Vacature Leraarondersteuner in Bergen op Zoom

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leraarondersteuner 
Datum online
2021-09-15 15-09-2021
Sluitingsdatum
14-11-2021
Met ingang van
15-09-2021
Aantal uren
32---40
Omschrijving

Waar ga je werken
Auris Dienstverlening biedt ondersteuning in het regulier onderwijs. Leerlingen die slechthorend of doof zijn, of een taalontwikkelingsstoornis hebben, krijgen begeleiding op hun eigen school. Auris Dienstverlening biedt ambulante ondersteuning in het primair onderwijs. Voor meer informatie kun je kijken op onze website.

Wat ga je doen
De leraarondersteuner begeleidt leerlingen met een cluster 2-arrangement één of meerdere keren per week op reguliere basisscholen in de omgeving van Bergen op Zoom. De begeleiding richt zich op extra ondersteuning op het gebied van communicatieve redzaamheid, gehoor en/ of spraak of taalontwikkeling.


Dit doe je uiteraard niet alleen. Je werkt in nauwe samenwerking met, en onder verantwoordelijkheid van, de Ambulant Dienstverlener. Die bepaalt wat voor traject of ondersteuning voor een leerling nodig is. Jij werkt aan de doelen zoals die in samenspraak met betrokkenen, door de ambulant dienstverlener zijn opgesteld. Op die manier kun je een zo compleet mogelijk ondersteuningspakket aanbieden aan iedere leerling.


Wij zijn per 1 oktober 2021 op zoek naar een leraarondersteuner voor 1,0 fte. Het is mogelijk om minder uren in te vullen. Kom jij ons team versterken?


Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Verder biedt Auris jou het volgende;

 • een interessante en boeiende doelgroep
 • een onderwijsveld dat sterk in ontwikkeling is
 • interne opleidingsmogelijkheden in relatie tot specifieke cluster 2 problematiek
 • professionele ruimte en verantwoordelijkheid binnen de kaders die Auris biedt
 • salaris conform CAO PO schaal 7, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal €2.949,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling
 • een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast

Eisen

Functie-eisen

Wie ben jij

Jij bent een leraarondersteuner met ervaring binnen het cluster 2 onderwijs. De woorden: collegiaal, precies en zelfstandig omschrijven jou. Daarnaast neem je mee;

 • minimaal MBO-niveau 4 leraarondersteuner of onderwijsassistent aanvullende diploma’s en onderwijsspecialisaties zijn een pré
 • een flexibele, zelfstandige en reflectieve werkhouding
 • goede pedagogische, didactische en communicatieve vaardigheden
 • een eigen auto met een rijbewijs B
 • woonachtig in de directe omgeving van Bergen op Zoom


Solliciteren

Enthousiast geworden? maken wij graag kennis met jou. Je kunt via onderstaande knop solliciteren. Je kunt reageren tot en met 4 oktober. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 7 oktober. Als je inhoudelijke vragen hebt, kun je terecht bij Hetty Kerkhof, teamleider. Je kunt haar bereiken via h.kerkhof@auris.nl

Over Auris Dienstverlening Bergen op Zoom

Adres
Populierlaan 11 , 4621CH Bergen op Zoom Brabant
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (basis) onderwijs
Omschrijving
Auris Dienstverlening Bergen op Zoom is onderdeel van de Koninklijke Auris Groep, de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. In regio Zuid zijn vier scholen voor speciaal onderwijs (SO), één school voor voortgezet speciaal onderwijs (VSO) en er zijn 4 diensten ambulante begeleiding (ten behoeve van PO/VO/ MBO). Daarnaast zijn er een audiologisch centrum, een afdeling ambulante behandeling en behandelgroepen voor jonge kinderen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.