Vacature docent geschiedenis in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
docent geschiedenis 
Datum online
2021-10-13 13-10-2021
Sluitingsdatum
27-10-2021
Met ingang van
november 2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.3
Aantal uren
6
Omschrijving
De lessen mens en maatschappij worden in leerjaar 2 aangeboden aan heterogene basis/kaderklassen  van maximaal 17 leerlingen.
Voor meer schoolinformatie zie www.huygens-college.nl

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding

Over Huygens College

Naam school
Adres
2e Constantijn Huygensstraat 31 , 1054NN Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. H. de Vries
Niveau
lwoo, vmbo
Omschrijving
Het Huygens College is een kleine school voor vmbo-onderwijs met de profielen Economie & Ondernemen en MVI (Media Vormgeving en ICT). Economie, Zorg en welzijn worden aangeboden in de theoretische leerweg. 

Het Huygens College is een ondernemende school. Onze leerlingen verruilen de schoolbanken regelmatig voor de echte praktijk. Daardoor leren ze de wereld om hen heen nog beter kennen. Ze ervaren dat ze met hun kennis en vaardigheden iets kunnen betekenen voor de maatschappij. In het lesprogramma is daarom veel ruimte voor initiatieven en ideeën van zowel leerlingen als docenten.

Met 460 leerlingen zijn we groot genoeg om een goed en gevarieerd lesprogramma aan te bieden. Maar  zeker ook klein genoeg zodat iedereen elkaar kent. En dat geeft een veilig gevoel.
Bijzonderheden
Het Huygens College maakt deel uit van stichting ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs met scholen in Zaanstad, Amsterdam en Monnickendam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. Het zijn herkenbare, kleinschalige scholen met een eigen gezicht, oog voor de individuele leerling en met een sterke binding met de omgeving.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.