Vacature Leerkracht groep 7 in Utrecht

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 7 
Datum online
2021-09-14 14-09-2021
Sluitingsdatum
14-10-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Vast
FTE
0,4-0,6
Omschrijving
Voor onze superleuke en gezellige school zoeken we een topleerkracht die de kinderen van onze groep 7 dit schooljaar les wil geven. We zitten nog even in een tijdelijke huisvesting in Lombok, maar gaan in het najaar naar ons nieuwe gebouw, deels gerenoveerd en deels nieuw gebouwd.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Wij zoeken een enthousiaste ervaren leerkracht die zelfstandig inhoud aan de lessen kan geven en die graag samenwerkt binnen onze school. Iemand die nieuwe energie in de school brengt. Ervaring in de bovenbouw is fijn, affiniteit met en kennis van tieners heb je wel nodig. Je werkt samen met een ervaren bovenbouw collega als duo. Eigenaarschap, onderzoeken, samen (werken) en talent zijn de pijlers onder ons onderwijs, we verwachten dat we dat ook terugzien in jouw lessen. 

Wij bieden jou een klas met leuke en leergierige kinderen voor wie jij het verschil kunt maken. Je komt terecht op een reguliere basisschool in de wijk Oog in Al (Utrecht West), met ongeveer 240 kinderen en een betrokken team van 20 collega’s. We kennen elkaar op onze school en er heerst een fijne pedagogische sfeer. We verwachten een proactieve en samenwerkende houding van je.
  • Ga jij elke dag vol enthousiasme voor het beste resultaat?
  • Heb jij hoge verwachtingen van kinderen?
  • Kun jij een goede relatie met kinderen opbouwen en bied je daarbij duidelijkheid en structuur?
  • Stuur jij met complimenten en humor?

Dan maken we graag kennis met je!
 

Over 2e Marnixschool

Naam school
Adres
Dantelaan 2a , 3533VD Utrecht Utrecht
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. josette
Omschrijving
Goed onderwijs, dat hebben Stichting PCOU en Willibrord Stichting voor ogen. Zij verzorgen basisonderwijs, speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs met aandacht voor veiligheid, respect en gelijkwaardigheid.

De 2e Marnixschool is een kleinschalige, gezellige basisschool in Oog in Al, Utrecht, waar leerlingen met plezier naar toe komen. Ouders kiezen onze school vooral vanwege het fijne klimaat, de goede sfeer en de veiligheid. Daarbij behalen we met de kinderen goede onderwijsresultaten. De samenwerking tussen school - ouders - kind is voor ons belangrijk.
Ons onderwijs is gebaseerd op vier pijlers: eigenaarschap, onderzoekend leren, samen(werken) en talentontwikkeling. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie kun je krijgen van Josette Groenewegen, schoolleider directie@2emarnixschool.nl Telefonisch bereik je haar op 030 - 293 38 32 of 06 - 39857533. Je kunt ook terecht bij Jacqueline de Jong, leerkracht en bovenbouw coördinator, per mail j.de.jong-van.bemmel@2emarnixschool.nl, of op 030 - 293 38 32.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.