Vacature Surveillant Amersfoort in Amersfoort

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Surveillant Amersfoort 
Datum online
2021-10-11 11-10-2021
Sluitingsdatum
11-11-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving
Voor onze vestiging Amersfoort zijn wij op zoek naar een surveillant voor onze studiezaal.

De studiezaal is een vitaal onderdeel van het onderwijs bij Luzac. Als leerlingen geen les hebben, zijn ze in deze zaal aanwezig om huiswerk te maken of te leren voor toetsen.

Jouw primaire taak is om een prettige en productieve leeromgeving te creëren en bewaken. Je bent duidelijk over de afspraken hieromtrent en hebt een natuurlijk overwicht om deze ook te handhaven. Je kent de leerlingen en bent alert op afwijkend gedrag, hierin heb je een signaalfunctie naar de leerlingbegeleiders en schoolleiding. Daarnaast word je ingezet om leerlingen in de onderbouw te overhoren.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Functie-eisen
  • Je hebt affiniteit met en bij voorkeur ook ervaring in het voortgezet onderwijs;
  • Je hebt natuurlijk overwicht;
  • Je bent in staat leerlingen gestructureerd en doelgericht aan de slag te laten gaan;
  • Je bent in staat om flexibel te handelen in een dynamische omgeving, zonder de schoolregels uit het oog te verliezen;
  • Je bent proactief, zelfstandig en je hebt je administratieve taken op orde.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Werken bij Luzac is uitdagend, geen dag is hetzelfde en bij alles wat je doet zijn direct mensen betrokken. Daarnaast willen we voorop lopen in (onderwijs)ontwikkelingen en geloven we dat stilstand achteruitgang is. We zijn dus altijd in beweging, wat medewerkers de mogelijkheid biedt om zich verder te ontwikkelen en initiatieven te ontplooien. 

We zijn zo georganiseerd dat de vestigingen zoveel mogelijk gefaciliteerd worden vanuit het hoofdkantoor, bijvoorbeeld door het centraal aanleveren van toetsen, maar ook de organisatie van open dagen en een CRM systeem. Daarnaast is er op het hoofdkantoor expertise aanwezig op gebieden als ICT, Finance en HR zodat de vestiging zich kan richten op de leerlingen en het onderwijs. Onze arbeidsvoorwaarden worden vastgesteld in samenspraak met onze ondernemingsraad en vastgelegd in de personeelsgids.

Het betreft een functie op oproepbasis. Het rooster wordt minimaal één weken van tevoren bekend gemaakt. In overleg zal je ook op zaterdag ingeroosterd worden. Uiteraard houden we zoveel mogelijk rekening met jouw wensen voor je rooster.
Het salaris is €9,82 per uur, exclusief uitbetaling vakantiedagen en vakantiegeld.

Voor meer informatie, neem contact op met de heer Hoogenboom (conrector) via 033 461 54 89

Over Luzac Amersfoort

Naam school
Adres
Zonnehof 9 , 3811ND Amersfoort Utrecht
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Recruitment Luzac
Omschrijving
Luzac Amersfoort is een kleinschalige, particuliere school, waar iedereen elkaar kent en waar een gezellige sfeer heerst. In de lessen maar ook in de pauzes tijdens een potje tafeltennis of het bakken van je favoriete tosti. Onze wintersportreis is, naast het kerstdiner en de diploma-uitreiking, voor leerlingen elk jaar weer een hoogtepunt. Maar natuurlijk wordt er vooral hard gewerkt, met duidelijke afspraken. We begeleiden elke leerling op maat en aan de hand van een persoonlijk leerplan. Van faalangst overwinnen tot leren plannen: samen stellen we vast hoe we de leerling optimaal kunnen helpen zijn om zijn of haar doelen te bereiken. We  hebben nauw contact met ouders, we ontzorgen hen omdat wij de schoolprestaties goed in het vizier houden en snel bellen als wij ons zorgen maken. De leeromgeving bij Luzac is zeer motiverend en wakkert ambities aan. Hierdoor kiezen veel leerlingen ervoor om na de mavo door te gaan met de havo of na de havo door te gaan met het vwo. Ook is het bij ons mogelijk om in een voor-examenjaar al in één of twee vakken vervroegd examen te doen, wat een mooie uitdaging is dat!. Een langzamer tempo kan ook, bijvoorbeeld door het examenjaar te spreiden over twee jaar. Welke route een leerling ook kiest, docenten en leerlingbegeleiders staan voor ze klaar om te helpen hun ambities en dromen waar te maken. Met ons hardwerkende team zetten we alles op alles om leerlingen vol zelfvertrouwen en met plezier naar school te laten gaan. Het team bestaat naast de schoolleiding en 5 stafleden, uit ca 30 docenten. Het team is hecht en collegiaal.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Belangrijk om te weten:
Luzac acht het voor elke functie van groot belang dat een medewerker – mede vanwege het werken met kinderen/jongeren en de bijbehorende voorbeeldfunctie – van onbesproken gedrag is en dat gedurende het dienstverband ook blijft. Om bij Luzac te kunnen solliciteren dien je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor het onderwijs te kunnen overleggen op het moment van tewerkstelling en periodiek (om de drie jaar).
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.