Vacature Docent wiskunde (2e graad) in Venlo

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent wiskunde (2e graad) 
Datum online
2021-10-08 08-10-2021
Sluitingsdatum
8-12-2021
Met ingang van
in overleg
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5
Omschrijving
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
  
Wat verwachten we van jou?
Voor dit schooljaar zijn wij op zoek naar een 2e graads docent wiskunde voor VMBO, HAVO en VWO. 
 Heb je een sterk klassenmanagement, ben je goed in contact met de leerling en heb je oog voor het leerproces waardoor je voorziet in wat de leerling nodig heeft om succesvol te worden, dan ben jij de kandidaat die we zoeken!
Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:


*je hebt een 2e graads bevoegdheid wiskunde of je zit in de afrondende fase van deze opleiding
*je kunt goed in teamverband werken en samen met de collega's de afdeling uitdragen
*je staat stevig in je schoenen en kunt je goed verwoorden en presenteren

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden we jou?
Een warme, gezellige en open school met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. De uren die je werkt zijn bespreekbaar. Jouw salaris zal worden vastgesteld in loonschaal LB (afhankelijk van opleiding en ervaring) op basis van de cao VO.  Hierin is o.a. een riante verlofregeling, een structurele eindejaarsuitkering van 8% en een persoonlijk budget van 50 uur (op fulltimebasis) opgenomen. Daarnaast kennen we een collectieve zorgverzekering en een aantal fiscale regelingen (bewegende sport, fietsregeling, reiskosten uitruil).

Het betreft vooralsnog een tijdelijke vacature voor schooljaar 2021-2022. 

Over Blariacumcollege

Naam school
Adres
Drie Decembersingel 40 , 5922BD Venlo Limburg
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken (OGVO) verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. OGVO bestaat uit de drie campussen Valuascollege, Blariacumcollege en College Den Hulster. Elke campus heeft een eigen identiteit en draagt daarmee bij aan de diversiteit van het onderwijs in de regio Venlo.
 
                                                                                   Blariacumcollege 
                                                        kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief


Het Blariacumcollege is een moderne school waar onderwijs van hoge kwaliteit wordt geboden, met individuele begeleiding aan leerlingen van vmbo tot en met gymnasium. Leerlingen die méér nodig hebben, geven wij extra ondersteuning. Wij bieden een omgeving waarin leren en leven voor leerlingen en medewerkers betekenisvol en prettig is. Wij bereiden leerlingen optimaal voor op de uitdagingen die de 21e eeuw hen biedt. Wij maken onze missie en visie waar vanuit de vier uitgangspunten kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief.

Maasland: de afdeling Maasland is een voorziening van het Samenwerkingsverband VO/VSO Noord Limburg voor extra ondersteunend vmbo en havo. Deze afdeling is bestemd voor leerlingen met complexe problematiek die gedurende twee leerjaren extra ondersteuning nodig hebben, om zo een succesvolle overstap te kunnen maken naar leerjaar 3 binnen het reguliere onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Informatie 
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Matthijs van der Giesen, teamleider HAVO VWO onderbouw, bij Blariacumcollege, via telefoonnummer 077-3590200 of per mail naar mvdgiesen@ogvo.nl.

De sollicitatiegegevens kunnen kenbaar worden gemaakt via www.werkenbijogvo.nl.
De werving vindt gelijktijdig in- en extern plaats. De selectiegesprekken met interne kandidaten krijgen hierbij voorrang.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.