Vacature Docent Nederlands voor 0,8 fte 212236JM in Tilburg

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands voor 0,8 fte 212236JM 
Datum online
2021-10-08 08-10-2021
Sluitingsdatum
31-10-2021
Met ingang van
2021-10-08
FTE
0,8
Omschrijving
2College Jozefmavo heeft een vacature Nederlands ter vervanging van een collega met verlof voor 0,8 FTE in de maand november/december 2021.

2College Jozefmavo is een kleinschalige VMBO G/T school met ± 550 leerlingen nabij het centrum van de stad Tilburg. In juli 2017 is de schitterend nieuwe school op loopafstand van het station in gebruik genomen.

Wij zijn op zoek naar een collega, die:
- lessen gaat geven in onderbouw op woensdag, donderdag en vrijdag,
- ervaring heeft als docent Nederlands of voor het vak Nederlands studeert,
- gevoel heeft voor het begeleiden van VMBO-leerlingen,
- goed wil samenwerken met de andere collega in de sectie Nederlands

Als je interesse hebt voor deze tijdelijke baan, verzoeken wij je dit zo snel mogelijk kenbaar te maken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Frank Kraus, vestigingsdirecteur 2College Jozefmavo
kraus.f@2college.nl. tel: 06-45204780

Solliciteren?
Solliciteren is uitsluitend mogelijk via OMO (via onderstaande knop). Selecteer de juiste vacature-categorie en vervolgens de juiste vacature. Om te solliciteren volgt u de instructies op de pagina.

Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, wordt deze vacature gesloten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over 2College

Naam school
Adres
Brittendreef 5 , 5012AE Tilburg Brabant
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
2College is een brede scholengemeenschap (vmbo, havo, vwo en tweetalig onderwijs) met vijf locaties in de regio Tilburg. Daarnaast wordt op twee locaties onderwijs verzorgd voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Het onderwijs aan ± 3850 leerlingen op 2College is gericht op kennis, vaardigheden en persoonlijkheidsontwikkeling om ook te slagen in de maatschappij. Kernwoorden in onze visie zijn relatie, competentie en autonomie. De organisatie is zo kleinschalig mogelijk ingericht. Aangestuurd door een kleine directie wordt er op elke locatie gewerkt in teams onder leiding van een teamleider. Ter voorbereiding van leerlingen op het vervolgonderwijs wordt nauw samengewerkt met  verschillende onderwijsinstituten, instellingen en bedrijven.
Bijzonderheden
2College maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.