Vacature Docent media, vormgeving en ICT (MVI) in Almelo

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent media, vormgeving en ICT (MVI) 
Datum online
2021-09-20 20-09-2021
Sluitingsdatum
29-10-2021
Met ingang van
20-09-2021
Referentienummer
4676
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,2 - 0,2
Omschrijving
Ben jij docent op het gebied van media, vormgeving & ICT? Geniet jij van de inventiviteit van jongeren? Wil je vmbo-leerlingen voorbereiden op een vervolgopleiding in de creatieve sector? Kom dan ons enthousiaste onderwijsteam versterken!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen media, vormgeving & ICT aan vmbo-leerlingen. Denk hierbij aan lessen op het gebied van vormgeving & productie (o.a. audiovisueel, 2D, 3D, interactief) en ICT (o.a. hardware, software, infrastructuur).
Je zorgt ervoor dat leerlingen hun creativiteit en technische vaardigheden ontwikkelen, dat ze toekomstbestendig zijn en vol vertrouwen met hun (creatieve) vervolgopleiding kunnen starten.

Jouw profiel
Je beschikt over een lesbevoegdheid voor het vak media, vormgeving en ICT of hebt affiniteit met het vak. Kennis van het Adobe Creative softwarepakket en/of affiniteit met ICT (Raspberry Pi / Arduino) is gewenst.

Jouw werkplek
Je werkt in een jong, enthousiast team, dat hard werkt aan de onderwijskwaliteit en affiniteit heeft met het vmbo. Het team is constant op zoek naar verbeteringen en stelt daarbij de leerling centraal. Dit team staat bovendien open voor veranderingen en onderwijsvernieuwingen. Het team werkt met behulp van ICT-rijk onderwijs aan gepersonaliseerd onderwijs.
De Pius X College locatie aan de Van Renneslaan is een vmbo-school in een modern, goed geoutilleerd gebouw. Het is een dynamische school met veel mogelijkheden, zowel voor de leerlingen als voor het personeel. Binnen de school heerst een goede sfeer. Onze slogan is 'Het gaat om jou!'. Met plezier naar school gaan zorgt ervoor dat er ruimte is om te leren. Het welbevinden van elke leerling staat daarom bij ons hoog in het vaandel.

Pius X College is een rooms-katholieke brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs. De school telt circa 1.200 leerlingen en 150 medewerkers en heeft twee locaties in Almelo en één in Rijssen. De locatie Van Renneslaan telt circa 400 leerlingen en 60 medewerkers.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan van 0,2 fte, tijdelijk ter ziektevervanging. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige baan (LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
Het Pius X College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Neem uitsluitend voor meer informatie contact op met:
Contactpersoon: P.H.T.(Pieter) van Schilt
Functie: Directeur
Telefoon: 0546 - 86 00 66
Email: p.vanschilt@piusx.nl

Tijdens de herfstvakantie (van 16 oktober tot en met 24 oktober 2021) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Vanaf 25 oktober 2021 zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor nadere informatie.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. (Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Over Pius X College

Naam school
Adres
César Franckstraat 4 , 7604JG Almelo Overijssel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Pius X College vind je op: piusx.nl.

Pius X College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.