Vacature Docent(e) Nederlands 2e graads in Den Haag

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent(e) Nederlands 2e graads 
Datum online
2021-10-01 01-10-2021
Sluitingsdatum
25-10-2021
Met ingang van
Z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.7 - 0.9 fte
Aantal uren
10
Omschrijving
Voor de locatie in Leidschenveen zoeken wij per direct, i.v.m. vervanging tot 1 augustus 2022, een enthousiaste vmbo docent Nederlands die het leuk vindt om in een groeiende en vernieuwende omgeving te werken. 
Het gaat om ongeveer 10 lessen van 80 minuten en een aantal keuze-uren. De lessen worden allemaal in het vmbo gegeven.

Het 's Gravendreef College heeft als speerpunten onder andere activerende didactiek, RTTI, leerlingen vanuit de 21ste eeuwse vaardigheden voorbereiden op een snel veranderende maatschappij en doelmatig lesgeven.

Informatie over onze school kun je vinden op: www.sgdc.nl of bekijk een van de vele filmpjes op ons youtube-kanaal.

Wist je dat alle scholen van Spinoza werken met het COOL-platform. Via COOL hebben leerlingen en docenten via een centraal dashboard toegang tot applicaties zoals Magister, Google Classroom, digitaal lesmateriaal en apps. Als medewerker kun je trouwens via een app je salarisstrook bekijken en persoonlijke wijzigingen doorgeven, wel zo makkelijk!

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Benoeming is op basis van de uren die worden gegeven en de taken die iemand daarnaast doet. Inschaling is in salarisschaal - LB en conform cao-VO. 

Wij bieden een jong, enthousiast en innoverend team dat altijd op zoek is naar het beste onderwijs voor onze leerlingen.
Alle nieuwe collega's worden begeleid door één van onze coaches. Begeleiding van nieuwe collega's vinden wij namelijk erg belangrijk. Nieuwe collega's geven aan dat de stap naar het 's Gravendreef College voelt als een warm bad.

Je ontvangt naast een goed salaris en de vakantieuitkering ook een eindejaarsuitkering van 8%. Wij bieden goede regelingen, zoals een fietsplan met een hoge maximum vrijstelling, een fitnessregeling, reiskosten die je kunt uitruilen met je eindejaarsuitkering, maar ook stoelmassages en verzekeringen met collectiviteitsregelingen!

 

Over 's Gravendreef College locatie Leidschenveen

Adres
Klaas Voskuildreef 135 , 2492JJ Den Haag Zuid-Holland
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. H.M. Drabbe
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo
Omschrijving
Het ’s Gravendreef is een groeiende school die volop inzet op vernieuwing.

Zoals wij in onze visie op leren hebben aangegeven, vinden wij het belangrijk om onze leerlingen goed voor te bereiden op een toekomst in een snel ontwikkelende maatschappij, waarin naast kennis ook een groot beroep wordt gedaan op allerlei (digitale) vaardigheden. Deze visie is voor ons het vertrekpunt voor alle keuzes die wij maken voor ons onderwijs en voor de ontwikkeling van onszelf als professionals. Daartoe mag je bij ons o.a. op de volgende punten rekenen;
  • de begeleiding van nieuwe collega’s is goed georganiseerd. Iedere nieuwe collega wordt in een ‘maatjes’ project vanuit de sectie begeleid en daarvoor zijn uren beschikbaar. Daarnaast krijgt iedere nieuwe collega begeleiding van één van onze coaches
  • iedere sectie heeft extra ontwikkeltijd om lesmateriaal te ontwikkelen. De enige voorwaarde is dat het materiaal digitaal te gebruiken is
  • wij willen graag op de hoogte zijn van de ambities van leerlingen en collega’s, zodat wij daarin kunnen ondersteunen
  • we werken met een keuzerooster; in de keuze-uren geven we leerlingen volop de ruimte om hun ambities waar te maken: leerlingen kunnen kiezen voor vakinhoud en masterclasses waarin andere talenten kunnen worden ontwikkeld
  • de sfeer op school wordt door leerlingen, collega’s en ouders als veilig en fijn ervaren
  • de school heeft een sterke organisatie die door (nieuwe) collega’s als zeer prettig wordt ervaren. 

Zie ook ons filmpje over onze ambities en het filmpje over ons keuzerooster
Informatie over onze school kun je vinden op: www.sgdc.nl

Er zijn twee vestigingen: één in Leidschenveen (niveau vmbo en havo met ongeveer 950 leerlingen) en één in Leidschendam (niveau vmbo met ongeveer 300 leerlingen).
Bijzonderheden
-

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer weten? Neem voor deze vacature contact op met Nils Laudy, adelingsmanager klas 1 - 2, op telefoonnummer 070-3017755.

Solliciteren? Stuur je motivatie en CV via meesterbaan. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.