Vacature Docent Nederlands (open sollicitatie) in Etten-Leur

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands (open sollicitatie) 
Datum online
2021-10-01 1-10-2021
Sluitingsdatum
31-10-2022
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Vast
FTE
0,5-1,0
Omschrijving
Wij dagen iedere leerling/student uit om het beste uit zichzelf te halen. Zowel persoonlijk als in hun vakmanschap. Door ons aantrekkelijk onderwijs, zijn zij klaar voor de toekomst. Op deze manier kunnen onze leerlingen/studenten blijven groeien. Een leven lang.
Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder.


Wat ga je doen?
Als docent Nederlands lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van onze studenten/leerlingen. Dit doe je door middel van het creëren van een veilig en uitdagend leerklimaat. Je zorgt ervoor dat jouw lessen aansluiten bij de beroepspraktijk. Je hebt een signalerende functie waarin de leerling/student centraal staat. Samen met collega’s kijk je hoe het onderwijs passend gemaakt kan worden op het gebied van begeleiding, zorg of ondersteuning. Eventueel ben je ook mentor van een klas. Als docent bij Curio ben je natuurlijk een ware expert op jouw vakgebied. Maar daarnaast kan je op een creatieve manier de stof overbrengen (didactiek) en coach en begeleid je graag jongeren (pedagogiek).

Je hebt een signalerende functie waarin de leerling/student centraal staat. Samen met collega’s zorg je voor de benodigde begeleiding aan de leerling/ student. Eventueel ben je ook mentor van een klas. Als mentor heb je met jouw groep veelvuldig contact en begeleid je hen op diversen gebieden.

Eisen

Functie-eisen
Je weet jouw vak op een creatieve manier over te brengen en prikkelt hierbij de nieuwsgierigheid van onze leerling/ studenten. Je maakt hierbij bijvoorbeeld gebruik van nieuwe digitaal tools of je bedenkt een andere manier om jouw les beter te laten aansluiten bij onze doelgroep. Je zoekt hierbij ook de aansluiting met het bedrijfsleven.
Je hebt aantoonbare affiniteit met het beroepsonderwijs. Je hebt een goede dag gehad als je onze leerlingen/studenten weer een stapje verder hebt gebracht in hun (persoonlijke) ontwikkeling.
Onze kernwaarden: nieuwsgierig, deskundig en zelfbewust passen jou dan ook als een jas.
 Verder:
  • Ben je in het bezit van een tweede graads bevoegdheid voor Nederlands;
  • Heb je ervaring met het begeleiden/coachen van jongeren/studenten;
  • Heb je ervaring met het geven van online lessen/ hybride onderwijs;
  • Werk je graag samen met jouw collega’s om het beste uit onze leerlingen/studenten te halen;

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Curio is een organisatie volop in ontwikkeling. Ook onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om hun kwaliteiten te ontwikkelen. En om mee te denken over en werken aan onderwijsinnovaties. We maken dit mogelijk door te zorgen voor een cultuur waar "liefde voor leren" ruim baan krijgt. Via onze Curio academie zijn er cursussen, trainingen en workshops beschikbaar om jezelf een loopbaan lang te blijven ontwikkelen.
Daarnaast bieden wij:
  • Salaris maximaal €4.429,- bij een fulltime dienstverband;
  • Vakantiegelduitkering 8% van het jaarsalaris;
  • Eindejaarsuitkering 8,33% van het jaarsalaris;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een thuiswerkregeling en een bijdrage in de (aanvullende) ziektekostenverzekering;
  • Goede pensioenopbouw bij ABP;
  • Loopbaan lang ontwikkelen met onze Curio Academie.

Over Curio Bestuurscentrum

Naam school
Adres
Trivium 76 , 4873LP Etten-Leur
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Monique Buitelaar
Omschrijving
Curio
De ambitie van Curio is zorgen dat onze studenten kansrijk en wendbaar zijn op het moment dat ze klaar zijn met hun opleiding, zodat ze zijn voorbereid op de flexibele arbeidsmarkt van de toekomst. Onze vmbo-scholen vind je van Andel tot in Halsteren. Daarnaast hebben wij het mbo in Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. Wij helpen om onze leerlingen en studenten het beste uit zichzelf te halen. Hoe oud ze ook zijn. Zodat de regio dat ook kan doen. Wij zijn de beroepsopleider van West-Brabant.


 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de knop 'Solliciteren'. Je motivatiebrief met CV (in pdf-formaat) kun je richten aan Monique Buitelaar, Vakspecialist Arbeidsmarkt en Recruitment
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.