Vacature Onderwijsondersteunende duizendpoot in Leidschendam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Onderwijsondersteunende duizendpoot 
Datum online
2021-10-06 06-10-2021
Sluitingsdatum
20-10-2021
Met ingang van
1 november 2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 fte
Omschrijving
Wij zoeken per 1 november a.s. of zo snel mogelijk daarna een vrolijke en accurate collega die de receptie van onze school kan bemannen en dat wil combineren met licht administratieve taken.

Onze receptionist(e)/telefonist(e) verricht alle voorkomende baliewerkzaamheden, zoals:
 • het opvangen van leerlingen die te laat zijn gekomen of zich ziek willen melden
 • het afhandelen van inkomende telefoongesprekken
 • het verwerken van email
 • het ontvangen van bezoekers
 • het beheren en uitgeven van kantoorartikelen.
 • het ontvangen en verspreiden van binnengekomen post
 • het eerste aanspreekpunt zijn voor collega’s met vragen over niet-leerling gerelateerde zaken

De licht administratieve zaken bestaan onder andere uit:
 • het ondersteunen van het MT bijvoorbeeld bij het versturen van brieven
 • het ondersteunen van de verzuimcoördinator bijvoorbeeld bij het nabellen van absenten en het registreren in Magister
 • het ondersteunen van het hoofd leerlingadministratie bijvoorbeeld bij het invoeren van nieuwe leerlingen en collega’s in Magister
 • Ook ondersteunen in het Open Leercentrum waar leerlingen hun flex-uren draaien kan tot de werkzaamheden behoren.

Werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag. 


Wist je dat alle scholen van Spinoza werken met het COOL-platform. Via COOL hebben leerlingen en docenten via een centraal dashboard toegang tot applicaties zoals Magister, Google Classroom, digitaal lesmateriaal en apps. Als medewerker kun je trouwens via een app je salarisstrook bekijken en persoonlijke wijzigingen doorgeven, wel zo makkelijk!
Videopitch

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Functie-eisen:
 • je bent klantvriendelijk en staat mensen vriendelijk en duidelijk te woord
 • je hebt aantoonbare ervaring als receptionist(e)/telefonist(e), bij voorkeur in het onderwijs je hebt affiniteit met jongeren tussen de 12 en 18 jaar
 • ervaring met Magister is een pré
 • je bent op woensdag, donderdag en vrijdag beschikbaar
 • je hebt ervaring met Google (Mail, Drives) of kan jezelf zulke systemen snel eigen maken 

Het Veurs Lyceum is een scholengemeenschap voor mavo, havo, atheneum en gymnasium.
De school telt ongeveer 700 leerlingen en valt onder het bevoegd gezag van de Stichting Scholengroep Spinoza. Er werken zo’n 85 personeelsleden op het Veurs Lyceum. De school kenmerkt zich door kleinschaligheid, goed onderling contact, is ontwikkelingsgericht en ondernemend. Het Veurs Lyceum heeft sinds het schooljaar 2020/2021 het predicaat Technasium en de eerste brugklassen Onderzoek & Ontwerpen zijn inmiddels gestart. Er is daarmee een doorlopende leerlijn gecreëerd voor leerlingen die bèta-technisch geïnteresseerd en getalenteerd zijn. Al vele jaren heeft het Veurs Lyceum gerichte aandacht voor het ontwikkelen van 21e eeuwse vaardigheden binnen ons onderwijs; eerst via de zogenaamde Talentstromen, met ingang van het schooljaar 2020/2021 via het Technasium of via Sport. De school verstevigt daarmee de aandacht voor bèta-onderwijs, competentieontwikkeling van leerlingen en toekomstgericht onderwijs. 
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
4
Arbeidsvoorwaarden
Het Veurs Lyceum behoort tot één van de eerste Opleidingsscholen (OSH) in de regio en biedt daardoor een uitgebreid Inductietraject voor startende docenten en/of nieuwe collega's. Via de eigen Veurs Academy biedt de school eigen scholing aan op het gebied van activerende werkvormen, inzet van ict t.b.v. de vaklessen en bijvoorbeeld Digital Skills voor de lessen.

Het Veurs Lyceum behoort daarnaast bij de scholengroep Spinoza (www.scholengroepspinoza.nl) die een uitgebreid pakket aan extra's bieden aan collega's. Je ontvangt naast een goed salaris en de vakantieuitkering ook een eindejaarsuitkering van 8%. Wij bieden goede regelingen, zoals een fietsplan met een hoge maximum vrijstelling, een fitnessregeling, reiskosten die je kunt uitruilen met je eindejaarsuitkering, maar ook stoelmassages en verzekeringen met collectiviteitsregelingen!

In het onderwijs heb je meer dan alleen de wettelijke verlofuren, je hebt daarom een groot verlofsaldo. 

Benoeming is op basis van de uren die worden gegeven en de taken die iemand daarnaast doet. Inschaling is in salarisschaal - 4 en conform CAO-VO, daarnaast wordt er gekeken naar de huidige inschaling.


 

Over Veurs Lyceum

Naam school
Adres
Burg. Kolfschotenlaan 5 , 2262EZ Leidschendam
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. van Thiel-Tuininga
Omschrijving
Het Veurs Lyceum is een kleinschalige school voor gymnasium, atheneum, havo, mavo én technasium in Leidschendam-Voorburg. Met ongeveer 700 leerlingen is de school relatief klein. We kennen elkaar daardoor snel en de sfeer is goed en persoonlijk. Ons motto is: wij doen het samen. 

Elke leerling kiest vanaf de brugklas voor óf de Sportklas óf het Technasium. Met deze twee uitdagende programma’s bieden we leerlingen écht iets extra’s. In de Sportklas leren de leerlingen meer dan alleen bewegen; zij leren hier ook goed communiceren, samenwerken en organiseren. Op het Technasium staat het vak Onderzoek & Ontwerpen (O&O) centraal. Leerlingen werken in teamverband aan een opdracht van een bedrijf en leren vaardigheden voor de toekomst. Het Veurs Lyceum is bovendien het enige Technasium in de regio en heeft daarom een unieke positie. 

Op het Veurs werken we met een uniek rooster: het flexrooster. De lesdag bestaat uit 3 of 4 lessen van 80 minuten. Leerlingen hebben daardoor minder vakken op één dag, minder leswisselingen en een minder volle rugzak. Naast deze drie of vier lessen volgen de leerlingen flexuren die ze zelf invullen met verdieping, verbreding of ondersteuning. 

Daardoor worden leerlingen écht eigenaar van hun eigen leerproces. 

Je zult op het Veurs Lyceum collega’s treffen die graag ontwikkelen en vernieuwen binnen en buiten hun eigen vak.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer weten? Neem voor deze vacature contact op met Melissa Schneider, conrector bedrijfsvoering Veurs Lyceum, op telefoonnummer 070-4199100.

Solliciteren? Stuur je motivatie en CV via meesterbaan. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.