Vacature Docent Nederlands in Gouda

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Datum online
2021-09-27 27-09-2021
Sluitingsdatum
12-11-2021
Met ingang van
01-10-2021
Referentienummer
4685
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving
Een school is méér dan schoolvakken. Wat voor extra's geef jij onze leerlingen mee? Wij zoeken een tweedegraads docent Nederlands. Wil je jouw visie met ons delen en heb je interesse in het werken bij een groeiende VO-school met ambitie en een prima sfeer waar je jouw enthousiasme voor jouw vak kunt delen met leerlingen en vakgenoten? Solliciteer dan direct!

Past Carmelcollege Gouda bij jou?
Het Antoniuscollege Gouda, Antoniusmavo XL en ISK Gouda vormen samen het Carmelcollege Gouda. We zijn een scholengemeenschap die haar leerlingen in een veilige en zorgzame omgeving met uitdagend en contextrijk onderwijs wil vormen en opleiden tot verantwoordelijke, creatieve, zelfbewuste en zelfsturende wereldburgers, betrokken bij de medemens en dienstbaar aan de maatschappij.

Antoniusmavo XL is anders dan andere mavo's omdat leerlingen zelf de dag indelen met een flexrooster, ze zowel leren als doen, persoonlijk onderwijs krijgen (met een eigen leerroute) en individueel worden begeleid. Wij bieden Totaal Onderwijs, dat wil zeggen: wij bereiden onze leerlingen voor op vragen die de toekomst aan hen stelt. Daarom staan op het Antonius naast slagen met hoge cijfers, (sociale) vaardigheden centraal. We willen een brug slaan tussen onderwijs 'oude stijl' en de 'real world'. Kennen én kunnen staan centraal. De kernwaarden van waaruit wij werken: resultaatgericht, kracht, grensverleggend en jezelf zijn, maken dit mogelijk.

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Nederlands aan leerlingen mavoleerlingen. Met jouw passie voor Nederlands weet je leerlingen te stimuleren om individuele capaciteiten te ontdekken en laat je ze het plezier van het vak ervaren.
Jouw profiel
Je bent 2e graads bevoegd (of in de afrondende fase van de opleiding) en vindt het een uitdaging je vak te ontwikkelen en samen te werken met je collega's.
Je bent een teamplayer, open, collegiaal en beschikt over relativeringsvermogen. Tevens ben je flexibel, pragmatisch en hebt een positieve instelling. Je wilt jouw passie voor je vak graag overbrengen op je leerlingen en bovendien sta je open voor feedback en kan deze ook geven. 

Wat bieden wij?
Een baan van 0,4 fte (16 werkuren) en een tijdelijke aanstelling voor de duur van schooljaar 21/22, met de mogelijkheid van verlenging. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 10). 
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, is er een pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en korting op de premie ziektekostenverzekering.

Het Carmelcollege Gouda maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Stichting Carmelcollege betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Benoemingsomvang
Geïnteresseerden worden uitgenodigd te solliciteren bij een beschikbaarheid van 0,6 fte tot 1.0 fte.

Nieuwsgierig naar meer?
Bel dan met Ruud Paalvast (teamleider)  06 1798 0401 -  of Jolanda Kempers (HR)  06 – 83 23 59 18.

Wil jij deel uitmaken van ons team? Solliciteer!
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Over Carmelcollege Gouda

Naam school
Adres
Groen van Prinsterersingel 49 , 2805TD Gouda Zuid-Holland
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over Carmelcollege Gouda vind je op: www.carmelcollegegouda.nl.

Carmelcollege Gouda is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.