Vacature Docent Mediavormgeven in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Mediavormgeven 
Datum online
2021-09-14 14-09-2021
Sluitingsdatum
26-9-2021
Met ingang van
z.s.m.
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1,0000
Omschrijving
Voor de Sector Mediavormgeven zijn wij op zoek naar een:
Docent Mediavormgeven (1,0)
Het betreft een tijdelijke functie in verband met verzuim
 
De functie:
Als docent Mediavormgeven maak je deel uit van het team Corporate Design. Als docent draag je zorg voor het onderwijs en de begeleiding van studenten. Verder draag je bij aan de activiteiten van de afdeling(en), opleiding en lever je binnen het eigen vakgebied een bijdrage aan de voorbereiding, ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van het onderwijsprogramma en de overeengekomen taken daarbinnen.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Gewenst profiel:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat met een bevoegdheid voor docent beeldende vorming. Enkele jaren praktijkervaring als mediavormgever is een pré. Om studenten goed voor te kunnen bereiden op hun latere beroepspraktijk is deze werkervaring zeer belangrijk. We vragen aantoonbare kennis op het gebied van grafische techniek, interaction design, unity, crossmedia design, DTP en affiniteit met virtual- en augmented reality. Verder vragen we enige kennis van en enthousiasme voor webdesign en internet alsmede ervaring met digitale presentaties en ruime ervaring met Adobe pakketten.
Je bent een conceptueel denker met kennis van de theorie van reclame en nieuwe media. Naast kennisoverdracht ben je in staat een bijdrage te leveren aan de vorming van jongeren tot zelfstandige, plezierige en initiatiefrijke jonge mensen. Als persoon ben je flexibel, praktisch, creatief, vasthoudend, extravert en gericht op samenwerking en resultaat. Je denkt vanuit het doel en de doelgroep en bent in het bezit van uitstekende communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO MBO schaal LB
Arbeidsvoorwaarden
Wat we bieden:
Het Grafisch Lyceum Rotterdam biedt een stimulerende werkomgeving, waarin de mens centraal staat en je je  prima kunt ontwikkelen. Verder bieden we een uitstekende verlofregeling, scholingsmogelijkheden,  laptopregeling en diverse andere secundaire arbeidsvoorwaarden. De honorering is afhankelijk van leeftijd en ervaring en bedraagt maximaal € 4.429,- bruto per maand exclusief vakantiegeld (schaal LB CAO MBO).

Over Grafisch Lyceum Rotterdam

Adres
Heer Bokelweg 255 , 3000BR Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Ria van Zoest
Omschrijving
Het Grafisch Lyceum Rotterdam ontwikkelt en verzorgt opleidingen voor de wereld van media, entertainment en technologie; de creatieve industrie. De organisatie telt 400 medewerkers en wekelijks volgen circa 4500 deelnemers een opleiding aan ons instituut. Opleidingen worden verzorgd in het middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast maakt ook een VMBO-afdeling deel uit van de instelling met leerwegen voor vormgeven en media. De instelling kenmerkt zich door innovatie, creativiteit, techniek, kwaliteit en een voortdurend streven naar verbetering in een uitdagende en evenwichtige omgeving voor medewerkers, leerlingen en studenten. Zowel aan medewerkers als leerlingen worden hoge eisen gesteld om gezamenlijke doelen te bereiken, maar ze kunnen tevens rekenen op een brede ondersteuning om aan de eisen te voldoen. Op het gebied van onderwijsvernieuwing in relatie tot nieuwe vormen van leren, informatie- en communicatietechnologie, het leveren van maatwerk en kwaliteit maakt het Grafisch Lyceum Rotterdam een snelle ontwikkeling door gebaseerd op een hoog ambitieniveau.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reactie:
Voor nadere informatie over deze functie kunt u contact opnemen met mevrouw J.H.J. Woestenberg, teamleider Corporate Design, telefoon 088 200 15 00. De oriënteren gesprekken worden gehouden op dinsdag 28 september a.s. De vervolggesprekken vinden plaats op vrijdag 8 oktober a.s.
 
Je kunt je sollicitatie tot en met zondag 26 september a.s. indienen via het online sollicitatieformulier van het
Grafisch Lyceum Rotterdam/Meesterbaan. Ga naar de vacature op www.glr.nl en klik op ‘Solliciteren’.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.