Vacature SOND007 Docent Science/Techniek in Veldhoven

Onderwijs

Vacature

Functietitel
SOND007 Docent Science/Techniek 
Datum online
2021-10-07 07-10-2021
Sluitingsdatum
1-12-2021
Met ingang van
2021-07-01
FTE
0,5
Omschrijving
Over het Sondervick College
Het Sondervick College is een brede scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo. Onze school heeft als doel alle leerlingen van 12 tot en met 18 jaar, ongeacht hun talenten en sociale achtergrond, met goed onderwijs en zorgzame begeleiding voor te bereiden op het vervolgonderwijs en een plaats in de maatschappij. Het Sondervick College wil de beste school zijn voor leerlingen uit Veldhoven en omgeving.

Met ingang van het schooljaar 21-22 hebben we op het Sondervick College een functie beschikbaar voor een:

Docent Science/Techniek 0.5 fte (met groei naar 0,8 fte)

Wij zoeken een docent die techniek aan de praktijk kan koppelen wat aansluit bij de belevingswereld van leerlingen. De ideale kandidaat is een technische man of vrouw die over de vaardigheden beschikt om een veilig en gestructureerd leerklimaat te creëren. Tevens heb je oog en hart voor de leerlingen. Je kijkt hierbij naar de verschillende behoeften die er zijn binnen de klas en speelt daarop in met passende werkvormen. Als docent science/techniek laat je de leerlingen in de onderbouw kennis maken met allerlei vormen van techniek. Daarnaast ontwerp je opdrachten/werkstukken die de leerlingen vervolgens in de les kunnen maken.

Functie eisen
• Een tweedegraads lesbevoegdheid voor science of techniek of hiervoor in opleiding;
• Beschikbaar per ingang van het nieuwe schooljaar;
• Ervaring binnen het voortgezet onderwijs;

Wij bieden
• Een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer met persoonlijke ontplooiingskansen;
• Creatieve ruimte om ontwikkelingen te initiëren;
• Functie: docent LB. Salariëring volgens de CAO OMO;
• Startdatum: 6 september;
• Soort contract: regulier

Meer informatie
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Petra Uysal, puysal@sondervick.nl. Voor vragen voor de procedure kun je terecht bij de afdeling personeelszaken via iverheijden@sondervick.nl.

Solliciteren
Richt je sollicitatiebrief met CV uiterlijk tot 15 juli 2021 tot mevrouw M. van Roosmalen, rector. Solliciteren kan uitsluitend via het uploaden van je gegevens op de website van www.omo.nl.

Sollicitaties via e-mail worden niet in behandeling genomen. Let op: alle correspondentie omtrent je sollicitatie, tref je aan in het persoonlijke account van OMO dat je aanmaakt tijdens je sollicitatie.

Over Sondervick College

Naam school
Adres
Knegselseweg 30 , 5504NC Veldhoven
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Het Sondervick College organiseert het onderwijs in kleinschalige eenheden binnen de Campus. Leerlingen hebben te maken met een vaste groep docenten en ondersteunend personeel. Dat principe wordt komend schooljaar verder versterkt door de afdelingsteams nog meer ruimte te geven eigen keuzes te maken, gericht op hun leerlingen. Bij buitenschoolse activiteiten, in de onderwijsorganisatie en in de begeleiding gaan we nog beter aansluiten bij talenten van de leerlingen. We maken ons sterk om, nog meer dan de afgelopen jaren, voor alle leerlingen een eigen “thuisgebouw” te geven.
Bijzonderheden
Het Sondervick College behoort tot de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO), een schoolbestuur van meerdere middelbare scholen in Noord-Brabant

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.