Vacature Projectleider Bouw in Heel Nederland

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Projectleider Bouw 
Datum online
2021-09-29 29-09-2021
Sluitingsdatum
28-11-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving
Wellantcollege, Helicon Opleidingen en CITAVERDE College zijn vanaf augustus 2021 samen verder gegaan onder de naam Yuverta. Door onze krachten te bundelen, blijven we kleinschalig en persoonlijk onderwijs in de regio aanbieden. Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen met vmbo, mavo en het groene lyceum. Op onze mbo verzorgen we opleidingen op alle niveaus. Ook bieden we verschillende cursussen en trainingen aan. We hebben scholen van Amsterdam tot Heerlen en Den Haag tot Velp. Jaarlijks leiden we ruim 20.000 leerlingen en studenten op. Dat doen we met ruim 2.500 enthousiaste collega’s verspreid over onze 53 schoollocaties. Groot, maar bewust kleinschalig én dichtbij. Duurzaamheid vinden we belangrijk. We houden ons bezig met thema’s die er toedoen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collega’s en de regio. Wil jij meewerken aan de toekomst van anderen, de wereld en jezelf? Dan voel jij je thuis bij Yuverta én thuis in de toekomst!

"Je ontwikkelt meer bij Yuverta"

Onze afdeling
De afdeling 'Huisvesting & Facilities' maakt onderdeel uit van de ondersteunende dienst 'Bedrijfsvoering'. Met ca. 20 collega's voeren we de regie op de gehele vastgoedportefeuille van Yuverta en werken daarbij nauw samen met de regio's en locaties. Als afdeling houden wij ons o.a. bezig met vastgoedstrategieën, projectontwikkeling, nieuwbouw, renovatie en dragen zorg voor het beheer & onderhoud en de facilitaire dienstverlening. Daarvoor stellen we beleid op, geven gevraagd en ongevraagd advies en werken we projectmatig. De afdeling kent 3 vakgroepen; Huisvesting, Facilities en Beheer & Onderhoud. We willen een professionele partner zijn voor de schoollocaties en de regio's en zorgen effectief en efficiënte voor een verantwoorde vastgoedportefeuille. Het ontwikkelen, beheren en onderhouden van duurzame, veilige, representatieve en inspirerende onderwijs-/werkomgevingen is waar ons hart sneller van gaat kloppen.

De functie
Als Projectleider Bouw ben je, samen met je 4 andere collega's, onze deskundige op het gebied van vastgoedontwikkeling. Je bent betrokken vanaf de initiatief fase, waarbij je de planontwikkelaars en huisvestingsadviseurs ondersteunt, om vervolgens het stokje van hen over te nemen later in het traject en de rollen omdraaien. Vanaf oplevering en nazorg draag je zorg voor overdracht aan je collega's die het project vervolgens in beheer nemen.

Jouw profiel
 • Je bent een allround professional met bouwkundige achtergrond en de nodige relevante werkervaring en hebt affiniteit met onderwijs bouwprojecten.
 • Je werkt georganiseerd en bent goed in staat in een multidisciplinair bouwproject informatie te vergaren, te ordenen en voor jezelf en anderen overzicht te behouden om dit vervolgens om te zetten naar passende besluiten.
 • Je bent stressbestendig, flexibel en resultaatgericht; jij wordt niet zenuwachtig van een deadline of actielijst.
 • Je bent communicatief vaardig en weet vlot en zakelijk contacten te leggen. Je bent in staat zowel de taal van het onderwijs te spreken als de toon van aannemers en leveranciers te slaan. Een werkgroepoverleg met eindgebruikers leiden geeft jou energie, het nakomen en 'najagen' van contractafspraken geeft jou voldoening.
 • Je bent organisatiesensitief en verbindend en snapt als geen ander dat een bouwproject pas geslaagd is als ook de laatste opleverpunten zijn afgehandeld. Jij behoudt daarbij balans tussen planmatig handelen en flexibel anticiperen op veranderende omstandigheden.
 • Je hebt een aanpakkersmentaliteit; vele details maken het geheel, jij bent van de details zonder het geheel uit het oog te verliezen.
 • Je bent in staat meerdere projecten tegelijkertijd te managen.
 • Ervaring met verschillende bouworganisatievormen (traditioneel, bouwteam, UAV-gc) is een pré
 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau, met als studieachtergrond 'bouwkundig' of gelijkwaardig.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring, waarbij met name het acteren in een vergelijkbare werkomgeving (maatschappelijk georiënteerd in een projectmatige context) een pré is.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs en auto.
Je werkzaamheden
 • Je projecten kunnen verschillen van omvang. Het kunnen nieuwbouw/renovatieprojecten betreffen, maar ook kleinere verbouwingsprojecten kunnen onderdeel uitmaken van je werk.
 • Je voert de regie op de disciplines bouwkundig, installaties, ICT, civiel en facilitair, van het opstellen van de (technische) specificaties tot en met nazorg.
 • Je stuurt en rapporteert op de beheerelementen geld, tijd, kwaliteit, informatie & organisatie en brengt risico's in kaart.
 • Je vult de opdrachtgeversrol richting (raam)contractanten in.
 • Je besteedt bouwkundige, installatietechnische, civiele en groenwerkzaamheden aan (EA, MVO dan wel enkelvoudig; afhankelijk van omvang); eventueel ondersteunt door collega's van de afdeling inkoop en contractmanagement.
 • Je draagt bij aan de professionalisering van de afdeling.
Wat bieden wij
Bij ons verdien je een goed en marktconform salaris (schaal 11). Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.
Yuverta heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Lijkt het je wat?
Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via de website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button 'direct solliciteren'.
We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Daarom raden we je aan om altijd via Werken bij Yuverta te solliciteren en niet via een ander platform.
Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten
Neem contact op met Djaïr Lubsen, Corporate Recruiter, T: 06-51655394.

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactietermijn van deze vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door bemiddelaars wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Opleiding
Overige
Minimaal aantal jaren werkervaring
2

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 11

Over Yuverta

Naam school
Adres
De Molen 94 , 3995AX Heel Nederland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Werving en Selectie
Omschrijving
Hoi, welkom bij Yuverta!

Met ingang van schooljaar 2021-2022 heten al onze scholen Yuverta.
Het is een originele, dynamische en open naam. Met indirecte verwijzingen naar jij, jeugd, groen en toekomst. We zijn er ontzettend trots op!

Een nieuwe naam = meer dan een nieuw jasje. Onze nieuwe naam staat voor wie en wat we willen zijn: Thuis in de Toekomst. We bieden onze leerlingen, studenten en cursisten een vertrouwde basis. Van daaruit kunnen ze zich voorbereiden op de toekomst.

‘Thuis in de toekomst’ heeft ook een belofte in zich: op onze vakgebieden zijn we innovatief en ondernemend. We kijken en lopen vooruit, bieden meerwaarde en zijn daarmee van betekenis. Op thema's die ertoe doen, zoals klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We zijn op duurzame wijze verbonden met de toekomst van de wereld. Zelf en in samenwerking met anderen. Met het bedrijfsleven verkennen we de wereld van nu en morgen en samen met hen werken we aan een duurzame verbetering van ons onderwijs. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.