle vacatures wordt eerst een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangegaan bij Stichting Aeres Groep.

Interesse?
 • Heb je vragen? Neem dan contact op met Erik Hassink (studieleider Agrarisch Ondernemerschap) via telefoonnummer 06-45490591.
 • Enthousiast geworden? Reageer dan snel. Doe dit vóór maandag 8 november aanstaande.
 • De gesprekken vinden plaats op maandag 15 november aanstaande in de ochtend.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
=================================================

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Minimaal aantal jaren werkervaring
0

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 11

Over Aeres Hogeschool Dronten

Adres
De Drieslag 4 , 8251JZ Dronten Flevoland
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Hoger beroepsonderwijs
Contactpersoon
Afdeling recruitment
Niveau
havo
Omschrijving
Aeres Hogeschool

Aeres Hogeschool is geworteld in het groene en educatief hoger onderwijs. Wij richten ons op onderwijs, onderzoek en het delen en toepasbaar maken van kennis. Professioneel ontwikkelen, grenzen verleggen, innovatief ondernemen, contextueel leren en duurzaam handelen; dat vinden we belangrijk. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals. Professionals die in staat zijn om verantwoorde beslissingen te nemen in een complexe wereld. Binnen de faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen studeren circa 3.400 studenten. Iedere faculteit heeft zijn eigen profiel en focus.


Aeres Hogeschool Dronten

De faculteit in Dronten is toonaangevend in het agrarisch domein. Wij leggen ons toe op agribusiness in al haar facetten; op agrofood & ondernemen en mens, dier & gezondheid. Er studeren in totaal 2100 (Nederlandse en internationale) studenten die gebruik kunnen maken van onze vele voorzieningen om praktijkervaring op te doen.

De christelijke identiteit van de faculteit in Dronten komt tot uiting in de ‘Economy of Life’. Daarin gaat het om ‘samen leven’ in de ware zin van het woord. Niet ‘hebben en moeten’, maar ‘zijn en mogen’ vormen de kern van het leven. ‘Rentmeesterschap’ is hierbij een begrip. We zijn benieuwd hoe jij hieraan vorm en inhoud wilt geven. We vinden hierover graag iets terug in je motivatiebrief. In sollicitatiegesprekken praten we er graag over door.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.