Vacature Onderwijsassistent SO in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent SO 
Datum online
2021-09-22 22-9-2021
Sluitingsdatum
17-7-2022
Met ingang van
Per direct
Omschrijving
# Mytylschool De Brug

**_Per direct zijn wij op zoek naar een onderwijsassistent die ook affiniteit heeft met verzorgende taken._**

_Een onderwijsassistent voor 1,0 fte die in de periode tot januari 2022 flexibel inzetbaar is in de verschillende groepen op de afdelingen SO Basis. Vanaf januari 2022 in een nieuw te vormen kleutergroep._

Mytylschool de Brug, school binnen stichting BOOR, verzorgt onderwijs aan leerlingen van 4 tot 20 jaar met lichamelijke en eventueel bijkomstige verstandelijke beperkingen, verdeeld over 3 afdelingen, een afdeling SO Basis, afdeling VSO-Praktisch gericht en een afdeling VSO-vmbo/havo.
De school werkt nauw samen met Rijndam Revalidatie, leerlingen krijgen een gecombineerd aanbod van adaptief onderwijs en revalidatiebehandelingen.

Mytylschool de Brug is met ingang van 1 augustus 2021 voor de afdeling SO Basisgericht op zoek naar versterking van het team. Het betreft voor het eerste jaar een tijdelijk dienstverband, met uitzicht op een vaste benoeming.

Voor meer informatie over onze school en ons onderwijs adviseren we om onze website en de digitale schoolgids te lezen, beiden te vinden op www.mytylschooldebrug.nl.

## Hoe verder?

Is jouw antwoord op de gestelde vragen ja en ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden? Dan komen we graag in contact met je. Voor informatie of vragen kun je mailen naar Janneke Boeijen, afdelingsleider, jboeij@mytylschooldebrug.nl.

Wil je direct solliciteren? Solliciteer danuitsluitend via de sollicitatieknop.

Solliciteren kan uitsluitend digitaal.
Referenties opvragen hoort bij de procedure.

**Acquisitie**

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Minimaal aantal jaren werkervaring
- Een passend MBO diploma niveau 4 - Een competente, gediplomeerde onderwijsassistent met een goede beheersing van de Nederlandse taal - Je bent een aanpakker - Je bent een enthousiaste teamspeler - Je bent flexibel en een harde werker - Een persoon die, net als onze leerlingen, denkt in mogelijkheden - Bereid om aanvullende (interne) cursussen te volgen op het gebied van tillen, protocollen etc
Functie-eisen
- Werkzaamheden uitvoeren die liggen op het terrein van de lichamelijke verzorging
- Behulpzaam zijn bij de werking, het installeren en de bediening van aangepaste materialen en hulpmiddelen
- Waar nodig tijdens de lessen ondersteuning bieden aan de leerling
- Leerlingen begeleiden bij het verwerven van vaardigheden
- Leerlingen stimuleren en begeleiden in gedrag en werkhouding om het leerproces van henzelf en/of de groep te bevorderen
- Specifieke onderwijsopdrachten uitvoeren met individuele leerlingen of groepjes leerlingen in opdracht van de leerkracht
- In overleg met de leerkracht de ontwikkelingsvoortgang van leerlingen registreren

Over Mytylschool De Brug

Naam school
Adres
Ringdijk 84 , 3054KV Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet speciaal onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo
Omschrijving
Mytylschool de Brug is een school voor leerlingen van 4 - 18 jaar met een lichamelijke beperking en functionerend op een cognitieve niveau van ZML tot normaal lerend.In samenwerking met Rijndam revalidatiecentrum bieden wij een compleet onderwijs-zorgarrangement waarbij het streven is de leerlingen vanuit een veilig klimaat toe te leiden naar een volwaardige plaats in de samenleving. Het onderwijsprogramma is daarom gericht op het uitstroomperspectief van de leerling.

Mytylschool De Brug biedt een veilige omgeving voor kinderen waar men niet alleen komt om te leren, maar ook om elkaar te ontmoeten en te spelen. De school is uiteraard toegankelijk gemaakt voor rolstoelen maar is ook voorzien van allerlei aanpassingen waardoor kinderen zo min mogelijk last zullen hebben van lichamelijke beperkingen. We hopen dat de school ook voor ouders een ‘thuisgevoel’ zal geven. De school heeft drie afdelingen: een basisafdeling SO (zml en normaal lerenden), een VSO Praktisch gericht onderwijs (zml) en een VSO vmbo-havo afdeling (normaal lerenden).

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de knop solliciteren voor meer informatie over deze vacature.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.