Vacature Docent Engels in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Engels 
Datum online
2021-10-12 12-10-2021
Sluitingsdatum
30-11-2021
Met ingang van
1-1-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 fte
Omschrijving
Het Montfort College zoekt een inspirerende docent die lessen Engels aan de onderbouw van de school verzorgt, daarnaast leerlingen begeleidt in een huiswerkuur en ondersteuning in het eigen vakgebied verzorgt. 

Eisen

Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Inschaling volgens CAO VO

Over Montfort College

Naam school
Adres
Montessoriweg 14 , 3083AN Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. van Lent
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving

Het Montfort College is een school voor vwo - havo - mavo.

Op het Montfort College werken we met het zogenaamde Inclusieve Rooster. Dit rooster staat voor minder lessen op een dag, die langer duren. Daarnaast bieden we onze leerlingen huiswerkbegeleiding onder schooltijd. Binnen het rooster wordt een deel van de lessen als keuzewerktijd aan de leerlingen aangeboden. We vinden het belangrijk dat de leerlingen leren nadenken over de keuzes die ze maken en hierop leren reflecteren. Binnen de keuzewerktijd is er keuze uit ondersteuningslessen voor alle vakken, projecten en cursussen en daarnaast kunnen leerlingen deze tijd inzetten om aan een werkstuk of presentatie te werken in bijvoorbeeld de goed uitgeruste mediatheek van de school.

Het Montfort College is sinds 2016 gesitueerd in een modern pand, dat voorzien is van moderne faciliteiten als goede wifi door het hele gebouw, een lift en rolstoelvriendelijke toiletten.

Het Montfort biedt op de drie niveaus alle sectoren en profielen aan. Daarnaast kunnen leerlingen zich aanmelden voor het programma Chinees, dat een eindexamenvak is op het vwo. Ook kunnen leerlingen zich aanmelden voor de cursus Cambridge- en Business English, die resulteert in een officieel erkend certificaat van de Cambridge University.
Bijzonderheden
Het Montfort College werkt met een docententeam dat veelvuldig samenwerkt en overlegt. De school vindt deze samenwerking belangrijk en zoekt nieuwe collega's die, naast het verzorgen van een interessant en aansprekend lesprogramma, graag een bijdrage willen leveren aan deze onderlinge samenwerking. 

Het Montfort College is onderdeel van LMC Voortgezet Onderwijs Rotterdam. Hieronder vallen 23 scholen die bijna allemaal een bijzonder profiel hebben. Kleinschalig, persoonlijk en veelzijdig: dat maakt de LMC-scholen uniek. LMC-VO stimuleert de scholen constant te innoveren en heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden. Kijk op https://www.lmc-vo.nl/personeel/werken-bij-lmc-voortgezet-onderwijs voor meer informatie.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Uitsluitend solliciteren via Meesterbaan.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.