Vacature Intern begeleider voor tweetalige basisschool in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Intern begeleider voor tweetalige basisschool 
Datum online
2021-09-27 27-09-2021
Sluitingsdatum
25-10-2021
Met ingang van
1-11-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5 fte
Omschrijving
Wij zijn op zoek naar … dé bevlogen en energieke interne begeleider. Wil je vanuit je christelijke identiteit het onderwijs vormgeven? Dan zijn wij wellicht een match!

Op de Ontmoeting streven we naar innovatief en kwalitatief goed onderwijs. Binnen ons onderwijs maken wij gebruik van de ‘21st Century Skills’, zoals: kritisch denken, probleemoplossend vermogen, creativiteit, computational thinking en samenwerkend leren. Met het advies van ‘Ons Onderwijs2032’ aan de staatssecretaris Sander Dekker van OC&W is er een visie gekomen op het onderwijs van de toekomst. In dit rapport is aandacht voor het totale leren van kinderen. De overheid wil kinderen opvoeden tot aardige, waardige en vaardige volwassenen.

Engels, ondernemerschap, economie, gedeeld leiderschap en mediawijsheid worden nog belangrijker voor de huidige generatie die over twintig jaar de arbeidsmarkt opstapt. Deze vaardigheden zijn zowel van belang voor de kinderen die een theoretische vervolgopleiding kiezen als voor de meer praktisch ingestelde talenten.

Voor deze prachtige school in Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een interne begeleider. En dan in het bijzonder iemand die de Engelse taal beheerst, die beschikt over coachende vaardigheden en een onderzoeksgericht houding heeft.

Wij zijn in het bijzonder op zoek naar iemand die beschikbaar is op maandag en dinsdag.

Eisen

Functie-eisen
Zijn wij een match?
 • Je hebt je PABO-diploma op zak, net of al een tijdje;
 • Je beheerst de Engelse taal op B2-niveau
 • Je hebt enige ervaring met IB-werk
 • Je bent in het bezit van een master Educational Needs of bent bereid deze te volgen;
 • Je bent per direct beschikbaar of op korte termijn;
 • Je geeft je leven vorm aan de hand van een christelijke indentiteit en draagt dit ook uit.
Voldoe je aan bovenstaand profiel? Dan hebben we wellicht een match! We hebben ook een mooi aanbod voor je. Onderstaand zie je wat wij je kunnen bieden.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Dit is ons aanbod aan jou:
 • Een brutosalaris tussen de €2678,- (starter) en €4113,- (ervaren) op basis van een fulltime werkweek en ervaring;
 • Overige vergoedingen, pensioenregeling en een fietsplan;
 • Een uitdagende baan als IB-er;
 • Een gezonde werk/privé balans;
 • Een coach die samen met jou werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Wanneer je nieuw bent word je begeleid door een interne mentor;
 • Een platte organisatie, waarin jij hét verschil kunt maken en gehoord word. Daarnaast heb je leuke collega’s waarmee je altijd kunt sparren;
 • Reiskostenvergoeding volgens cao.
Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van bovenstaand aanbod dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Over De Ontmoeting

Naam school
Adres
Fascinatio Boulevard 470 , 2909VA Capelle aan den IJssel
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Dhr. Paul de Jong
Omschrijving
Onze Stichting heeft 9 uiteenlopende scholen waarin ruim 2000 leerlingen les krijgen. Bij onze medewerkers staat talentontwikkeling hoog in het vaandel. Door een klein stafbureau gaat er veel geld naar de scholen.

Medewerkers kunnen gebruikmaken van een reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering.
Vervanging van leerkrachten is goed geregeld door middel van clustervervangers die in dienst zijn van de organisatie.
Bijzonderheden
We verwachten van leerkrachten dat zij vanuit hun christelijke levensovertuiging de identiteit van de school kunnen uitdragen op basis van de identiteitsnotitie.

Alle medewerkers zijn ambassadeurs van de Stichting en zien het daarom als hun taak om kwalitatief onderwijs te laten plaatsvinden, waarin het evangelie van Jezus Christus de inspiratiebron is.

Medewerkers doen er alles aan om de scholen te laten ontwikkelen tot zelfstandige, verantwoordelijke en vernieuwende organisaties waarin de missie herkenbaar is.

Medewerkers gaan respectvol om met mensen en gedragen zich verantwoordelijk ten opzichte van de middelen die hen zijn toevertrouwd. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Laten we samen de uitdaging aan gaan! We staan voor je klaar om een gesprek aan te gaan. Je kunt je sollicitatie mailen naar vacature@stichtingpcpo.nl of direct reageren via Meesterbaan.

Eerst meer informatie inwinnen? Dit kan bij Paul de Jong (stafmedewerker P&O)  via 06 44885406, per mail op p.jong@stichtingpcpo.nl of bij Eline Willems-Huurman (directeur) op 06 44 88 60 46.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.