Vacature Management Assistent(e) in Heel Nederland

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Management Assistent(e) 
Datum online
2021-10-06 06-10-2021
Sluitingsdatum
5-12-2021
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
40 uur
Omschrijving
Wellantcollege, Helicon Opleidingen en CITAVERDE College zijn vanaf augustus 2021 samen verder gegaan onder de naam Yuverta. Door onze krachten te bundelen, blijven we kleinschalig en persoonlijk onderwijs in de regio aanbieden. Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen met vmbo, mavo en het groene lyceum. Op onze mbo verzorgen we opleidingen op alle niveaus. Ook bieden we verschillende cursussen en trainingen aan. We hebben scholen van Amsterdam tot Heerlen en Den Haag tot Velp. Jaarlijks leiden we ruim 20.000 leerlingen en studenten op. Dat doen we met ruim 2.500 enthousiaste collega’s verspreid over onze 53 schoollocaties. Groot, maar bewust kleinschalig én dichtbij. Duurzaamheid vinden we belangrijk. We houden ons bezig met thema’s die er toedoen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collega’s en de regio. Wil jij meewerken aan de toekomst van anderen, de wereld en jezelf? Dan voel jij je thuis bij Yuverta én thuis in de toekomst!

"Je ontwikkelt meer bij Yuverta"

Voor onze directeur en managers LLO en Y office zijn we op zoek naar een Management Assistent(e).

Ons profiel
Yuverta is een grote onderwijsorganisatie met kleinschalige scholen. Met onze groene vmbo- en mbo-opleidingen en LLO productlijnen zijn het scholen met toekomst. Vanuit het groene perspectief werken wij in de techniek, zorg, recreatie, stedelijke groen, food of in design. Naast vmbo en mbo verzorgt Yuverta vanuit Leven Lang Ontwikkelen (LLO) om- her- en bijscholing voor professionals in de verschillende groen blauwe beroepsgroepen of voor zij-instromers die zich verder willen ontwikkelen, nationaal en internationaal. Zij kunnen bij ons terecht voor een diversiteit aan kennisproducten waaronder bedrijfsgerichte opleidingen, cursussen en trainingen.

Ons aanbod is een afspiegeling van het reguliere mbo-onderwijs dat Yuverta biedt. Voor studenten van Yuverta organiseren wij cursusactiviteiten voor onderdelen die niet binnen hun reguliere opleiding vallen en die tot een upgrade van het mbo-diploma leiden. Zo maken zij kennis met scholingsmogelijkheden waarvan ze later als alumni ook gebruik van kunnen maken. In het kader van professionalisering scholen wij ook eigen medewerkers van Wellant.

LLO organiseert en verzorgt cursusactiviteiten in samenwerking van de verschillende Hotspots die Yuverta binnen het mbo heeft gevormd. Elke Hotspot heeft een eigen thema, gebaseerd op de ontwikkelagenda van de regio en het onderwijsaanbod. Iedere Hotspot is gebaseerd op een thema waarmee de locatie zich profileert in onderwijsaanbod en faciliteiten. De Hotspots zijn ontmoetingsplaatsen voor onderwijs, bedrijfsleven en overheid (fysiek en digitaal), waarin kennis wordt gedeeld, geborgd en gecreëerd. Zo zorgen wij ervoor dat we als onderwijs op een krachtige manier met zowel de sector als de regio verbonden zijn. Naast genoemde activiteiten vallen ook duurzaamheid, internationale mobiliteit en projecten onder LLO.

De betekenis van 'groen' is behoorlijk veranderd. Groen is 'a way of life' geworden, een mentaliteit, een inspirerende manier van denken. Groen is vervlochten geraakt met alle aspecten van de samenleving. Het nieuwe 'groene denken' heeft Yuverta ook veranderd, gevormd. Het is een mentaliteit die Yuverta graag wil stimuleren en uitdragen. Groen denken volgens Yuverta is duurzaam en innovatief, maar zeker ook economisch relevant.

