Vacature Conciërge in Den Bosch

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Conciërge 
Datum online
2021-09-21 21-09-2021
Sluitingsdatum
21-10-2021
Met ingang van
1 januari 2022
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Omschrijving
Facilitair Bedrijf & IT
Het Facilitair Bedrijf & IT zorgt binnen het Koning Willem I College voor een adequate en efficiënte ondersteuning van primaire en secundaire processen. Onderwijskundige en organisatorische ontwikkelingen stellen voortdurend nieuwe eisen aan huisvesting, inventaris en IT-voorzieningen. Het Facilitair Bedrijf & IT tracht aan deze eisen te voldoen en ziet er bovendien op toe dat facilitaire managementinformatiesystemen up-to-date zijn en blijven. Het team bestaat uit ongeveer 90 medewerkers verdeeld over o.a. de beveiliging, conciërges, receptiemedewerkers, kantinemedewerkers en medewerkers van de postkamer.

We zijn opzoek naar een conciërge.

 
Wat ga je doen?
Als conciërge bestaan je taken uit algemene conciërgewerkzaamheden en taken gericht op onderhoud van het gebouw en de inventaris. Je houdt je bezig met het regelen van het beheer en de inrichting van ruimtes en terreinen. Daarnaast signaleer en verhelp je eenvoudige gebreken, help je bij kleine verbouwingen en storingen. Bij complexe storingen zorg je ervoor dat deze door anderen verholpen worden. Je verricht eenvoudige met elkaar samenhangende administratieve, ondersteunende, service verlenende en logistieke werkzaamheden.

Eisen

Functie-eisen
Wat verwachten we van jou?
Om deze functie in te kunnen vullen heb je:
• Praktische kennis van veiligheidsvoorschriften, inspectievoorschriften en eigenschappen van materialen en middelen.
• Technisch achtergrond, bij voorkeur elektro en werktuigbouw

 
Je bent communicatief vaardig en goed in het omgaan met medewerkers, studenten en bezoekers. Daarnaast ben je vaardig in het oplossen van problemen bij storingen en onderhoud en in het uitvoeren van routine controlewerkzaamheden. Ook het verrichten van klein onderhoud gaat je goed af.
Je helpt mee om onze ambities waar te maken door lef te tonen en te gaan doen! Commitment, Respect, Vertrouwen, Luisteren, Stimuleren en faciliteren zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

 
Wat verwachten we van jou?
• Je beschikt over een mbo4-diploma
• relevante certificaten zoals BHV en EHBO (of bereidt deze te halen)
• Je bent in het bezit van een rijbewijs zodat je kunt reizen tussen de verschillende locaties van het college.
• Je bent bereid zijn om een avonddienst te draaien
• Indien je over een technische achtergrond beschikt dan is dat een belangrijke pré.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden we?
De sfeer binnen het college is informeel en laagdrempelig, er is veel aandacht voor de werk- en leeromgeving. Ons college is een echte ontmoetingsplek, een ‘sticky campus’. Met onze mooi ingerichte praktijklokalen bootsen we de echte maatschappij zoveel mogelijk na. Als medewerker kun jij hiervan meeprofiteren. Zo kun je een bezoek brengen aan de kapper, kun je een hapje eten in Ons Restaurant of de Mensa en gebruik maken van onze eigen evenementenorganisatie.

We bieden een gevarieerd scholingsaanbod en volop ruimte om je talenten te ontdekken en ontwikkelen.
Het salaris voor deze functie ligt tussen de € 1.828, - en € 2.561, - bruto per maand op fulltime basis (schaal 4, cao mbo). We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 
Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Lau van den Akker, Teamleider. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 073 624 9 581 of via 06 50 84 94 86.
 

Over Koning Willem I College

Adres
Vlijmenseweg 2 , 5223GW Den Bosch Brabant
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Sandra van Linder
Omschrijving

Het Koning Willem I College is een school, gewoon een goede school. Maar, wel eentje die op een eigen manier tegen de wereld aankijkt. Met een eigen cultuur, een eigen plek en een eigen -moderne- manier van lesgeven. Een plek zonder grenzen en met onbegrensde mogelijkheden. Een plek waar dingen kunnen en waar altijd iets gebeurt. Wij houden namelijk niet van afwachten. Wij houden van proberen; experimenteren. Leren door dingen te ervaren. Door gewoon vanaf dag één aan de slag te gaan. Daarom hebben we hier een bank, een garage, een restaurant en zelfs een theater. Zo leiden we studenten op die zelf iets kunnen bedenken, en het vervolgens ook zelf kunnen doen. Vakmensen die goed voor zichzelf en voor de wereld om ons heen zorgen.
Het Koning Willem I College is een UNESCO-school. We zeggen daarom ook: 'We gaan voor een betere wereld'. Dit is één van onze kernwaarden. Samenleven, goed voor de wereld en elkaar zorgen. Dat vinden we heel belangrijk. We maken onze studenten en medewerkers vertrouwd met het UNESCO-gedachtengoed. Zo dragen we ons steentje bij aan vrede en verdraagzaamheid.

Het Nationaal Programma Onderwijs (NPO) is een investeringsprogramma van het kabinet voor de komende 2,5 jaar om de gevolgen van de coronacrisis voor leerlingen op te vangen. De nadruk ligt vooral op het wegwerken van achterstanden en het inlopen van vertragingen, opgedaan tijdens de coronacrisis. Maar het programma kijkt ook verder: naar de ontwikkeling van een duurzame basis voor goed onderwijs, zodat we het leereffect vasthouden. 
 
Binnen het Koning Willem I College zien wij dit programma als een mooie kans om de kwaliteit van onderwijs en groei en ontwikkeling van onze studenten te waarborgen. Wij kunnen hierbij hulp gebruiken van enthousiaste collega’s! Voor het nieuwe schooljaar zijn wij nog op zoek naar onderwijsprofessionals in vrijwel alle vakgebieden, die ons op tijdelijke basis kunnen helpen om onze studenten te ondersteunen om hun talenten tot bloei te kunnen brengen. Op verschillende afdelingen zoeken wij leraren die extra ingezet kunnen worden.

 
Wil jij een bijdrage leveren aan deze mooie doelstelling? Bekijk hieronder onze actuele (NPO) vacatures.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor de gesprekken is tijd gereserveerd op maandagmiddag 18 oktober 2021.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.