Vacature Onderwijsassistent voortgezet onderwijs in Gouda

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent voortgezet onderwijs 
Datum online
2021-09-28 28-09-2021
Sluitingsdatum
19-11-2021
Met ingang van
01-10-2021
Referentienummer
4686
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 - 1,0
Omschrijving
Heb jij affiniteit met het onderwijs en wil je graag werken met jongeren tussen de 12 en 18 jaar? Solliciteer dan direct voor plek binnen ons team!

Wie zijn wij?
Het Antoniuscollege Gouda is een school voor gymnasium/atheneum/havo. Binnen deze opleidingen bieden wij de leerroutes TTO, Breed en Technasium. Voor hoogbegaafde leerlingen hanteren wij de uitgangspunten van de BPS (begaafdheidsprofielscholen). 

Jouw profiel
Je bent een teamplayer, open, collegiaal en beschikt over relativeringsvermogen en een positieve instelling. Daarnaast ben je flexibel en pragmatisch. Je staat open voor feedback en kunt deze ook geven.
Een afgeronde mbo-opleiding als onderwijsassistent is mooi meegenomen maar niet vereist. Je hebt inzicht in de organisatie van een onderwijsinstelling, je bent vaardig in het contact met leerlingen, je hebt affiniteit het onderwijs en beschikt over didactische en pedagogische vaardigheden. 

Jouw taken
Je assisteert de docent bij de lesgevende taak waarbij enige interpretatie is vereist en assisteert bij de begeleiding van leerlingen. Daarnaast voer je diverse administratieve, ondersteunende, beherende en instruerende werkzaamheden uit.
Ook het co├Ârdineren van activiteiten behoort tot je werk. Bij het verrichten van je werkzaamheden heb je contacten met leerlingen, ouders en docenten.

Benoemingsomvang
Ge├»nteresseerden worden uitgenodigd te solliciteren bij een beschikbaarheid van 0,6 fte tot 1,0 fte.

Ons aanbod
Het betreft een tijdelijke baan met kans op verlenging. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 2.659 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 5/ Onderwijsassistent B)  conform de CAO VO.
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, laptop van school, korting op premie ziektekostenverzekering en fiscale voordelen op aanschaf fiets en deelname aan bedrijfsfitness.
Carmelcollege Gouda maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 
Herken je je in bovenstaand profiel en ben je fulltime beschikbaar? Dan komen we graag met je in contact!

Nieuwsgierig naar meer?
Bel dan met Daan Meijer (teamleider) 06 1951 2254 voor meer informatie over de functie of  met Jolanda Kempers (HR) voor vragen over de procedure: 06 - 83 23 59 18.

Wil jij deel uitmaken van ons team?
Solliciteer! Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren. Solliciteren doe je via de button 'solliciteer'.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Opleiding
Overige

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
OOP 5
Arbeidsvoorwaarden
Maximaal 2.659,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 5).

Over Carmelcollege Gouda

Naam school
Adres
Groen van Prinsterersingel 49 , 2805TD Gouda Zuid-Holland
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over Carmelcollege Gouda vind je op: www.carmelcollegegouda.nl.

Carmelcollege Gouda is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.