Vacature BHC-212211 Docent Praktijkonderwijs 0,5 fte in Boxtel

Onderwijs

Vacature

Functietitel
BHC-212211 Docent Praktijkonderwijs 0,5 fte 
Datum online
2021-09-24 24-09-2021
Sluitingsdatum
30-10-2021
Met ingang van
2021-09-24
FTE
0,5
Omschrijving
Het Baanderherencollege Praktijkonderwijs onderscheidt zich als een eigentijdse school; een school die leerlingen uitstekend voorbereidt op beroep, eventueel vervolgonderwijs en een goede plaats in de maatschappij. Wij vinden het van belang dat onze leerlingen zich gekend en erkend voelen. De kwaliteit van de leerling- en mentorbegeleiding is zeer belangrijk. Dit profiel leidt tot twee kernwaarden;
- De leerling gekend. Deze kernwaarde gaat over de veilige sfeer op school, de centrale rol voor de mentor en de korte lijnen tussen school, leerling en ouders. Onze slogan ‘Je telt mee op het BHC’ appelleert aan een sterk punt van de school, namelijk dat leerlingen zich gekend en erkend voelen.
- Persoonlijk presteren. Deze kernwaarde gaat over het onderwijs, waarbij persoonlijke prestaties tellen. Gepersonaliseerd leren gaat om differentiëren, talentontwikkeling, leren door doen en de inzet van technologische hulpmiddelen. Er valt veel te kiezen en er is ruim aandacht voor LOB.

Wij bieden leerlingen veel uitstroommogelijkheden. Zo worden leerlingen begeleid naar de reguliere arbeidsmarkt, maar ook naar een beschermde arbeidsplaats. Uitstroom naar vervolgonderwijs op een ROC/AOC behoort tot de mogelijkheden, evenals begeleiding naar dagbesteding.
Het Baanderherencollege maakt onderdeel uit van de OMO Scholengroep Boxtel en resulteert onder het bestuur van de vereniging OMO.
Wij bieden een uitdagende werkomgeving in een school die zich constant ontwikkelt met vernieuwende onderwijsprocessen en inspirerende leeromgevingen.

We zijn op het Baanderherencollege per onmiddellijk op zoek naar een enthousiaste en leerlinggerichte Docent Praktijkonderwijs (+ 0,5 fte).
Het betreft een tijdelijke aanstelling tot 1 augustus 2022, met een optie voor verlenging tot 1 augustus 2023 op basis van een projectaanstelling in verband met het Nationaal Programma Onderwijs (NPO).

Wat vragen wij;
- Een Pabo diploma of een 2e graads lesbevoegdheid geldt als vereiste;
- Je hebt ervaring met het beroepsgerichte onderwijs;
- Je bent breed inzetbaar in alle leerjaren;
- Affiniteit met de doelgroep PrO-leerlingen is een must;
- Bij voorkeur heb je al enige jaren ervaring opgedaan binnen het Pro en/of het VSO of vmbo;
- Je kunt goed zelfstandig als ook in teamverband functioneren;
- Je bent meer pro- dan reactief;
- De werkdagen worden in overleg bepaald.

Voor meer informatie over het Baanderherencollege verwijzen we je graag naar onze website www.osbboxtel.nl

Heb je interesse? Dan ontvangen we jouw motivatiebrief en curriculum vitae graag uiterlijk 29 oktober 2021 via de website van Ons Middelbaar Onderwijs, www.omo.nl.
Let op, alleen sollicitaties ontvangen via www.omo.nl worden in behandeling genomen!

Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij dhr. J. van den Berg (directeur), te bereiken bij voorkeur via de mail j.vd.berg@bhc.nl (tel.nr. 0411 - 676 924).

Over Baanderherencollege

Naam school
Adres
Baanderherenweg 2 , 5282RJ Boxtel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Het Baanderherencollege onderscheidt zich als een eigentijdse school; een school die leerlingen uitstekend voorbereidt op vervolgonderwijs, beroep en een goede plaats in de maatschappij. De leer- en leefomgeving is zodanig dat de leerling zich er thuis voelt. Hij wordt aangesproken op zijn talenten en begeleid naar een zelfstandige wereldburger. Respect voor elkaar en een veilige schoolomgeving zijn daarbij belangrijk. Onze slogan voor leerlingen, ouders en personeel is: Je telt mee op het BHC.
Bijzonderheden
Het Baanderherencollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.