Vacature sjl.21/22.13 Docent Frans in 's-Hertogenbosch

Onderwijs

Vacature

Functietitel
sjl.21/22.13 Docent Frans 
Datum online
2021-10-12 12-10-2021
Sluitingsdatum
29-10-2021
Met ingang van
2021-10-12
FTE
0,6
Omschrijving
Het Sint-Janslyceum is een Bossche school tussen stad en groen voor voortgezet onderwijs met de opleidingen gymnasium, atheneum, havo en mavo. Het aantal leerlingen bedraagt ongeveer 1.700. De missie en visie van het Sint-Janslyceum is om alle leerlingen hoogwaardig onderwijs en zorgzame begeleiding te bieden. Dit alles vanuit een veilige, kleinschalige leer-, leef- en werkomgeving. Voor de school staat de menselijke maat centraal en we streven in alle opzichten naar een open, toegankelijke en professionele cultuur.
Wij werken vanuit een vertrouwen in de medewerkers en leerlingen en geven veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. Bakens voor ons onderwijs en onze schoolorganisatie zijn de begrippen goed mens, goed leven en goed handelen.

Het Sint - Janslyceum zoekt per direct een enthousiaste docent(e) Frans (0,6 fte, 14 lesuren)

Wat zoeken wij?
• een enthousiaste en betrokken collega:
• die in het bezit is van een tweedegraads lesbevoegdheid Frans;
• die prettig en effectief samenwerkt met collega’s;
• die verbindend is naar leerlingen en collega’s;

Welke klassen?
• 2 x MAVO / HAVO brugklas;
• 2 x MAVO 2;
• 2 x HAVO 2;
• 1 x HAVO 3.

Wat bieden wij?
• een aantrekkelijke en uitdagende werkomgeving met ruime mogelijkheden voor verdere professionele en persoonlijke ontplooiing;
• een aanstelling van 0,6 fte, tijdelijk voor de duur van een schooljaar, bij goed functioneren kans op een vaste aanstelling;
• goede arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO OMO 2021.

De school wil voor haar personeel een goed werkgever zijn door het voeren van goed personeelsbeleid. Naast een passende beloning vormen begeleiding, scholing en coaching daarbij belangrijke instrumenten.

Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen met Mw. M. de Vries, telefoon 073-6154780, email m.de.vries@sjl.nl.

Over Sint-Janslyceum

Naam school
Adres
Sweelinckplein 3 , 5216EG 's-Hertogenbosch
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Prachtig gelegen aan de Zuiderplas aan de zuidrand van 's-Hertogenbosch, niet ver van de A2, is het Sint-Janslyceum een school voor VMBO-T, havo, atheneum en gymnasium van ca 2100 leerlingen op één locatie. Enerzijds is het een traditionele school, anderzijds bruist het van nieuwe activiteiten. De school staat bekend om zijn goede organisatie en zijn leerlingvriendelijkheid. We zijn gevestigd in een karakteristiek gebouw, dat is gerenoveerd en aangepast aan de eisen van deze en de toekomende tijd.  Het Sint-Janslyceum is een school van Ons Middelbaar Onderwijs; voor alle personeel geldt de CAO-OMO.
Bijzonderheden
Het Sint-Janslyceum maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.