Vacature Onderwijsassistente / leraarondersteuner in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistente / leraarondersteuner 
Datum online
2021-09-13 13-09-2021
Sluitingsdatum
1-10-2021
Met ingang van
Per direct
Omschrijving
# De Piloot

De Piloot is een school voor speciaal onderwijs waar leerlingen onderwijs krijgen die gedragskenmerken vertonen voortkomend vanuit verschillende stoornissen waaronder autisme, angststoornissen en adhd. De leerlingen zijn gebaat bij een medewerkers die affiniteit en/of ervaring hebben met deze doelgroep. De leerlingen hebben behoefte aan duidelijkheid, veiligheid en structuur. Locatie De Vlinder is een dagbehandeling voor jonge kinderen ( 2 tot 7 jaar) waar de leerkracht op de groep samenwerkt met de jeugdzorgwerkers van Enver.

Op locatie De Vlinder in Gouda zijn wij op zoek naar een flexibele onderwijsassistente die een leerkracht kan vervangen bij ziekte en die knutselwerkjes en andere materialen kan verzorgen op aanvraag van de leerkrachten. Meer informatie over onze school vind je op: www.depiloot.nl

Geïnteresseerd? Stuur je sollicitatiebrief en CV zo spoedig mogelijk naar ons toe via de sollicitatie button. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Tamara Hulshoff (afdelingsleider) via: 010-4205314.

Eisen

Minimaal aantal jaren werkervaring
- Een afgeronde opleiding MBO-SPW, MBO onderwijsassistent of SPH. - Enige tijd ervaring in het speciaal onderwijs is een pré, maar is niet direct noodzakelijk. - Kennis van Nederlands met Gebarenondersteuning (NmG) is een pré, maar is niet direct noodzakelijk.
Functie-eisen
- Duidelijk, geduldig, enthousiasmerend en oplossingsgericht.
- Zelfstandig en zeer flexibel.
- Goede communicatieve vaardigheden en ICT-Vaardigheden.
- Teamspeler.

Over De Piloot 

Naam school
Adres
Nieuwe Ommoordseweg 30 , 3068BT Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (basis) onderwijs
Omschrijving
De Piloot is een cluster 4 school.
Cluster 4 scholen plaatsen en begeleiden leerlingen met onderwijsbelemmeringen als gevolg van diverse vormen van gedragsproblematiek. Naast inhoudelijke toelatingsargumenten is een Toelatingsverklaring (TLV) van het Samenwerkingsverband van de huidige school van uw kind noodzakelijk.
Met betrekking tot de basisschoolvestigingen (S.O. afdelingen) van de Piloot kan gemeld worden dat de school in haar nu haast 50 jarige bestaan een uitgebreide expertise opgebouwd heeft in de opvang en begeleiding van kleuters en kinderen met:
  • Onderwijsbelemmeringen en leerproblemen.
  • Gedrags- en psychiatrische stoornissen, zoals kinderen met;
  • hyperactiviteit (ADHD),
  • kinderen met stoornissen binnen het autistisch spectrum (ASS) zoals PDD-NOS, syndroom van Asperger
  • hechtingsstoornissen.
  • oppositioneel opstandige gedragsstoornissen
Met betrekking tot de voortgezet onderwijsvestiging van het Passer College (V.S.O. afdeling van de Piloot): de  school heeft inmiddels een jarenlange expertise opgebouwd met leerlingen die een veilige en vertrouwde schoolomgeving vragen als gevolg van autisme, teruggetrokken gedrag of bijv. angsten.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de knop solliciteren voor meer informatie over deze vacature.