Vacature Docent Engels in Raalte

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Engels 
Datum online
2021-09-30 30-09-2021
Sluitingsdatum
29-10-2021
Met ingang van
10-01-2022
Referentienummer
4689
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5 - 0,6
Omschrijving

Heb je een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Engels? Voor ons havo/vwo zoeken we een enthousiaste docent, die het leuk vindt om jongeren enthousiast te maken voor de Engelse taal en cultuur. Ben je per 10 januari 2022 beschikbaar voor een parttime baan bij ons in Raalte? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! 

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen Engels en begeleidt onze leerlingen tijdens hun keuzestudie-uren. Met de vakgroep Engels maak je deel uit van het team dat samenwerkt met de vakgroepen Frans, Nederlands en Duits. Als docent heb je ook een taak als mentor. 

Jouw profiel 

Je hebt een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Engels of bent in afronding van je studie hiervoor. Van jou verwachten we openheid, collegialiteit en relativeringsvermogen. Verder ben je een flexibele, pragmatische en positief ingestelde docent. Je hebt ervaring als mentor en de omgang met leerlingen gaat je goed af. Je weet als geen ander hoe je jongeren een moderne vreemde taal aanleert. 

Jouw werkplek  

Carmel College Salland in Raalte is een brede scholengemeenschap met meer dan 2.500 leerlingen en ruim 300 medewerkers. Een school waar volop mogelijkheden zijn om in gezamenlijkheid verder te bouwen aan het onderwijs. We bieden praktijkonderwijs, vmbo basis, kader en gemengd theoretische leerweg, havo, vwo en vwo+. Je bent werkzaam op de locatie Hofstedelaan. Hier zijn het havo en vwo gevestigd. 

Het onderwijs is georganiseerd in teams. Elk team heeft een eigen domein in een deel van de school. Dit heeft als voordeel dat de leerlingen in een overzichtelijke en vertrouwde omgeving werken, waar ze gezien en gekend worden. De teamleden zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het pedagogisch-didactisch klimaat en de begeleiding van de leerlingen, uiteraard onder leiding van de teamleider. Op deze wijze kunnen wij leerlingen optimaal begeleiden bij hun ontwikkeling. 
 
Naast de reguliere lessen is er aandacht voor ervaringsleren en is er ruimte voor leerlingen om keuzes te maken, bijvoorbeeld bij de Carmel Classes in de onderbouw en bij de keuzestudie-uren. Iedere leerling beschikt over een laptop, die natuurlijk ook ingezet wordt voor online lessen via Microsoft Teams for Education. 

Ons aanbod 

Het betreft een parttime baan van 0,6 fte, tijdelijk ter vervanging van zwangerschap vanaf 10 januari 2022.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro (LB) bruto per maand bij een volledig dienstverband. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.  

Het Carmel College Salland maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 

Meer weten? 

Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij: 

Contactpersoon: Jacqueline Maatman 
Functie: Teamleider 
Telefoon: 0572 - 34 85 00. 

Solliciteren 

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk (bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren). 
 
Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs. 

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Over Carmel College Salland

Adres
Florens Radewijnsstraat 6 , 8101BW Raalte
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Carmel College Salland vind je op: www.carmelcollegesalland.nl.

Carmel College Salland is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.