Vacature WD195 docent aardrijkskunde 0,7 FTE in Valkenswaard

Onderwijs

Vacature

Functietitel
WD195 docent aardrijkskunde 0,7 FTE 
Datum online
2021-10-08 08-10-2021
Sluitingsdatum
31-10-2021
Met ingang van
2021-10-08
FTE
0,7
Omschrijving
Scholengemeenschap Were Di is een scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium te Valkenswaard. De school heeft ongeveer 2500 leerlingen en beschikt over vier gebouwen: havo/vwo, Brugklas/WD3, vmbo 2-3-4 en sport. Were Di streeft ernaar, door het aanbieden van goed onderwijs en goede leerlingenbegeleiding in een plezierige en betekenisvolle omgeving, om haar leerlingen op maat voor te bereiden op examen, vervolgonderwijs en beroep.
Om een indruk te krijgen van onze school kunt u op de volgende link klikken of deze kopiëren in uw browserbalk: https://www.youtube.com/watch?v=Sjw87DnAsWQ

Scholengemeenschap Were Di maakt onderdeel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO). Ons Middelbaar Onderwijs is een vereniging van ongeveer 35 scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant.


Met ingang van 1 januari 2022 (of zoveel eerder als mogelijk) zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Docent aardrijkskunde
(0,7 fte, schaal LB)


Het betreft een vacature docent aardrijkskunde op VMBO GT 234, wegens voorziening in een tijdelijke vacature t/m 31-07-2022. Bij gebleken geschiktheid én voldoende formatie bieden wij een vaste aanstelling per 1-8-2022.


Functie eisen:
- Bij voorkeur 2e graads bevoegdheid aardrijkskunde


Wij bieden:
Een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer;
De ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen in je vak;
Een functie met bijbehorende arbeidsvoorwaarden conform CAO OMO.


Inlichtingen en solliciteren:

Interesse??
Uw sollicitatiebrief en CV kunt u uiterlijk 31 oktober 2021 via uw OMO account richten aan SG Were Di, t.a.v. de heer De Gier, rector.

Inlichtingen:
Voor meer informatie over de functie of de functieomschrijving kunt u terecht bij de heer N. van Limpt, hoofd stafdienst personeelszaken, tel.: 040-2074700.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Scholengemeenschap Were Di

Adres
Merendreef 1 , 5553CC Valkenswaard
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
SG Were Di is een school voor voortgezet onderwijs in Valkenswaard. De school herbergt, zoals u elders op de site uitgebreid kunt bekijken, alle schoolsoorten van VMBO tot en met Gymnasium. SG Were Di heeft meer dan 2300 leerlingen, verdeeld over een groot aantal klassen en lesgroepen, waaronder 21 brugklassen. Er zijn ca. 250 leerkrachten werkzaam op SG Were Di.
Bijzonderheden
SG Were Di maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.