Vacature Onderwijsassistent AV-media in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent AV-media 
Datum online
2021-10-13 13-10-2021
Sluitingsdatum
4-11-2021
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8000 - 1,0000
Omschrijving
Voor de sector AV, Podium & Redactie zoeken wij een:
Onderwijsassistent AV-media (0,8 – 1,0 fte)
(magazijnbeheer en ondersteuning bij de beroepsvakken)
De functie:
Als onderwijsassistent bij het team Visual Storytelling bied je technische ondersteuning bij onze design-lessen en beheer je het magazijn van de audiovisuele apparatuur die gebruikt wordt in lessen en bij projecten. Je bent daarnaast werkzaam in onze experience-lokalen waar je studenten ondersteunt als ze aan de slag gaan met holoboxen, videomapping, 360-video en projectie op meerdere schermen. Je controleert bij de cameralessen of camera’s goed worden uitgegeven en controleert ook weer bij de inname. Ook ben je in staat om klein onderhoud te plegen aan apparatuur. Ervaring in de AV-sector is absoluut een pre.

Eisen

Functie-eisen
Gewenst profiel:
Je hebt een afgeronde mbo-opleiding en bij voorkeur ervaring in magazijnwerkzaamheden. Je bent in staat om kennis te nemen van en begrip te vormen over de achtergronden van de uit te voeren werkzaamheden. Je bent vaardig in het begeleiden van studenten en je bent in staat om hen en de docenten vriendelijk te woord te staan en te helpen. Je bent flexibel, praktisch, creatief, vasthoudend en gericht op samenwerking en resultaat. Je kunt ook prima zelfstandig werken. Je denkt vanuit het doel en de doelgroep en bent in het bezit van uitstekende communicatieve vaardigheden, waarbij je oplossingsgericht en onder druk kunt werken. Je hebt aantoonbare affiniteit met AV-media en je hebt kennis van Cinema4D, Resolume Arena en videomapping of je bent bereid je hier verder in te verdiepen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO MBO schaal 5
Arbeidsvoorwaarden
Wat we bieden:
Het Grafisch Lyceum Rotterdam biedt een stimulerende werkomgeving, waarin de mens centraal staat en je je prima kunt ontwikkelen. Verder bieden we een uitstekende verlofregeling, scholingsmogelijkheden en diverse andere secundaire arbeidsvoorwaarden. De honorering is afhankelijk van leeftijd en ervaring en bedraagt maximaal € 2.729, - bruto per maand exclusief vakantiegeld (schaal 5 CAO MBO).

Over Grafisch Lyceum Rotterdam

Adres
Heer Bokelweg 255 , 3000BR Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Ria van Zoest
Omschrijving
Het Grafisch Lyceum Rotterdam ontwikkelt en verzorgt opleidingen voor de wereld van media, entertainment en technologie; de creatieve industrie. De organisatie telt 400 medewerkers en wekelijks volgen circa 4500 deelnemers een opleiding aan ons instituut. Opleidingen worden verzorgd in het middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast maakt ook een VMBO-afdeling deel uit van de instelling met leerwegen voor vormgeven en media. De instelling kenmerkt zich door innovatie, creativiteit, techniek, kwaliteit en een voortdurend streven naar verbetering in een uitdagende en evenwichtige omgeving voor medewerkers, leerlingen en studenten. Zowel aan medewerkers als leerlingen worden hoge eisen gesteld om gezamenlijke doelen te bereiken, maar ze kunnen tevens rekenen op een brede ondersteuning om aan de eisen te voldoen. Op het gebied van onderwijsvernieuwing in relatie tot nieuwe vormen van leren, informatie- en communicatietechnologie, het leveren van maatwerk en kwaliteit maakt het Grafisch Lyceum Rotterdam een snelle ontwikkeling door gebaseerd op een hoog ambitieniveau.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reactie:
Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met mevrouw B.J. Overeem, teamleider Visual Storytelling, telefoon (088) 200 15 00 of 06 51 63 88 70. De oriënterende gesprekken vinden plaats op 12 november a.s. Je kunt je sollicitatie tot en met 4 november a.s. indienen via het online sollicitatieformulier van het Grafisch Lyceum Rotterdam/Meesterbaan.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.