Vacature Ontwikkelaar innovatief lesmateriaal robotica voor het VMBO in Utrecht

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Ontwikkelaar innovatief lesmateriaal robotica voor het VMBO 
Datum online
2021-10-05 05-10-2021
Sluitingsdatum
5-12-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
In overleg
Omschrijving
Ontwikkelaar innovatief lesmateriaal voor het VMBO  

Heb jij ruime ervaring als docent voor VMBO klassen met onderwijs rondom robotica binnen keuzevakken als Technologie en Toepassing, Innovatie en Prototyping en het keuzevak robotica? En wil je jouw kennis gebruiken om goed lesmateriaal voor jongeren te ontwikkelen? Wij zoeken een enthousiaste ontwikkelaar die in samenwerking met ons team in een snel tempo prikkelende en kwalitatief hoogwaardige lessen kan maken aansluitend op het curriculum. 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads of 2e graads of Buitenlandse opleiding of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Jij bent: 

- Een docent met ruime ervaring in lesgeven in het VMBO
- Creatief en hebt veel ideeën hoe je leerlingen kennis kunt laten maken van robotica, aansluitend op het curriculum en beroepsveld;  
- Een teamspeler en kunt adequaat omgaan met feedback; 
- Een snelle en tegelijkertijd precieze werker en je kunt kort en bondig naar wensen van de opdrachtgever schrijven. 

Het is een pre als je:

- Ervaring hebt met onderwijsontwikkeling voor uitgevers; 
- Ervaring hebt met leermiddelen zoals Makeblock, Festo en Niryo. 

De opdracht is voor ca 4-8 uur in de week in de periode september 2021 t/m november 2021. De precieze omvang is afhankelijk van de samenstelling van het ontwikkelteam voor deze opdracht 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Gezien de duur van de opdracht heeft het onze voorkeur deze opdracht op freelance basis uit te voeren. 

Hiernaast bieden wij combibanen als leerkracht en onderwijsontwikkelaar in loondienst. Dit biedt de mogelijkheid om deeltijd voor de klas te staan én te werken aan uitdagende projecten op het gebied van onderwijsontwikkeling voor zowel innoverende wetenschap en techniek projecten als voor ontwikkeling van rekenonderwijs voor opdrachtgevers. 

Wij bieden een ruime vergoeding afhankelijk van ervaring. 

Over WisMon bèta onderwijsinstituut

Adres
Lucasbolwerk 15 , 3512EH Utrecht Utrecht
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Nota
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs. 

Naast deficiëntiecursussen om bètavakken te behalen, bijles en aangepast bèta-onderwijs voor anderstaligen, verzorgen we advies en implementatietrajecten, nascholing voor docenten, gastlessen voor leerlingen en praktische arrangementen voor scholen. Hiermee werken we aan innovatie op het gebied van wetenschap en techniek en 21e eeuwse vaardigheden binnen thema’s zoals onderzoekend & ontwerpend leren, 3D-printen, robotica en programmeren en VR. Tevens ontwikkelen we onderwijs voor onderwijsinstellingen, diverse uitgevers en samenwerkingspartners. 

Door lesgeven te combineren met werken aan vernieuwend onderwijs creëren we combibanen en maken we het onderwijs aantrekkelijker voor docent én leerling. 

Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Over WisMon

WisMon is een onderwijsinstituut voor vraagstukken op het gebied van bèta, wetenschap en techniek. We verzorgen zelf onderwijs en helpen als kennispartner andere instellingen met de invulling van hun onderwijs.
 
Naast deficiëntiecursussen om bètavakken te behalen en aangepast bèta-onderwijs voor anderstaligen, verzorgen we advies en implementatietrajecten, nascholing voor docenten en gastlessen voor leerlingen. Hiermee werken we aan innovatie op het gebied van o.a. onderzoekend en ontwerpend leren, rekenonderwijs en 21e eeuwse vaardigheden zoals robotica en programmeren. Tevens ontwikkelen we onderwijs voor onderwijsinstellingen, diverse uitgevers en andere samenwerkingspartners.
 
Door lesgeven te combineren met werken aan vernieuwend onderwijs creëren we combibanen en maken we het onderwijs aantrekkelijker. Zo helpen we het lerarentekort op te lossen.
 
Samen maken we bèta, wetenschap en techniek leuk en toegankelijk voor iedereen.

Interesse gewekt?

Mail ons een motivatiebrief en CV naar werkenbij@wismon.nl. Dan nemen wij spoedig contact met je op. Je kunt je mail richten aan Tim Nota. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.