Wij zoeken versterking
Leven lang Ontwikkelen bij Yuverta is recent als primair proces gestart en nog volop in ontwikkeling. De komende jaren willen wij onze activiteiten sterk uitbreiden. Belangrijk bij deze ambitie is dat wij als onderwijs op een krachtige manier met de sector en de regio verbonden willen zijn.

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op korte termijn op zoek naar een Management Assistent Leven lang Ontwikkelen voor de omvang van wtf 0,8- 1,0 fte.

Jouw profiel
Wij zoeken een ervaren managementassistent, die:

 • 3-5 jaar ervaring heeft met secretaressewerk op management- directieniveau;
 • Ervaring heeft in onderwijs voor het bedrijfsleven is een pré;
 • Beschikt over mbo+/hbo werk- en denkniveau;
 • Beschikt over vaktechnische kennis van administratieve procedures;
 • Vaardig is in het zichzelf eigen maken van administratieve computerprogramma's en MS Office;
 • Goed zelfstandig en in teams kan samenwerken;
 • Accuraat en proactief is;
 • Beschikt over coördinerende en organisatorische vaardigheden;
 • Past in de organisatiecultuur van LLO; ondernemend, duurzaam en flexibel en integer.
 • Standplaats bij voorkeur Zuid Holland en bereid tot reizen werkgebied van Yuverta.
Werkzaamheden
Je werkzaamheden zijn onder meer:

 • Het plannen, coördineren en vastleggen van afspraken en attenderen op nakoming hiervan;
 • Het bewerken, verwerken en opstellen van zakelijke correspondentie;
 • Het uitvoeren van administratief ondersteunende werkzaamheden;
 • Het verstrekken van informatie aan in- en extern belanghebbenden;
 • Proactief voorstellen doen die op administratief en organisatorisch gebied de efficiëntie vergroten;
 • Het meedenken in voorbereiding en uitvoering van zowel interne als externe sessies;
 • Het organiseren en uitvoeren van de logistiek en randvoorwaarden van sessies.
Bijzonderheden
 • Functieomvang: 0,8 - 1,000 fte
 • Startdatum: Per direct
 • Standplaats bij voorkeur Zuid Holland en bereid tot reizen werkgebied van Yuverta.
Wat bieden wij
Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing. Deze functie is ingeschaald in schaal 8, maximaal €3.530,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Yuverta heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Lijkt het je wat?
Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via de website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button 'direct solliciteren'.

We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Daarom raden we je aan om altijd via Werken bij Yuverta te solliciteren en niet via een ander platform.

Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten
Neem contact op met Coralie Gerstel, corporate recruiter, T: 06-18595467.

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactietermijn van deze vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Opleiding
Overige
Minimaal aantal jaren werkervaring
5

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 8

Over Yuverta

Naam school
Adres
De Molen 94 , 3995AX Heel Nederland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Werving en Selectie
Omschrijving
Hoi, welkom bij Yuverta!

Met ingang van schooljaar 2021-2022 heten al onze scholen Yuverta.
Het is een originele, dynamische en open naam. Met indirecte verwijzingen naar jij, jeugd, groen en toekomst. We zijn er ontzettend trots op!

Een nieuwe naam = meer dan een nieuw jasje. Onze nieuwe naam staat voor wie en wat we willen zijn: Thuis in de Toekomst. We bieden onze leerlingen, studenten en cursisten een vertrouwde basis. Van daaruit kunnen ze zich voorbereiden op de toekomst.

‘Thuis in de toekomst’ heeft ook een belofte in zich: op onze vakgebieden zijn we innovatief en ondernemend. We kijken en lopen vooruit, bieden meerwaarde en zijn daarmee van betekenis. Op thema's die ertoe doen, zoals klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We zijn op duurzame wijze verbonden met de toekomst van de wereld. Zelf en in samenwerking met anderen. Met het bedrijfsleven verkennen we de wereld van nu en morgen en samen met hen werken we aan een duurzame verbetering van ons onderwijs. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.