Vacature Docent LO in Hoorn

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent LO 
Datum online
2021-10-07 07-10-2021
Sluitingsdatum
24-10-2021
Met ingang van
4-11-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,68 fte
Aantal uren
18 lesuren
Omschrijving

Het Atlas College heeft voor de locatie Copernicus SG per 4 november 2021 een vacature voor een
docent LO, (0,68 fte) 

Naar wie zijn wij op zoek?
Als docent Lichamelijke Opvoeding ga je lesgeven aan leerlingen uit de alle leerwegen, dus van klas 1 tot 6 Mavo/havo/VWO. De lessen staan ingeroosterd op maandag (tot 12:45 uur), woensdag, donderdag en vrijdag. Het is dus een pré dat je op deze dagen beschikbaar bent, Je verzorgt lessen op het gebied van sport en bewegen en bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je weet de lesstof goed over te brengen en je begeleidt en coacht leerlingen bij hun leerdoelen. Je onderhoudt contacten met ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen.

Wat breng jij mee? 
Je bent in bezit van een bevoegdheid LO of je bent studerend hiervoor. Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden en je hebt affiniteit met lesgeven aan mavo/havo/vwo leerlingen. Je bent enthousiast, oplossingsgericht en je kunt goed samenwerken. Je bent in staat een stimulerende werkomgeving in de klas te creëren en kennis en vaardigheden over te dragen aan de leerlingen. Het spreekt voor zich dat je onderwijsvernieuwingen op de voet volgt en vaardig bent in het gebruik van digitale leermiddelen.

Wat bieden wij? 
Een leuke en dynamische leeromgeving met betrokken collega's. De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Minimale inschaling is LB en maximaal is LD conform CAO-VO. Daarnaast biedt het Atlas College bovenop de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden uit de CAO een op ontwikkeling gericht taakbeleid, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en een collectieve ziektekostenverzekering. Je ontvangt een laptop in bruikleen voor het gebruik in de interne digitale schoolomgeving. Het betreft een tijdelijke vacature ter vervanging van ziekteverlof. De duur van deze vervanging is vermoedelijk tot aan de kerstvakantie.

Solliciteren?
Je kunt hieronder voor 24 oktober via de button 'Solliciteren' jouw gegevens achterlaten en jouw C.V. en motivatiebrief uploaden.

Enthousiast maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de heer E. Mollee, Hoofd Organisatie & Beheer: 0229-236344.

Uitsluitend rechtstreekse reacties van sollicitanten via onze website of via de site van meesterbaan worden door ons in behandeling genomen. 


 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads
Functie-eisen


 

Over Copernicus SG

Naam school
Adres
Nieuwe Steen 11 , 1625HV Hoorn Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. E. Mollee
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo
Omschrijving
Schoolportret

De Copernicus is een school met sterke waarden. Het is belangrijk dat je ziet wat iemand nodig heeft, zowel richting een leerling als naar een collega, en ook wat ouders en collega’s kunnen doen om dat te bewerkstelligen. Onze focus ligt altijd op het leerproces van het kind, op maatwerk, op tot ontwikkeling komen. De Copernicus is gelegen in West-Friesland en dat voel en merk je: we zijn nuchter, opbouwend kritisch, gestructureerd en duidelijk over regels.

De Copernicus Scholengemeenschap voor mavo (vmbo-t), havo en vwo heeft zo’n 1275 leerlingen en 140 medewerkers. De school is een locatie van het Atlas College. Er is aansluiting bij het samenwerkingsverband West-Friesland waar het gaat om passend onderwijs en we zijn een regionale opleidingsschool. We zijn ons bewust van de samenwerkingswens in de regio om het onderwijs met elkaar te versterken.
 
De directie van de Copernicus bestaat uit de directeur en de adjunct-directeur. De schoolleiding wordt gevormd door de directie, de afdelingsleiders en het hoofd organisatie en beheer.
Voor een uitgebreider beeld van onze school verwijzen wij naar onze website: www.copernicussg.nl  

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.