Vacature SOND017 Docent biologie in Veldhoven

Onderwijs

Vacature

Functietitel
SOND017 Docent biologie 
Datum online
2021-10-07 07-10-2021
Sluitingsdatum
1-12-2021
Met ingang van
2021-09-13
FTE
0,5
Omschrijving
Het Sondervick College is een brede scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo. Onze school heeft als doel alle leerlingen van 12 tot en met 18 jaar, ongeacht hun talenten en sociale achtergrond, met goed onderwijs en zorgzame begeleiding voor te bereiden op het vervolgonderwijs en een plaats in de maatschappij. Het Sondervick College wil de beste school zijn voor leerlingen uit Veldhoven en omgeving.

Per direct hebben we op het Sondervick College een functie beschikbaar voor een:

Docent biologie
0,5 fte

Als docent biologie leer jij leerlingen anders te kijken en na te denken over de natuur als werkterrein. Je inspireert ze tot het doen van verrassende ontdekkingen, in practica op school, maar ook in het veld en thuis. Door jouw natuurlijke manier van lesgeven weet jij leerlingen te enthousiasmeren voor het vak Biologie.

Wij vragen een docent
• met een relevante 2e graads bevoegdheid;
• affiniteit met TTO/ bereid om lessen in het Engels te geven;
• die enthousiasme voor zijn vak uitdraagt, innovatief is en gericht op samenwerking in de vakgroep;
• voor wie de relatie met de leerling centraal staat;
• die in staat is een stimulerende werkomgeving te creëren en kennis/vaardigheden over te dragen
aan leerlingen;
• die op een leuke wijze ICT weet toe te passen in het vak;
• die behalve lesgeven ook een bijdrage wil leveren aan de verdere ontwikkeling van de eenheid.

Wij bieden
• Een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer met persoonlijke ontplooiingskansen;
• Creatieve ruimte om ontwikkelingen te initiëren;
• Functie: docent LB. Salariëring volgens de CAO OMO;
• Einddatum: einde schooljaar
• Soort vacature: tijdelijke aanstelling

Meer informatie
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Patricia van Berkel via telefoonnummer 040 2309 444 of mailen naar pberkel@sondervick.nl. Voor vragen voor de procedure kun je terecht bij de afdeling personeelszaken via iverheijden@sondervick.nl.

Solliciteren
Richt je sollicitatiebrief met CV uiterlijk 24 oktober 2021 tot mevrouw M. van Roosmalen. Solliciteren kan uitsluitend via het uploaden van je gegevens op de website van www.omo.nl. Sollicitaties via e-mail worden niet in behandeling genomen. Let op: alle correspondentie omtrent je sollicitatie, tref je aan in het persoonlijke account van OMO dat je aanmaakt tijdens je sollicitatie.

Over Sondervick College

Naam school
Adres
Knegselseweg 30 , 5504NC Veldhoven
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Het Sondervick College organiseert het onderwijs in kleinschalige eenheden binnen de Campus. Leerlingen hebben te maken met een vaste groep docenten en ondersteunend personeel. Dat principe wordt komend schooljaar verder versterkt door de afdelingsteams nog meer ruimte te geven eigen keuzes te maken, gericht op hun leerlingen. Bij buitenschoolse activiteiten, in de onderwijsorganisatie en in de begeleiding gaan we nog beter aansluiten bij talenten van de leerlingen. We maken ons sterk om, nog meer dan de afgelopen jaren, voor alle leerlingen een eigen “thuisgebouw” te geven.
Bijzonderheden
Het Sondervick College behoort tot de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO), een schoolbestuur van meerdere middelbare scholen in Noord-Brabant

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.