Vacature Roostermaker in Ermelo

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Roostermaker 
Datum online
2021-10-05 05-10-2021
Sluitingsdatum
5-11-2021
Met ingang van
01-01-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 0,8
Omschrijving
Weet jij precies hoe jij een moeilijke puzzel kan oplossen? Blijf jij in alle situaties kalm en word jij er blij van als jij ervoor hebt gezorgd dat de juiste personen op het juiste moment op de juiste plek zijn? Dan is de functie van Roostermaker jou op het lijf geschreven!

Voor het Christelijk College Groevenbeek zijn we voor onze afdeling atheneum / havo op zoek naar een Roostermaker voor minimaal drie en maximaal vier dagen per week. Als Roostermaker voer je regelmatig overleg met de schoolleiding en staf over de op te stellen jaarplanning met betrekking tot het les- en lokalenrooster. Je verzamelt en inventariseert de noodzakelijke roosterinformatie en geeft alternatieven en consequenties aan. Je maakt jaar-, kwartaal- en bijzondere (les)roosters aan de hand van de centraal vastgestelde criteria en communiceert deze tijdig aan betrokkenen. Je verwerkt en publiceert de dagelijkse roosterwijzigingen. Je produceert overzichten van alle roosteractiviteiten en relevante rapportages voor het management.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Functie-eisen
Jij bent flexibel en stressbestendig en draait je hand er niet voor om last-minute wijzigingen door te voeren en altijd op zoek te gaan naar de beste oplossingen. Jij vindt het prettig om te werken in een team, maar je bent ook goed in staat om zelfstandig te werken. Zowel in woord als geschrift ben jij communicatief vaardig en je weet precies hoe je een juiste afweging kan maken tussen de eisen van de organisatie en de wensen van de medewerkers. Bij voorkeur ben je op dinsdag beschikbaar, de overige werkdagen kunnen in overleg worden afgestemd.   
Hiernaast beschik jij over:
 • Ervaring als (dag)roostermaker in het VO;
 • Een pre is eindverantwoordelijke ervaring met het maken van het basisrooster. 
 • Een HBO-diploma.
 • Ervaring met het programma Zermelo is een grote pre.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
8 -9 (afhankelijk van ervaring)
Arbeidsvoorwaarden
De keuze voor Groevenbeek betekent de keuze voor een goed georganiseerde school, waarbij de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers voorop staat. Jij komt te werken in een team met 2 andere roostermakers, met wie je nauw samenwerkt en met wie je alles afstemt. Komend schooljaar maken wij als school de overstap naar het programma Zermelo. Wij bieden jou dan ook de kans om, samen met jouw collega’s, gerichte scholing hiervoor te volgen, waardoor jij jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Hiernaast bieden wij jou:
 • De beschikking over alle middelen om jouw werk goed uit te voeren, waaronder een iPad en laptop;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen van de Groevenbeek Academie;
 • Een benoeming in schaal 8 of 9 afhankelijk van ervaring. Het maximum salaris bedraagt € 3.916 bij een fulltime benoeming;
 • Een eindejaarsuitkering van 8%;
 • Een gunstige vakantieregeling, met bijna alle schoolvakanties volledig vrij;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende aantrekkelijke regelingen, zoals een fietsplan en deels betaald ouderschapsverlof.

Over Chr. College Groevenbeek

Adres
Paul Krugerweg 44-50 , 3851ZJ Ermelo
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Anna van der Horst
Niveau
lwoo, vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Christelijk College Groevenbeek is een brede school met alle leerroutes: van vmbo basis met leerwegondersteuning tot en met tweetalig vwo. Groevenbeek heeft twee locaties, in Ermelo en Putten.
De locatie Ermelo bestaat uit twee gebouwen die aan elkaar vastzitten: een gebouw voor de leerlingen van tvwo/atheneum/havo (1450 leerlingen) en een gebouw voor de leerlingen van het vmbo (1050 leerlingen). In beide afdelingen werken ongeveer 130 medewerkers. De locatie Putten is een kleinschalige vmbo-school en telt 550 leerlingen en 55 medewerkers.
Mede door de rustige omgeving van de locaties en de verdeling in overzichtelijke afdelingen biedt de school een veilig en sfeervol leefklimaat.
Groevenbeek is een open christelijke school met de bijbel als inspiratiebron en richtingwijzer.
Ons doel is de vorming van evenwichtige mensen met durf en vertrouwen, die maatschappelijk betrokken zijn en zich gedragen als verantwoordelijke wereldburgers.
Onze kernwaarden zijn: veelzijdig – vriendelijk – vertrouwen.
 • Groevenbeek is veelzijdig: een breed onderwijsaanbod, veel keuzemogelijkheden, bruisend van activiteiten, oog voor de vele talenten van onze leerlingen, brede vorming.
 • Groevenbeek heeft een vriendelijke en tegelijk duidelijke pedagogische sfeer en staat voor persoonlijke aandacht en ondersteuning, goede samenwerking en een prettige werksfeer.
 • Groevenbeek staat voor vertrouwen in de mogelijkheden van onze leerlingen, de samenwerking met de ouders en de deskundigheid en betrokkenheid van onze medewerkers, met de bijbel als inspiratiebron en richtingwijzer.
Leren doen we samen:
De slogan van de school is: leren doen we samen. Dit betekent dat we het belangrijk vinden dat leerlingen en  docenten goed samenwerken. We bedoelen met de slogan ook dat we goede contacten en samenwerking tussen de school en de ouders heel belangrijk vinden.
Bijzonderheden

Wij verwachten van onze medewerkers dat zij meehelpen om de christelijke identiteit van de school gestalte te geven en dat zij zich gedragen overeenkomstig onze kernwaarden.
Wij zoeken medewerkers die bij voorkeur betrokken zijn bij een kerk of christelijke geloofsgemeenschap. Medewerkers dienen in elk geval een persoonlijke binding met het christelijk geloof te hebben. Voor nieuwe docenten is een voorwaarde, dat zij in oprechtheid en persoonlijke betrokkenheid een dagopening kunnen doen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Een sollicitatiecommissie bestaande uit  onder andere de afdelingsdirecteur maakt de eerste selectie en voert de sollicitatiegesprekken. Zodra een kandidaat is benoemd krijgen alle overige kandidaten bericht.

Ben jij enthousiast geworden? Reageer dan snel. De vacature sluit op 7 november.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.