Vacature Financieel Adviseur in Heel Nederland

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Financieel Adviseur 
Datum online
2021-10-01 01-10-2021
Sluitingsdatum
30-11-2021
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
40 uur
Omschrijving
Wellantcollege, Helicon Opleidingen en CITAVERDE College zijn vanaf augustus 2021 samen verder gegaan onder de naam Yuverta. Door onze krachten te bundelen, blijven we kleinschalig en persoonlijk onderwijs in de regio aanbieden. Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen met vmbo, mavo en het groene lyceum. Op onze mbo verzorgen we opleidingen op alle niveaus. Ook bieden we verschillende cursussen en trainingen aan. We hebben scholen van Amsterdam tot Heerlen en Den Haag tot Velp. Jaarlijks leiden we ruim 20.000 leerlingen en studenten op. Dat doen we met ruim 2.500 enthousiaste collega’s verspreid over onze 53 schoollocaties. Groot, maar bewust kleinschalig én dichtbij. Duurzaamheid vinden we belangrijk. We houden ons bezig met thema’s die er toedoen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collega’s en de regio. Wil jij meewerken aan de toekomst van anderen, de wereld en jezelf? Dan voel jij je thuis bij Yuverta én thuis in de toekomst!

"Je ontwikkelt meer bij Yuverta"

We zijn op zoek naar een Financieel Adviseur voor de afdeling Financiën, team financieel advies, bij Yuverta in Houten voor 0,8-1,0 FTE.

De afdeling Financiën is een onderdeel van de directie Bedrijfsvoering binnen Yuverta.

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een Financieel Adviseur voor de unit Leven Lang Ontwikkelen die in staat is om strategische en tactische vraagstukken (financieel) te vertalen naar begrijpelijke vragen en antwoorden. Goed ontwikkelde mondelinge en schriftelijke adviesvaardigheden zijn hierbij belangrijk. Een grote mate van zelfstandigheid, zorgvuldigheid, resultaatgerichtheid en sterk analytisch vermogen zijn competenties die in deze functie van belang zijn.
 • Een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op HBO niveau. Bijvoorbeeld SPD of HEAO BE.
 • Ruime ervaring in een vergelijkbare rol.
 • Sterk ontwikkeld analytisch/conceptueel vermogen om totale processen te overzien en de vinger op de zere plek te durven en kunnen leggen.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (zowel in woord als geschrift).
 • Ruime ervaring met het opstellen van verschillende rapportages en beleidsstukken aan zowel interne als externe belanghebbenden op diverse niveaus.
 • Inzicht, kennis en ervaring omtrent administratieve vraagstukken en wet- en regelgeving inzake onderwijsprojecten.
 • Een uitstekende beheersing van AFAS Profit en dashboards is een pré.
 • Planmatig, nauwkeurig en punctueel kunnen werken.
 • Klantgericht zijn en goed kunnen samenwerken met alle partijen.
 • Organisatiesensitief en omgevingsbewust.
Werkzaamheden
 • Het adviseren van de directie Leven Lang Ontwikkelen op financieel gebied.
 • Het verzorgen van de producten en diensten van de P&C cyclus van Yuverta.
 • Het maken van financiële analyses.
 • Project control van internationaliseringsprojecten en overige projecten.
 • Het interpreteren van gegevens en het samenstellen van financiële rapportages.
 • Het voorbereiden en assisteren van controles van accountants en overige instanties.
 • Het doen van voorstellen met betrekking tot de inrichting en optimalisatie van administratieve processen.
 • Het opstellen en bewaken van (meerjaren) begrotingen.
 • Het uitvoeren van begrotingsanalyses en het aangeven van oplossingen bij gesignaleerde knelpunten.
Door betrouwbare informatie over de voortgang tijdig, juist en volledig te leveren, geef je de directies inzage in de financiële en operationele prestaties van Leven Lang Ontwikkelen privaat en publiek. Door resultaten te analyseren, trendanalyses te faciliteren en te presenteren, werk je actief mee aan het beheersen van de bedrijfsrisico's en aan het realiseren van de ambities van de organisatie.

Wat bieden wij
Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een marktconform salaris (schaal 11 maximaal € 5.018,00) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
 • Een gunstige leasefietsregeling;
 • Reiskostenvergoeding conform de cao plus extra's vanuit bedrijfseigen regelingen;
 • Grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties.
Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Yuverta heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Lijkt het je wat?
Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via de website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button 'direct solliciteren'.

We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Daarom raden we je aan om altijd via Werken bij Yuverta te solliciteren en niet via een ander platform.

Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten

Neem contact op met Coralie Gerstel, corporate recruiter, T: 06-18595467.

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactietermijn van deze vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Opleiding
Overige
Minimaal aantal jaren werkervaring
5

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 11

Over Yuverta

Naam school
Adres
De Molen 94 , 3995AX Heel Nederland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Werving en Selectie
Omschrijving
Hoi, welkom bij Yuverta!

Met ingang van schooljaar 2021-2022 heten al onze scholen Yuverta.
Het is een originele, dynamische en open naam. Met indirecte verwijzingen naar jij, jeugd, groen en toekomst. We zijn er ontzettend trots op!

Een nieuwe naam = meer dan een nieuw jasje. Onze nieuwe naam staat voor wie en wat we willen zijn: Thuis in de Toekomst. We bieden onze leerlingen, studenten en cursisten een vertrouwde basis. Van daaruit kunnen ze zich voorbereiden op de toekomst.

‘Thuis in de toekomst’ heeft ook een belofte in zich: op onze vakgebieden zijn we innovatief en ondernemend. We kijken en lopen vooruit, bieden meerwaarde en zijn daarmee van betekenis. Op thema's die ertoe doen, zoals klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We zijn op duurzame wijze verbonden met de toekomst van de wereld. Zelf en in samenwerking met anderen. Met het bedrijfsleven verkennen we de wereld van nu en morgen en samen met hen werken we aan een duurzame verbetering van ons onderwijs. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.