Vacature HR Adviseur in Hilversum

Onderwijs

Vacature

Functietitel
HR Adviseur 
Datum online
2021-10-04 04-10-2021
Sluitingsdatum
4-11-2021
Omschrijving
Als HR Adviseur ben jij dé business partner voor management en medewerkers van onderwijsinstelling Luzac en Instituut Blankestijn. Je signaleert, faciliteert en adviseert over de volle breedte van HR.

Als HR Adviseur heb je de volgende verantwoordelijkheden:
 • Adviseren en informeren van management en medewerkers over in-, door- en uitstroom;
 • Adviseren en ondersteunen bij organisatieverandering, performance management cyclus, ontwikkelvraagstukken, loopbaanplanning, personeelsbezetting en het gebruik van HR instrumenten;
 • in gesprek gaan met de schoolleiding over hun teams; van adviseren over complexe verzuimzaken, functionerings- en ontwikkelingszaken tot succession planning, om uiteindelijk tot een duurzame en evenwichtige samenstelling van het team te komen;
 • Signaleren van ontwikkelingen in het HR vakgebied en dit samenbrengen met de behoefte en ontwikkelingen in de organisatie.
 • Zelfstandig uitvoeren van projecten (bijvoorbeeld het opzetten functie- en salarishuis)
Samen met een HR Business Partner en een andere HR Adviseur heb je de focus op Luzac en Instituut Blankestijn. De twee HR Adviseurs richten zich op de vestigingen en de HR Business Partner op projecten. Luzac maakt sinds 2016 onderdeel uit van NCOI groep. Het Luzac HR team werkt dan ook nauw samen met de andere HR Teams van NCOI Groep.

De uitdaging ga je aan bij Luzac
Luzac biedt toonaangevend kleinschalig particulier onderwijs op alle niveaus. Persoonlijke begeleiding, flexibiliteit en maatwerk maken dat we écht wat voor onze leerlingen en studenten kunnen betekenen. Dit doen wij al sinds 1983. Met het hoofdkantoor in Hilversum en 18 vestigingen verspreid over 17 steden in heel Nederland. Dagelijks zetten zo’n 700 medewerkers zich in op het Luzac waarvan 46% jonger is dan 40 jaar.

Naast je werkzaamheden voor Luzac ben jij ook de business partner voor Instituut Blankestijn. Instituut Blankestijn is een bewust kleinschalige, particuliere school in het centrum van Utrecht. Al meer dan een halve eeuw bezetten wij de koppositie op het gebied van particulier onderwijs in Nederland. Wij bieden een school voor voortgezet onderwijs (mavo, havo en vwo). Door de kleinschaligheid van de lesgroepen (maximaal 8 leerlingen per groep) kan een docent zijn of haar lessen intensief en persoonlijk maken.

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij Luzac te werken. Dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: persoonlijk, innovatief, ambitieus en collegiaal. NCOI Groep kenmerkt zich door korte, informele lijnen waardoor snel geschakeld kan worden. Je standplaats is het hoofdkantoor in Hilversum, maar je gaat ook langs bij de vestigingen in het land. Het hoofdkantoor is zowel met auto als ov goed te bereiken.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Functie-eisen
Dit breng jij voor de vacature HR Adviseur mee:
 • afgeronde HBO- of WO-opleiding, in de richting van HRM, Bedrijfskunde, Personeel en Arbeid en/of Organisatiepsychologie;
 • minimaal vier jaar werkervaring als HR Adviseur in een commerciële en zakelijke omgeving;
 • gedegen kennis van bedrijfsprocessen en hoe personeel hier een belangrijke, toegevoegde waarde in kan leveren;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden, en een overtuigende en stevige gesprekspartner;
 • kennis van ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving;
 • gezien de inhoud van de functie en de verschillende locaties is de bereidheid om te reizen een must.
Een persoonlijkheidsmeting, referentiecheck en Verklaring Omtrent het gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
De vacature biedt meer dan alleen een uitdaging:
 • afwisselende functie voor 32 tot 40 uur per week;
 • het betreft een tijdelijke functie voor de duur van 1 jaar;
 • salaris tot maximaal €4.482,98 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband. Bij het inschalen kijken we naar jouw werkervaring en competenties t.o.v het team;
 • mogelijkheid om thuis te werken en regelmatig onderweg te zijn naar de verschillende vestigingen;
 • pensioenregeling, goede reiskostenvergoeding en korting op collectieve zorgverzekering;
 • mogelijkheid om kosteloos opleidingen en trainingen te volgen om je verder te ontwikkelen;
 • de Social Club organiseert regelmatig leuke uitjes, zoals een bier- of wijnproeverij, escape rooms, of zaalvoetbal- en volleybaltoernooien. Op dit moment doen ze dat digitaal, denk bijvoorbeeld aan een pubquiz via Teams.

Over Bestuurskantoor Luzac

Naam school
Adres
Marathon 7 , 1213PD Hilversum Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Recruitment Luzac
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Luzac biedt kleinschalig particulier onderwijs op alle niveaus. Kernwoorden voor de wijze waarop we ons onderwijs vormgeven zijn flexibiliteit en maatwerk. Gezamenlijk met de leerling stellen we ambitieuze doelen, en elke dag werken we hard om die te bereiken. Dit vraagt inzet en commitment van de leerling, maar ook van onze medewerkers. Wij kennen het eigen verhaal van de leerling en zijn betrokken bij zijn individuele leerproces. Op die manier tonen we dagelijks dat we geloven in onze leerlingen, krijgen zij zelfvertrouwen en plezier in leren en kunnen ze boven zichzelf uitstijgen. Dat is waar we het voor doen!

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
We waren al ambitieus toen we in 1996 begonnen en dat zijn we nog steeds. Het is onze missie om werkend Nederland naar een hoger plan te brengen en jongeren voor te bereiden op een succesvolle toekomst. Wij motiveren, stimuleren en faciliteren (toekomstige) werkenden zodat ze hun leven lang kunnen blijven doorleren. Dat geldt ook voor onze eigen medewerkers. Heel logisch, vinden wij. Je kunt nog zo ambitieus en succesvol zijn, zonder werkplezier is het niet de moeite waard. Daarom hebben we altijd bewust gebouwd aan een werkcultuur waar het prettig toeven is. Waardoor een aangename wisselwerking ontstaat tussen ons en nieuwe mensen die zich bij ons aansluiten.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.