Vacature Administratief medewerker in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Administratief medewerker 
Datum online
2021-09-14 14-09-2021
Sluitingsdatum
20-9-2021
Met ingang van
01-11-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Omschrijving
De Pniëlschool is een reguliere PCBO-school in de wijk Vreewijk in Rotterdam-Zuid. We werken met een team van ongeveer 30 collega’s. De school heeft 230 leerlingen, die zijn verdeeld over 10 reguliere, 2 peuter- en 2 schakelklasgroepen. 
 
De Pniëlschool is een stadsschool, die momenteel geheel wordt gerenoveerd. Met behulp van de methode ‘Startblokken’ werken we ontwikkelingsgericht in de onderbouw. In hogere groepen ligt de nadruk op de basis-vaardigheden.  We werken vanuit het concept ‘Vreedzame School’ aan een veilige sfeer. Het team benut de aanpak van stichting leerkracht voor grotere betrokkenheid en werkplezier.  

De functie op onze school heeft een grote variatie in taken.  Geen 1 dag is hetzelfde. Je pakt taken aan, dit varieert bijvoorbeeld van de aanname van de telefoon, het bijwerken van diverse administratieve overzichten tot aan secretariële ondersteuning.    Hiervoor is het van belang dat je beschikt over een goede beheersing van de mondelinge en schriftelijke Nederlandse taal.  Het werken met een office pakket heeft geen geheim voor jou. 

Eisen

Functie-eisen
Naast affiniteit met een school en de kinderen beschik je over een MBO opleiding op administratief / secretarieel. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
4
Arbeidsvoorwaarden
 • Je hebt een overzichtelijk takenpakket 
 • Er zijn volop kansen voor scholing en ontwikkeling; 
 • Je krijgt fijne collega’s en werkt in een prachtig gerenoveerd schoolgebouw; 
 • We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden als aanvulling op de collectieve arbeidsovereenkomst primair onderwijs (CAO-PO). 

Over Pniëlschool

Naam school
Adres
Sandelingplein 25 , 3075AG Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Dhr. de Wit
Omschrijving
Het markante gebouw (binnenkort nieuwbouw) van de Pniëlschool staat op de grens van de wijken Bloemhof, Hillesluis en Vreewijk. De school betrekt leerlingen uit deze wijken, die ondergebracht zijn in de deelgemeente Feijenoord. De wijken Bloemhof en Hillesluis behoren tot de zgn. Focuswijken. 

De Pniëlschool staat voor:
 • Een veilig en positief schoolklimaat;
 • Een optimale ontwikkeling van de individuele leerling;
 • Het nastreven van hoog gestelde doelen;
 • Een goede zorgstructuur;
 • Gezamenlijke verantwoordelijkheid;
 • Gerichte professionalisering van het team, met als doel hoge kwaliteit van ons onderwijs;
 • Vormgeving aan integratie en goed burgerschap.
Onze school is een multiculturele samenleving. Allen zijn welkom en wij willen al onze leerlingen aandacht en zorg geven. We willen kinderen leren om zichzelf en anderen te accepteren en respecteren, zonder daarbij onderscheid te maken op grond van ras, afkomst, cultuur, sekse of levensovertuiging. Daarbij willen we uitgaan van wat ons bindt, in plaats van waarin we verschillen. Wij laten ons daarbij leiden door normen en waarden, gebaseerd op de Bijbel.
We willen als team een aandeel hebben in het voorbereiden van onze leerlingen op een volwaardige deelname aan de maatschappij van nu en morgen. Dat veronderstelt van hen onder andere zelfstandigheid, sociale en communicatieve vaardigheden, respect voor anders denken en anders zijn en een positief-kritische levenshouding.
In de tijd die onze leerlingen met ons op school doorbrengen, willen we hen dan ook helpen een positief zelfbeeld te ontwikkelen, waarbij zij met zelfvertrouwen en respect voor de ander zichzelf presenteren en op kunnen en durven komen voor zichzelf en hun eigen mening. Zelfreflectie en empathisch vermogen spelen hierbij een belangrijke rol.
Bijzonderheden
De Pniëlschool:
 • Heeft 3 schakelklassen om opvang neveninstromers te verzorgen;
 • Heeft een eigen PSZ met 2 Nulgroepen;
 • Heeft 5 kleutergroepen;
 • Heeft 8 groepen in 3 t/m 8

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
 
Voor mondelinge toelichting kan je contact opnemen met Ingard Lachman, directeur, op 010-4844688. Een gemotiveerde reactie met CV kun je voor 26 september 2021 sturen naar ilachman@pnielschool.nl.   Sollicitatiegesprekken worden in onderling overleg gepland.  
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.