Vacature SOND021 Docent geschiedenis in Veldhoven

Onderwijs

Vacature

Functietitel
SOND021 Docent geschiedenis 
Datum online
2021-10-07 07-10-2021
Sluitingsdatum
20-11-2021
Met ingang van
2021-10-07
FTE
0,4
Omschrijving
Ben jij degene die een historische basis kan geven aan onze leerlingen om de huidige maatschappij en actualiteit te begrijpen? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor onze leerlingen zijn wij op zoek naar een docent geschiedenis die zich wil verbreden door het doceren op verschillende niveaus en gericht is op een internationale context.

Het Sondervick College is een brede scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo in Veldhoven. Onze school heeft als doel alle leerlingen van 12 tot en met 18 jaar met meer dan goed onderwijs voor te bereiden op het vervolgonderwijs en een plaats in de maatschappij. Het Sondervick College verzorgt dit onderwijs in een bijzondere gemeente waar techniek, internationalisering en regio samenkomen.

Vanwege vervanging zijn wij op zoek naar een docent geschiedenis (0,4 fte)

Wij vragen
- Een relevante tweedegraads bevoegdheid;
- Tot de vacature horen ook lessen in het tweetalig gebied. Het beheersen van de Engelse taal is daarom een pré.
- Een gedreven collega die enthousiasme voor zijn vak uitdraagt en samen met de vakgroep wil werken aan de ontwikkeling van betekenisvol lesmateriaal;
- Een collega leerlingen kan voorbereiden op de bovenbouw havo/vwo.

Een docent
- Voor wie de relatie met de leerling centraal staat;
- Een collega die bereid is te kijken naar het internationale perspectief binnen geschiedenis
- Die in staat is een stimulerende werkomgeving te creëren waarbij leerlingen zich bekwamen in de kennis en vaardigheden behorende bij het vak geschiedenis;
- Die door middel van differentiatie in inhoud en tempo recht doet aan de verschillen tussen leerlingen;

Wij bieden
- Een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer met persoonlijke ontplooiingskansen;
- Creatieve ruimte om ontwikkelingen te initiëren;
- Functie: docent LB. Salariëring volgens de CAO OMO;
- Startdatum: zsm

Meer informatie
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Perre van Beek via telefoonnummer 040-2309401 of mailen naar pbeek@sondervick.nl. Voor vragen voor de procedure kun je terecht bij de afdeling personeelszaken via iverheijden@sondervick.nl.

Solliciteren
Richt je sollicitatiebrief met CV tot mevrouw M. van Roosmalen, rector. Solliciteren kan uitsluitend via het uploaden van je gegevens op de website van www.omo.nl. Sollicitaties via e-mail worden niet in behandeling genomen. Let op: alle correspondentie omtrent je sollicitatie, tref je aan in het persoonlijke account van OMO dat je aanmaakt tijdens je sollicitatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Over Sondervick College

Naam school
Adres
Knegselseweg 30 , 5504NC Veldhoven
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Het Sondervick College organiseert het onderwijs in kleinschalige eenheden binnen de Campus. Leerlingen hebben te maken met een vaste groep docenten en ondersteunend personeel. Dat principe wordt komend schooljaar verder versterkt door de afdelingsteams nog meer ruimte te geven eigen keuzes te maken, gericht op hun leerlingen. Bij buitenschoolse activiteiten, in de onderwijsorganisatie en in de begeleiding gaan we nog beter aansluiten bij talenten van de leerlingen. We maken ons sterk om, nog meer dan de afgelopen jaren, voor alle leerlingen een eigen “thuisgebouw” te geven.
Bijzonderheden
Het Sondervick College behoort tot de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO), een schoolbestuur van meerdere middelbare scholen in Noord-Brabant

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.