Vacature Groepsleerkracht in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Datum online
2021-09-14 14-09-2021
Sluitingsdatum
14-11-2021
Met ingang van
per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 1,0
Omschrijving
AWBR zoekt fulltime en parttime leerkrachten, intern begeleiders en andere collega’s die hun talent willen inzetten op onze scholen.

Aan de slag op een basisschool in het altijd bruisende Amsterdam-West?
Solliciteer snel en gemakkelijk via onze vacature website https://www.watjijwilt.amsterdam/vacatures/. Je hoeft geen officiële sollicitatiebrief te sturen, maar schrijf ons een brief waarin je vertelt wie je bent, wat je beweegt en waarom en in welke rol jij wilt werken bij AWBR. Een CV meesturen is handig, dan hebben we al je gegevens bij de hand. Uiteraard kun je ook gewoon bellen als je vragen hebt.
Meer informatie?
Neem contact op met Chris Mulder, projectleider werving en selectie en goed werkgeverschap op telefoonnummer 06-14196086 of mail naar werving@awbr.nl.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja

Over AWBR

Naam school
Adres
Baarsjesweg 224 , 1055AA Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Marjanne de Haas
Omschrijving
Een functie die bij jou past én waar jij het beste tot je recht komt
Ondernemend in onderwijs, dat is waar AWBR voor staat. Onze scholen staan open voor álle kinderen. Een plek waar onderwijs wordt gegeven met aandacht en waardering voor andere opvattingen. Niet apart, maar samen. De uitgangspunten voor de openbare scholen zijn gelijk, de manier waarop les wordt gegeven en de wijze waarop leerkrachten, kinderen en ouders met elkaar omgaan, verschilt per school. Elke school heeft een eigen gezicht, een eigen sfeer en is daarom uniek. Bij onze scholen horen leerkrachten die elke dag het maximale uit zichzelf halen. Met een eigen visie en een persoonlijke aanpak. Zo zit je elke dag vol met nieuwe ideeën, ben je eigenzinnig en vasthoudend. Deze ruimte krijg je bij ons.
Een rol die aansluit bij jouw levensstijl. Het is wat jij wilt. Bekijk al onze vacatures op https://www.watjijwilt.amsterdam/vacatures/

18 scholen, onbeperkte kansen Bekijk al de aangesloten scholen op https://www.watjijwilt.amsterdam/de-scholen/
Amsterdam West Binnen de Ring -stichting voor openbaar primair onderwijs- vormt het schoolbestuur van 18 basisscholen in het Amsterdamse stadsdeel West. Onze openbare basisscholen staan open voor álle kinderen en onze leerkrachten willen deze kinderen stimuleren. Ze geven vertrouwen om te leren en prikkelen nieuwsgierigheid. Alle kinderen worden uitgedaagd om deel uit te maken van de wereld die hen omringt.

Met 18 scholen zijn er onbeperkte kansen. Elke school heeft een eigen gezicht, een eigen sfeer. Sommige scholen hebben gekozen voor een bepaalde manier van lesgeven, bijvoorbeeld Montessori- of Daltononderwijs. Maar alle scholen willen uiteindelijk hetzelfde: goed en passend onderwijs geven in een veilige en inspirerende omgeving.

 
Bijzonderheden

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.