Vacature Onderwijsontwikkelaar wiskundemethode vmbo-t/h in Utrecht

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Onderwijsontwikkelaar wiskundemethode vmbo-t/h 
Datum online
2021-10-05 05-10-2021
Sluitingsdatum
5-12-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
In overleg
Omschrijving
Onderwijsontwikkelaar wiskundemethode

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar docenten met expertise op het gebied van wiskunde voor de vmbo onderbouw van het voortgezet onderwijs. Ben jij bevlogen over wiskunde en weet jij de lesstof helder en eenvoudig over te brengen voor een digitale lesmethode? En ben je tenminste twee dagen in de week beschikbaar? Dan nodig we je van harte uit om te reageren op deze vacature!


 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Buitenlandse opleiding of Leraar in opleiding of Overige of Pabo
Functie-eisen
Jij bent: 

- bevoegd en hebt ervaring met lesgeven voor onderbouwklassen van vmbo-t/h 
- een teamspeler en kunt adequaat omgaan met feedback; 
- zeer goed op de hoogte van de onderbouwstof wiskunde voor vmbo;
- een precieze werker en je kunt kort en bondig naar wensen van de opdrachtgever schrijven; 
- minimaal een dag per week beschikbaar vanaf oktober 2021

Het is een pré als je ook ervaring hebt met onderwijsontwikkeling voor uitgevers en het maken van educatieve filmpjes. . 

De opdracht is voor een aantal maanden en voor minimaal een dag per week. De precieze omvang is afhankelijk van de samenstelling van het ontwikkelteam voor deze opdracht 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Gezien de duur van de opdracht is het ideaal om deze opdracht op freelance basis uit te voeren.

Hiernaast bieden wij combibanen als leerkracht en onderwijsontwikkelaar in loondienst. Dit biedt de mogelijkheid om deeltijd voor de klas te staan én te werken aan uitdagende projecten op het gebied van onderwijsontwikkeling voor zowel bèta- en rekenonderwijs als innovatieve wetenschap- en techniek projecten. 

Wij bieden een ruime vergoeding afhankelijk van ervaring. 

Over WisMon bèta onderwijsinstituut

Adres
Lucasbolwerk 15 , 3512EH Utrecht Utrecht
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Nota
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs. 

Naast deficiëntiecursussen om bètavakken te behalen, bijles en aangepast bèta-onderwijs voor anderstaligen, verzorgen we advies en implementatietrajecten, nascholing voor docenten, gastlessen voor leerlingen en praktische arrangementen voor scholen. Hiermee werken we aan innovatie op het gebied van wetenschap en techniek en 21e eeuwse vaardigheden binnen thema’s zoals onderzoekend & ontwerpend leren, 3D-printen, robotica en programmeren en VR. Tevens ontwikkelen we onderwijs voor onderwijsinstellingen, diverse uitgevers en samenwerkingspartners. 

Door lesgeven te combineren met werken aan vernieuwend onderwijs creëren we combibanen en maken we het onderwijs aantrekkelijker voor docent én leerling. 

Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Over WisMon

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.
 
Naast deficiëntiecursussen om bètavakken te behalen en aangepast bèta-onderwijs voor anderstaligen, verzorgen we advies en implementatietrajecten, nascholing voor docenten en gastlessen voor leerlingen. Hiermee werken we aan innovatie op het gebied van o.a. onderzoekend en ontwerpend leren, rekenonderwijs en 21e eeuwse vaardigheden zoals robotica en programmeren. Tevens ontwikkelen we onderwijs voor onderwijsinstellingen, diverse uitgevers en andere samenwerkingspartners.
 
Door lesgeven te combineren met werken aan vernieuwend onderwijs creëren we combibanen en maken we het onderwijs aantrekkelijker. Zo helpen we het lerarentekort op te lossen.
 
Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen.

Interesse gewekt?

Mail ons een motivatiebrief en CV naar werkenbij@wismon.nl. Dan nemen wij spoedig contact met je op. Je kunt je mail richten aan Tim Nota. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.