Vacature Directiesecretaresse/managementassistent in Hengelo

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Directiesecretaresse/managementassistent 
Datum online
2021-10-08 08-10-2021
Sluitingsdatum
29-10-2021
Met ingang van
10-01-2022
Referentienummer
4707
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 0,8
Omschrijving
Ben jij een innovatieve, proactieve en enthousiaste secretaresse/managementassistent, die houdt van afwisseling en een veranderende omgeving? Wil je jouw kennis en ervaring inzetten voor Scholengroep Carmel Hengelo? Dan maken wij graag kennis met je!

Jouw taken en verantwoordelijkheden
Samen met de collega secretaresse/managementassistent ben je verantwoordelijk voor het directiesecretariaat van de Scholengroep Carmel Hengelo. Ook verricht je diverse administratieve en ondersteunende taken voor de afdeling Bedrijfsvoering en Ondersteuning.

Een greep uit het uitgebreide takenpakket:
  • Complex agendabeheer via Outlook;
  • Planning, organisatie, voorbereiding en uitwerking van vergaderingen;
  • Verrichten van secretariële werkzaamheden zoals het voorbereiden en uitwerken van notities en presentaties;
  • Onderhouden van interne en externe contacten;
  • Opzetten en beheren van het digitale archief;
  • Bijdragen aan de ontwikkeling en professionalisering van het directiesecretariaat en de managementondersteuning.
Jouw profiel
Je beschikt over een MBO+ opleiding en hebt een afgeronde opleiding voor directiesecretaresse, managementassistent of een vergelijkbare afgeronde opleiding. Je hebt ruime  werkervaring op het gebied van managementondersteuning, bij voorkeur binnen het onderwijs of een aanverwante non-profitorganisatie.
Je bent representatief, ambitieus, flexibel en stressbestending. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en je kunt omgaan met vertrouwelijke informatie.
Daarnaast beschik je over goede  ICT vaardigheden (o.a. Outlook, Word, Excel, Powerpoint, Office 365, Teams)  en kun je anderen hierin ondersteunen. Jij bent de spin in het web en ziet uitdaging in een veranderende werkomgeving.

Jouw werkplek
Scholengroep Carmel Hengelo is een brede interconfessionele scholengemeenschap voor havo, atheneum, gymnasium en vmbo. Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs: Lyceum de Grundel, Twickel College Hengelo, Twickel College Borne, Twickel College Delden, C.T. Stork College en Avila College. Binnen de scholengroep werken ongeveer 400 medewerkers voor ruim 4.000 leerlingen.
Je maakt deel uit van het team Bedrijfsvoering en Ondersteuning (B&O) van Scholengroep Carmel Hengelo. Het secretariaat, B&O centraal en  de directie van de Scholengroep Carmel Hengelo zijn gevestigd in de Arcade.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,8 fte, die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband. De gewenste startdatum is 1 januari 2022.
Bij deze uitdagende baan hoort een passende beloning. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 2.785 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 6). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Scholengroep Carmel Hengelo maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Nieuwsgierig naar meer?
Meer informatie over onze organisatie vind je op www.carmelhengelo.nl en www.carmel.nl.
Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Evelien Leurs, directeur bedrijfsvoering, beantwoordt ze graag. Zij is te bereiken via telefoonnummer 06 – 45 59 28 85. 

Solliciteren 
Deze mooie vacature staat slechts kort open voor reacties. Wij ontvangen jouw sollicitatie dus graag zo spoedig mogelijk,  bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is reageren dan niet meer mogelijk. 
Spreekt deze vacature je aan? Stel je aan ons voor door nu te solliciteren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
OOP 6
Arbeidsvoorwaarden
Maximaal 2.785,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 6).

Over Scholengroep Carmel Hengelo

Adres
Grundellaan 36 , 7552ED Hengelo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over Scholengroep Carmel Hengelo vind je op: carmelhengelo.nl.

Scholengroep Carmel Hengel is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.