Vacature Klassenassistent MLC20210025 in Cuijk, Grave en Mill

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Klassenassistent MLC20210025 
Datum online
2021-10-08 08-10-2021
Sluitingsdatum
31-10-2021
Met ingang van
2021-10-08
FTE
1,0
Omschrijving
Het Merletcollege is een school voor voortgezet onderwijs met locaties in Cuijk, Grave en Mill. Wij willen er zijn voor alle leerlingen in die regio en profileren ons met een breed aanbod, waarin veel te kiezen valt. De scholen, van gymnasium tot en met praktijkonderwijs, ontwikkelen de talenten van iedere leerling door ‘goed onderwijs’ te bieden geïnspireerd om zo de leerlingen passende startposities voor vervolgonderwijs en voor toetreding tot de maatschappij te laten verwerven.
In Cuijk biedt de school theoretisch (mavo), kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs met leerwegondersteuning aan en kan havo en vwo worden gevolgd. In Grave bieden we theoretisch, kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs met leerwegondersteuning, volledig havo-onderwijs en vwo-onderwijs tot en met het derde leerjaar. Het onderwijsaanbod in Mill is voor het vmbo hetzelfde als in Grave en Cuijk, daarnaast wordt in Mill havo aangeboden tot en met leerjaar 3.
Naast het reguliere onderwijs hebben we ook een afdeling Eerste Onderwijs Anderstaligen (EOA) in Velp (bij Grave).

KLASSENASSISTENT - 1,0 fte

We zijn op zoek naar een klassenassistent ter ondersteuning van de theorievakken voor 1,0 fte voor onze locatie in Velp (EOA=eerste opvang anderstaligen). De vacature betreft een tijdelijke aanstelling, vooralsnog t/m 31 juli 2022.

We zoeken Iemand die een kleine groep leerlingen in een door de docent voorbereide les kan begeleiden. Het gaat om uren rekenen/wiskunde en uren Nederlands. Het niveau van leerlingen is van laag tot havo 4 niveau .We zoeken een man of vrouw met een redelijke kennis van rekenen en taalonderwijs die in staat is om met aansturing uitleg te geven. Een klik met onze doelgroep en een redelijke mate van zelfstandigheid is een must.

Voor meer informatie over het Merletcollege kunt u onze website bekijken, www.merletcollege.nl of neem contact met ons op voor meer informatie.

Het is mogelijk dat er voor de sluitingsdatum al sollicitanten uitgenodigd worden voor een gesprek dus is uw interesse gewekt, twijfel dan niet langer en solliciteer direct op deze vacature. Uw motivatiebrief en cv kunt u tot 1 november 2021 richten aan het Merletcollege t.a.v. mevrouw G. Vervoort, hoofd P&O.

Over Merletcollege

Naam school
Adres
Locaties in , 5431RX Cuijk, Grave en Mill
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Het Merletcollege
Bijzonderheden
Het Merletcollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.