Vacature Medewerker leerlingenadministratie in Voorburg

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Medewerker leerlingenadministratie 
Datum online
2021-10-06 06-10-2021
Sluitingsdatum
24-10-2021
Met ingang van
1 december 2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,7 fte
Aantal uren
-
Omschrijving
Ben jij enthousiast, empathisch, leergierig, communicatief vaardig, creatief, een organisatorisch talent, stressbestendig, kritisch (ook naar jezelf), flexibel, collegiaal, zelfstandig, betrouwbaar, oplossingsgericht en heb jij een positieve (werk)houding? Of heb je in ieder geval een aantal van bovenstaande kwaliteiten? Dan zou ik zeker de vacature verder bekijken.

Word jij onze nieuwe collega op de leerlingadministratie? Omdat onlangs een collega met pensioen is gegaan zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team kan komen versterken. Onze professionele leerlingenadministratie bestaat op dit moment uit drie medewerkers. De administratie is dagelijks bereikbaar voor docenten, leerlingen, ouders en derden van 08.00 tot 16.30 uur.

Werken op het Sint-Maartenscollege betekent werken in een sfeer van ontwikkeling, professionaliteit en saamhorigheid. Onze school combineert al jaren een rijke traditie en een katholieke identiteit met de constante zoektocht zichzelf te verbeteren.

Wij hebben ongeveer 1200 leerlingen en bieden mavo, havo en vwo aan. De (examen)resultaten zijn al jaren uitstekend. We hebben diverse uitwisselingsprojecten, een sterke gymnasiumstroom en bieden tweetalige vwo-onderwijs aan. 

Onze missie is dat we willen handelen:
•    vanuit verbinding met elkaar en de maatschappij
•    om brede vorming van leerlingen te stimuleren
•    vanuit duidelijkheid en heldere afspraken

In de schoolplanperiode 2020-2024 hebben we dan ook de volgende speerpunten:
•    het verder uitbouwen van brede vorming.
•    het geven van een breed aanbod aan leerlingen:
•    het nog verder versterken van de leerlingbegeleiding.

Klinkt dit als een school voor jou? En herken jij jezelf in het profiel? Aarzel niet en solliciteer voor een baan op het Maartens!

Wist je dat alle scholen van Spinoza werken met het COOL-platform. Via COOL hebben leerlingen en docenten via een centraal dashboard toegang tot applicaties zoals Magister, Google Classroom, digitaal lesmateriaal en apps. Als medewerker kun je trouwens via een app je salarisstrook bekijken en persoonlijke wijzigingen doorgeven, wel zo makkelijk!

Eisen

Functie-eisen
Vanwege de bereikbaarheid van de administratie zoeken wij iemand die 0,7 fte per week (28 uur) beschikbaar is verspreid over 4 dagen. De vaste werkdagen zijn in ieder geval maandag en woensdag van 08.00 - 16.30 uur. De andere werktijden en/of dagen zullen in overleg met jou worden vastgesteld.

Bij de functie horen onder andere de volgende taken:
 • algemene administratieve taken waaronder verzorging van (inkomende en uitgaande) telefoon/post/e-mail;
 • het verzorgen van de leerlingenadministratie van a tot en met z;
 • op administratief gebied ondersteuning bieden aan docenten met betrekking tot de toetsen en (school)examens.


En voor een goede uitoefening van deze taken beschik jij natuurlijk over het volgende;
 • MBO werk- en denkniveau;
 • behendigheid met diverse officepakketten (denk aan o.a.: Word, Excel, Google Drive etc.);
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • beheersing van de Engelse taal (spreekvaardigheid);
Als je daarnaast ook nog ruime werkervaring (minimaal twee jaar) op een administratie hebt en/of kennis/ervaring met Magister, dan heb je een streepje voor.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
salarisschaal 5
Arbeidsvoorwaarden
Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract voor de duur van 1 jaar, maar er is uitzicht op een vast contract. Inschaling is in salarisschaal - (€ 1.861,- tot € 2.659,-) en conform cao-VO. 

Op het Maartens krijgt iedere nieuwe collega een persoonlijke begeleider. Al jarenlang wordt de begeleiding van nieuwe collega's op onze school door de nieuwe collega's als warm en leerzaam bestempeld.

Je ontvangt naast een goed salaris en naast de vakantieuitkering ook een eindejaarsuitkering van 8%. Wij bieden goede regelingen, zoals een fietsplan met een hoge maximum vrijstelling, een fitnessregeling, reiskosten die je kunt uitruilen met je eindejaarsuitkering, maar ook stoelmassages en een vitaliteitsprogramma!

In het onderwijs heb je meer dan alleen de wettelijke verlofuren, je hebt daarom een groot verlofsaldo.
 

Over Sint-Maartenscollege

Naam school
Adres
Aart van der Leeuwkade 14 , 2274KX Voorburg
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. A.P. Elsakkers
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Werken op het Sint-Maartenscollege
Werken op het Sint-Maartenscollege betekent werken in een sfeer van ontwikkeling, professionaliteit en saamhorigheid. Onze 65 jaar oude school combineert een rijke traditie en een katholieke identiteit met de constante zoektocht zichzelf te verbeteren.

Onze missie is dat we willen handelen:
 • vanuit verbinding met elkaar en de maatschappij
 • om brede vorming van leerlingen te stimuleren
 • vanuit duidelijkheid en heldere afspraken
Leerlingen, ouders en medewerkers van onze school hebben in gezamenlijkheid het schoolplan 2020-2024 geschreven. Samen hebben we drie speerpunten geformuleerd voor deze periode:
 • brede vorming verder uitbouwen: leerlingen ontwikkelen zich tot de beste versie van zichzelf. Hierbij leren ze zichzelf kennen, leren ze eigen verantwoordelijkheid nemen en kunnen ze zichzelf verhouden tot de samenleving waar ze deel vanuit maken. Het vak godsdienst en het kunst- en cultuuronderwijs zien we hierbij als essentieel.
 • een breed aanbod aan leerlingen geven: op onze school willen we leerlingen een balans geven tussen kennisvakken, kunstvakken en bewegingsonderwijs op alle afdelingen.
 • al jaren een sterk punt van het Maartens, leerlingbegeleiding nog verder versterken: alle leerlingen krijgen de begeleiding die ze nodig hebben. Bij de ontwikkeling van leerlingbegeleiding zien we een sterkere rol voor de mentor, interne en externe experts en ouders.

Onze school heeft ongeveer 1200 leerlingen en biedt mavo, havo en vwo aan. De (examen)resultaten zijn al jaren uitstekend. De internationale blik blijkt uit diverse uitwisselingsprojecten en het feit dat we tweetalige vwo-onderwijs aanbieden naast een sterke gymnasiumstroom. Meer weten over onze school, bezoek onze website: www.st-maartenscollege.nl

Klinkt dit als een school voor jou? En herken jij jezelf in een van onze profielen? Aarzel niet en solliciteer voor een baan op het Maartens! 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer weten? Neem voor deze vacature contact op met Erica Baloriano, hoofd administratie, op telefoonnummer 070 386 7272. Kijk ook eens op onze site www.st-maartenscollege.nl

Solliciteren? Stuur je motivatie en CV via meesterbaan. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.