Vacature Leerlingbegeleider in Monnickendam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerlingbegeleider 
Datum online
2021-10-04 04-10-2021
Sluitingsdatum
4-11-2021
Met ingang van
1 december 2021 (of in overleg)
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6
Omschrijving
Wij zoeken voor een lange periode een leerlingbegeleider: van december 2021 tot aan de zomervakantie wegens zwangerschapsvervanging. De leerlingbegeleider maakt deel uit van het "zorgteam" dat bestaat uit een zorgcoordinator/ ondersteuningscoordinator, de begeleider passend onderwijs (BPO), schoolmaatschappelijk werk en de counselor. 
De leerlingbegeleider begeleidt leerlingen individueel, al dan niet vanuit een arrangement. Twee maal per week verzorgt de leerlingbegeleider HPO, een groepsles plannen en organiseren voor een kleine groep leerlingen.
De leerlingbegeleider werkt planmatig, stemt af met vakdocenten, mentoren en ouders en geeft gevraagd en ongevraagd advies.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Functie-eisen
De leerlingbegeleider heeft een afgeronde opleiding Orthopedagogiek of Psychologie afgerond en ervaring met werken op een middelbare school en de verschillende doelgroepen die binnen het Passend Onderwijs onze school bezoeken.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
10
Arbeidsvoorwaarden
Werken op het BNC is werken in een compact team met superleuke leerlingen en betrokken ouders! Werkdagen zijn voor een deel in overleg. De maand december is bedoeld om de overdracht te organiseren.

Over Bernard Nieuwentijt College

Adres
Pierebaan 5 , 1141GV Monnickendam
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Weijgertse
Omschrijving
Het Bernard Nieuwentijt College is een bijzondere school: kleinschalig, digitaal en energiek! Het team BNC biedt VMBO-T aan én HAVO/VWO-onderbouw aan 235 leerlingen. Het overgrote deel van de lessen wordt digitaal aangeboden en er zijn verschillende onderwijsactiviteiten buiten de schoolmuren. Het team werkt hard aan haar onderwijs met het doel nog meer uit de leerlingen te halen. Alle docenten op het BNC gaan mee in deze ontwikkeling en stimuleren een actieve werkhouding.
Bijzonderheden
Het Bernard Nieuwentijt College maakt deel uit van stichting ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs met scholen in Zaanstad, Amsterdam en Monnickendam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. Het zijn herkenbare, kleinschalige scholen met een eigen gezicht, oog voor de individuele leerling en met een sterke binding met de omgeving.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reageren op deze leuke vacature doe je door je motivatiebrief en cv te mailen aan Raymond Weijgertse, directeur van de school, via r.weijgertse@bnc.nu . Reageren kan tot en met dinsdag 12 oktober. Gesprekken worden in de week van maandag 25 oktober gepland.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.